Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Parasını verip 90 lvl olma işi nerden çıktı yav? Bildigim kadarıyla o foto, PTR'da son patch ile çıkan (Yeni ek paketi alana level 90 karakter verilmesi) hedesinin shop'lu hali yamulmuyorsam. Tabii yamuluyorda olabilirim
Mesaj tarihi:
ya benim ülke tr imiş hesapta, ben arkadaşa raf attım ama in-game attım, siteden referral and rewardsta gözükmüyor ne olur akıbeti ^^

neyse ticket açtım ^^
Mesaj tarihi:
abim yok öyle bir şey sakin ol.

hayır WoD geldiğinde expansionu alan herkese bir adet level 90 boost verilecek dendi, bu kadar mı cahilsiniz okuyamıyorsunuz 2 aydır?

ps resimler falan of of.
Mesaj tarihi:
http://www.mmo-champion.com/content/3773-Character-Level-Boost-to-90-priced-at-60

Valla burada yazdığına göre yalanlanmamış reyiz, blue postta da "hayır olmayacak" denmiyor, büyük ihtimalle satacaklar 90 lvl.
Mesaj tarihi:
http://blue.mmo-champion.com/topic/291705-eta-on-level-90-boost/

Bu da blue post, PTR'da test edecez karakter satmayı diyor. İstediğin bir karakterini; lvl 1 - 89 arası; 90'a çıkarıp 48X ilvl geari postalıyorlarmış. Basic mountta bedava. Hadi yine iyisiniz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler 3 senedir falan oynamıyodum ben. arena için geri döndük. şimdi yeni 90 olduk. honor kasıp grevious toplamaktan başka yapıcak bişey var mı bi sorayım dedim?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yani daha ne olsun :) Cleanse bu arada poison/disease dispelliyor. Magic degilmis. Bu sayede yanında paladin varsa kaldıramadığın debuff yok yani. Hatta paladinden aldığın cleanse in ayrı cooldown u var. Ben horridon da 2 dispell birden atıyordum.
Mesaj tarihi:
druid healer çok iyi ya

hiç druid healer oynamamıştım, priest/paladin/shaman'dan sonra baya hoşuma gitti. overhealing neredeyse hiç yok.

var mı flex raid yapan arkadaşlar 520 resto druid ile soo geleyim?
  • Yeni Oluştur...