Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Şamanla 90 oldum 2 haftadır lfr giriyorum 7 loot geldi 5 i back nasıl bir bahtdır bu

abi enhamısın? biri bana şamana ne oldugunu anlatabilirmi? 10 day trial açtırdım bu ne hal abi nolmuş bu shamana? TOTEMLERIM NERDE ABİ
Mesaj tarihi:
Bende pek shaman pro sayılmam elem oynuyorum da totem bar vardı eskiden 4 tane birden koyuyoduk şimdi yok o zaten gerekte yok searing totem koyuyorsun bir tek cd doluncada fire elemantal totem
dps oynarken tek totem götürüyor yani :D
Mesaj tarihi:
Totem sürekli yerde olması gereken birşeyden gerektiğinde yere konulması gereken birşeye dönüştürüldü. Buff veren tüm totemler pasif hale getirildi ya da bufflanıp CD eklendi.
Mesaj tarihi:
shaman iyi durumda yav .enha dps raid için yeterli degil bence ama elemental raid dps için iyi durumda .resto da heal için gayet iyi bence:) yalnız elemental oynuyorum bende ve blizz resmen elementali staff kullanmaya mahkum etmiş. yok la spell power shield yok oyunda ne iş anlamadım.
Mesaj tarihi:
Bu hafta patch 5.3 geliyormuş. Yani hikaye biraz Pandaria'dan Kalimdor'a doğru kayıyor. Garrosh için sonun başlangıcı (Garrosh raidi ise 5.4'te olacak). Darkspear Trolleri Vol'jin liderliğinde Garrosh ve sadık grubu Kor'kron'a karşı isyanda.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

hala oynayan kaldı mı ya yüksek pop realm falan?

çok sıkılıyorum bu aralar öyle böyle değil

ally için outland ve silvermoon

horde için de stormscale en yüksek populasyonlu serverlar

bunlar tabii pvp focused serverlar

pve için wowprogressdeki population verilerine bakabilirsin
Mesaj tarihi:
ben frostmane'de geri döndüm de ne bileyim, sanki boş ya server

high yazıyor gerçi de o eski günleri arıyorum resmen, ally oynuyorum birde ondan mı acep asfsad

şimdiye kadar hiç ally oynamamıştım, hangi serverda oynadıysam orgrimmar hep full gibi bir şeydi. Stormwind'de o yok ya
  • Yeni Oluştur...