LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Parasını verip 90 lvl olma işi nerden çıktı yav? Bildigim kadarıyla o foto, PTR'da son patch ile çıkan (Yeni ek paketi alana level 90 karakter verilmesi) hedesinin shop'lu hali yamulmuyorsam. Tabii yamuluyorda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 recruit atarmı biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 atarım neden atmayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ya benim ülke tr imiş hesapta, ben arkadaşa raf attım ama in-game attım, siteden referral and rewardsta gözükmüyor ne olur akıbeti ^^ neyse ticket açtım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 60 euroya level 90 satın alabiliyosunuz direk expansion geldikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abim yok öyle bir şey sakin ol. hayır WoD geldiğinde expansionu alan herkese bir adet level 90 boost verilecek dendi, bu kadar mı cahilsiniz okuyamıyorsunuz 2 aydır? ps resimler falan of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://www.mmo-champion.com/content/3773-Character-Level-Boost-to-90-priced-at-60 Valla burada yazdığına göre yalanlanmamış reyiz, blue postta da "hayır olmayacak" denmiyor, büyük ihtimalle satacaklar 90 lvl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 60 dolar da rezillik ama ya. 95 verse hadi neyse. 0-90 casual olarak bile 3-4 günde yapılabilecek bir şey. dükkan açayım ben power lvl için bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://blue.mmo-champion.com/topic/291705-eta-on-level-90-boost/ Bu da blue post, PTR'da test edecez karakter satmayı diyor. İstediğin bir karakterini; lvl 1 - 89 arası; 90'a çıkarıp 48X ilvl geari postalıyorlarmış. Basic mountta bedava. Hadi yine iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 burning legionda zésta diye birini tanıyan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 benim nolduki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 beyler 3 senedir falan oynamıyodum ben. arena için geri döndük. şimdi yeni 90 olduk. honor kasıp grevious toplamaktan başka yapıcak bişey var mı bi sorayım dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Resto Druid'de dispell kalmamış ya la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Nası ya magic hariç herşeyi dispelliyor resto? Hatta paladin varsa symbiosis atıp onu bile dispelliyebiliyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Resto druidler Nature's Cure ile magic, curse ve poison dispeller. Resto hariç druidler Remove Corruption ile curse ve poison dispeller. Tüm druidler Soothe ile enrage dispeller. Ayrıca resto druidler paladinden symbiosis ile aldıkları Cleanse ile curse ve poison dispeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Yani daha ne olsun :) Cleanse bu arada poison/disease dispelliyor. Magic degilmis. Bu sayede yanında paladin varsa kaldıramadığın debuff yok yani. Hatta paladinden aldığın cleanse in ayrı cooldown u var. Ben horridon da 2 dispell birden atıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Varmış ya la :P Peki interrupt var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Restoda o yok ya =/ Talentlardan anca typhoon , roar, bash felan alman lazım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 druid healer çok iyi ya hiç druid healer oynamamıştım, priest/paladin/shaman'dan sonra baya hoşuma gitti. overhealing neredeyse hiç yok. var mı flex raid yapan arkadaşlar 520 resto druid ile soo geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 druid healer sevdiysen gogo pvp, inanılmaz zevkli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 en ucuz nereden alınabiliyor şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 en son d&r da 20 tlydi daha ucuzunuda arıyosan bim'e bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 54tl şu an http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/World-Of-Warcraft-Mists-Of-Pandaria-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000411033 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar