Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Card'ları kimse almıyor ki. En iyi yöntem glyph satmak onun da piyasası çok düşük. Anca çok kalabalık server olcak da öyle.

Ama kasması çok kolay, ucuza kasılıyor ve mat bulamama gibi bir olayı yok; eski matler için takas edebiliyorsun yeni inkleri.

Para için en iyi kombinasyon transmute mastery alch + jc
Mesaj tarihi:
En temizi mount satışından kazanıyorum ben. Haftada 20 falan bırakıyor 2-3 tane mount satınca.
Birde elbette JC ile arada AHden vurkaçlar keyifli oluyor. uyduruk bi gemi 300e çıkartıp 22ye mal etmek harika :P
Mesaj tarihi:
Vial of the sands fena gitmiyor, sapphire panther iyi, engineering mountlar güzel satıyor. Şu an serverda tek mount satan ben kaldım herhalde 1 haftada satılıyor genelde.
Bana maliyetinin üzerine 3-15k arası kar koyup satıyorum son fiyata göre. Vial of the sands mesela 43k'dan gidiyor rahatça.
Mesaj tarihi:
Engineerin yaptığı bi roket mount var o da baya iyi ama 85k falan satış rakamı yani riskli biraz. Expansiona hazırlamak lazım 2şer 3er tane bunlardan hehe. Birde uçan halının tailoring istemesi kalkacakmış falan diyorlar eğer kalkarsa çok sağlam para yapılabilir uçan halıdan.
Mesaj tarihi:
Ben henüz kendime almadım onları yani baktım günün birinde satılmıyor falan o zaman kendime kullanırım hehe şimdilik herşey expansion öncesi biraz altın yapmak için.
Mesaj tarihi:
Sky golem cidden değişik bir mount , uçarken salvo atan tek mount herhalde. Ayrıca herbalism varsa druid flightform u gibi inmeden çiçekleri yolabiliyorsunuz =P

PTR de birde swimming bonus veriyormuş sonradan kaldırmışlar. Su altına inince zaten dikkat ederseniz direk şekil değiştiriyor.
Mesaj tarihi:
uzun süre sonra açtım ben de. pvp yapıyorum arada girip ama 0 item var. yeni pvp sitemi çok feci lan.

priestin biri renew attı kendine. ben bütün dotları dizdim(1 tanesi 10 stack). adam başka heal bile atmadan overheal filan yaptı.

%70 resilience çok feci. pvp powersız critter damage i filan cikiyor.
Mesaj tarihi:
maviye gerek yok,

timeless isle epic'leri + dungeon valor dan gelen valorları honor'a cevirmece

justice'leri de aynı sekilde honor yaparak ve sürekli bg yaparak seti tamamlarsın

arena da partner bulup pride da alabilirsin aynı zamanda
Mesaj tarihi:
hiç paranı mavi eşyaya falan harcama hacı, gir pve eşyalarınla dungeon farm yap, j.pointleri honor'a çevir.

en hızlı honor böyle kasılıyor. ha pvp yaparak gear toplamak istiyorum diyorsan o alacağın mavi eşyalar da çok fazla bir iş yapmayacak.

ally isen av farmlayabilirsin, o da pve gibi gidiyor zaten.
Mesaj tarihi:
Direk big girdim ya. Olduremeyecegim adamları fest filan ytility ile biraz ise yaramıyorum iste. Capture The flag dışında kazanıyorum genelde 3 parça topladım bile.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Sky golem cidden değişik bir mount , uçarken salvo atan tek mount herhalde. Ayrıca herbalism varsa druid flightform u gibi inmeden çiçekleri yolabiliyorsunuz =P

PTR de birde swimming bonus veriyormuş sonradan kaldırmışlar. Su altına inince zaten dikkat ederseniz direk şekil değiştiriyor.

İron skyreaver da salvo atıyor.
Mesaj tarihi:
Ya şu AK guild olayı olacaksa birleşelim Patiler. Olmayacaksa ortak bir server kasalım. Twisting Nether dayım. lvl 25 guild de var bomboş duruyo bende..

WOD dan alırız bir dal. Cata+panda resmen pas geçtim gibi..(ara ara öyle işte)
  • Yeni Oluştur...