Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 level gelsin direkt wind kasacağım. Zati bizimkilerin tankı var dps olmak istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 dungeon = brew quest = windwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 şuan full dungeon gidiyorum geçri, beklerken vs. sadece quest takılıyorum arada asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 87 ye kadar full brew gittim daha sonra wind kastım son 3 lvl ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bu TCG Loot kartlarının halen gideri var mı ya? Şu Spectral binek çok hoşuma gitti de çok çok düşük oranla çıkıyormuş kartlardan asfsd yeni serileri vs. çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çok fazla para harcadım game card lara çıkmıyo ya binek yada hani derler ya ne ballı adamsın öyle bişi işte 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Şamanla 90 oldum 2 haftadır lfr giriyorum 7 loot geldi 5 i back nasıl bir bahtdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Alcest said: Şamanla 90 oldum 2 haftadır lfr giriyorum 7 loot geldi 5 i back nasıl bir bahtdır bu abi enhamısın? biri bana şamana ne oldugunu anlatabilirmi? 10 day trial açtırdım bu ne hal abi nolmuş bu shamana? TOTEMLERIM NERDE ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bende pek shaman pro sayılmam elem oynuyorum da totem bar vardı eskiden 4 tane birden koyuyoduk şimdi yok o zaten gerekte yok searing totem koyuyorsun bir tek cd doluncada fire elemantal totem dps oynarken tek totem götürüyor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Totem sürekli yerde olması gereken birşeyden gerektiğinde yere konulması gereken birşeye dönüştürüldü. Buff veren tüm totemler pasif hale getirildi ya da bufflanıp CD eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 shaman iyi durumda yav .enha dps raid için yeterli degil bence ama elemental raid dps için iyi durumda .resto da heal için gayet iyi bence:) yalnız elemental oynuyorum bende ve blizz resmen elementali staff kullanmaya mahkum etmiş. yok la spell power shield yok oyunda ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bu hafta patch 5.3 geliyormuş. Yani hikaye biraz Pandaria'dan Kalimdor'a doğru kayıyor. Garrosh için sonun başlangıcı (Garrosh raidi ise 5.4'te olacak). Darkspear Trolleri Vol'jin liderliğinde Garrosh ve sadık grubu Kor'kron'a karşı isyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sonunda kurtulucaz false warchiefden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 hala oynayan kaldı mı ya yüksek pop realm falan? çok sıkılıyorum bu aralar öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Silvermoon da alliance oynuyorum sabah 4-5 hala full gösteriyor serveri geçen galleon çıktı abartısız 150-200 kişi vardı dalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bl de allylarda azalma var.Allyların çoğu türk olan twisting-nethera geçti.Orası ne kadar sürede bozulur bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ally iseniz twisting nethere geçmeyin. serverın horde-ally oranı 99.8 horde 0.02 ally civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Lectre said: hala oynayan kaldı mı ya yüksek pop realm falan? çok sıkılıyorum bu aralar öyle böyle değil ally için outland ve silvermoon horde için de stormscale en yüksek populasyonlu serverlar bunlar tabii pvp focused serverlar pve için wowprogressdeki population verilerine bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sylvanas nasıl peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 alttan yeni nesil geliyor sürekli. tabiki oynayan olacak. vanilla başlayıp 9 senedir oynayan nüfus toplam pop'un %10'u ancadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben frostmane'de geri döndüm de ne bileyim, sanki boş ya server high yazıyor gerçi de o eski günleri arıyorum resmen, ally oynuyorum birde ondan mı acep asfsad şimdiye kadar hiç ally oynamamıştım, hangi serverda oynadıysam orgrimmar hep full gibi bir şeydi. Stormwind'de o yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 frostmane alliance wow tarihinin en kalabalık taraflarından biri yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Pve serverında oynarım diyosanız Silvermoon en kalabalık ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ravencrest falan da iyidir ama frostmane de baya kalabalıktı 1 sene önce oynamıştım orda haha bu arada güncelleyeyim derken yeni mesaj atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tunch said: ally iseniz twisting nethere geçmeyin. serverın horde-ally oranı 99.8 horde 0.02 ally civarındahorde oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar