Wyand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hadi bakalım uğurlu gelir ilk başlığım umarım gs turlarsa hem ligi daha çok boşlar. boşlamasa da kafalar cl çeyrek finalinde çıkılacak 2 stsl maçı daha olur, şampiyonluk zora girer. dolaylı çıkar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 shalke ağlatır srry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gs 1-2 yenip çıkar üst tura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 schalke son dortmund macında cok iyi oynadı, o futbolu oynayabilirlermi bilmem ama oynarlarsa GS nin tur sansı %25 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gs anonim şiketi limitler şalkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gelsenkirchen çok güzel bir isim ya. istanbul falan sönük kalıyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 schalke en az 3atar gibi duruyo. ama gonul isterki 2000deki gozumuzu yasartacak olaylar yasayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 forgiver said: gs anonim şiketi limitler şalkeyi olm niye fenerli adamlara açtırıyosunuz bu başlığı tak diye koyamadınız mı biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 cl den alacaüğımızı aldık elenelim de lige asılalım o kadar oyuncu alındı edildi seneye cl finaline yürürüz nasılsa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 mac uzayacak gibi geliyo bana da. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 gs umarım devam eder cl de , lige iyi yansıyor çünkü cl maçları öncesi ve sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IFjsQvJ28sE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 3-2 şalke gibi geliyor. inşallah gs geçer dicem ama sonra owwww siz uefada oynayın biz şampiynlar liginde eziyoruz geçiyoru tarzı mesajlar falan şüphede bıraktırıyor beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 2 golümüz var min BASTIR CİMBOM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hayale gerek yok. Sırf bu haftaki oyunları karşılaştırmak bile yeterli şalkenin üzeceğini görmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eboue arsenal'de oynarken FT'den özel ingilizce dersleri almış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 2-2 skora 50 tl bastım 11 oran temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 emre çolak da türkçe'yi eboue'den öğrenmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 urfalı da knee'yi yazıldığı gibi okuyunca kapattım. oraya kadar çok iyi gidiyordu halbuki adam. neyse GS umarım kazanır da gidebildiği kadar ilerler. biz de avrupa liginde yürürsek 2 sene sonra falan 3 takımla cl umudumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 inşallah alırız maçı ya. ama çok zor anasını satim bu haftaki oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Schalke son haftalarda oldukça formda. Turu çok rahat geçer bence. Eğer ilk 10 dk gol felan bulacak olursa farka bile rahat gider maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 schalke bir adım önde gibi ama, avrupa maçlarında ne olacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 schalke banko alır abi kasmayın. hele o gençlerbirliği maçına bakacak olursak arada schalkenin kale direklerinin falan değişmesi gerekebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 GOMCURUCEZ SALKEYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gel seninle küçük bir oyun oynayalım akila. ben en az 2 fark diyorum schalke alır. hatta şöyle bir opsiyon ekleyeyim ilk 15 dk schalke bir gol atarsa en az 3 farkla alır. sen ne diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar