Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Yok ya bi o birde Bs kaldı prof eksik. BS hiç istemiyorum bunu yavaş yavaş kasarım işte kenarda dursun arada card mard bişiler satarım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Card'ları kimse almıyor ki. En iyi yöntem glyph satmak onun da piyasası çok düşük. Anca çok kalabalık server olcak da öyle. Ama kasması çok kolay, ucuza kasılıyor ve mat bulamama gibi bir olayı yok; eski matler için takas edebiliyorsun yeni inkleri. Para için en iyi kombinasyon transmute mastery alch + jc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 jc ve alch en iyi para getirendi son dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 En temizi mount satışından kazanıyorum ben. Haftada 20 falan bırakıyor 2-3 tane mount satınca. Birde elbette JC ile arada AHden vurkaçlar keyifli oluyor. uyduruk bi gemi 300e çıkartıp 22ye mal etmek harika :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 hangi mountu satıyorsunki? orb of mastery varsa pek kar felan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Vial of the sands fena gitmiyor, sapphire panther iyi, engineering mountlar güzel satıyor. Şu an serverda tek mount satan ben kaldım herhalde 1 haftada satılıyor genelde. Bana maliyetinin üzerine 3-15k arası kar koyup satıyorum son fiyata göre. Vial of the sands mesela 43k'dan gidiyor rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 vial of the sands en iyi mount ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ben onlar hiç satılmaz diyordum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Engineerin yaptığı bi roket mount var o da baya iyi ama 85k falan satış rakamı yani riskli biraz. Expansiona hazırlamak lazım 2şer 3er tane bunlardan hehe. Birde uçan halının tailoring istemesi kalkacakmış falan diyorlar eğer kalkarsa çok sağlam para yapılabilir uçan halıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 sky golem aldım geçenlerde süper ya. iron man gibi ordan oraya gidiyorum. sesi olmasa bir de tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ben henüz kendime almadım onları yani baktım günün birinde satılmıyor falan o zaman kendime kullanırım hehe şimdilik herşey expansion öncesi biraz altın yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Sky golem cidden değişik bir mount , uçarken salvo atan tek mount herhalde. Ayrıca herbalism varsa druid flightform u gibi inmeden çiçekleri yolabiliyorsunuz =P PTR de birde swimming bonus veriyormuş sonradan kaldırmışlar. Su altına inince zaten dikkat ederseniz direk şekil değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 en iyi mount rusted proto drake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 uzun süre sonra açtım ben de. pvp yapıyorum arada girip ama 0 item var. yeni pvp sitemi çok feci lan. priestin biri renew attı kendine. ben bütün dotları dizdim(1 tanesi 10 stack). adam başka heal bile atmadan overheal filan yaptı. %70 resilience çok feci. pvp powersız critter damage i filan cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Mavi pvp seti döşeyerek başla. PVE eşyaları ile PVP imkansıza yakın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ah den crafted mavi itemleri çekicen abi inceden pvp power stacklenicek anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 maviye gerek yok, timeless isle epic'leri + dungeon valor dan gelen valorları honor'a cevirmece justice'leri de aynı sekilde honor yaparak ve sürekli bg yaparak seti tamamlarsın arena da partner bulup pride da alabilirsin aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 hiç paranı mavi eşyaya falan harcama hacı, gir pve eşyalarınla dungeon farm yap, j.pointleri honor'a çevir. en hızlı honor böyle kasılıyor. ha pvp yaparak gear toplamak istiyorum diyorsan o alacağın mavi eşyalar da çok fazla bir iş yapmayacak. ally isen av farmlayabilirsin, o da pve gibi gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Direk big girdim ya. Olduremeyecegim adamları fest filan ytility ile biraz ise yaramıyorum iste. Capture The flag dışında kazanıyorum genelde 3 parça topladım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Darksun said: Sky golem cidden değişik bir mount , uçarken salvo atan tek mount herhalde. Ayrıca herbalism varsa druid flightform u gibi inmeden çiçekleri yolabiliyorsunuz =P PTR de birde swimming bonus veriyormuş sonradan kaldırmışlar. Su altına inince zaten dikkat ederseniz direk şekil değiştiriyor. İron skyreaver da salvo atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 yeni sezon başladı mı pvpde ya? ben en son full t15 gear bırakmıştım sanırım işte griviousun üstü neyse, geldiyse yeni sezon geleyim sp ile :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Yok sezon 15 hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 bi sezon daha oldu mu zaten healer'lar enel hak der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ya şu AK guild olayı olacaksa birleşelim Patiler. Olmayacaksa ortak bir server kasalım. Twisting Nether dayım. lvl 25 guild de var bomboş duruyo bende.. WOD dan alırız bir dal. Cata+panda resmen pas geçtim gibi..(ara ara öyle işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yeni karakter açacağım ben de, tahminen shammy olur. Twisting de kasayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar