Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 oha 0 pvp gearla arena giriyorum 65% res gelmiş 23.5k conquest cap var lelel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 o %65 resiyi 75-80 ne mi ne cıkarıyorlar pek emin değilim rakamdan ama artıcak 5,4 de capte sezon basından beri girmediklerin işte onun capını toptan yap diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 mardox said: icy-veins.com candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 şimdi bu trailer filan çıktı, garosh ne yapıyor ingilizcesi yetebilen ya de quest/lore takip etmiş biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi alışamadım oyuna. 3 tane 90 var accountta böyle sarhoş gibiyim mastery fln komple değişmiş çözemedim nedir ne değildir hala lan. keşke oyuna 1.5 yıl sonra dönenler için guide olsa. 0 dan level kasmak zor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 reforge var büyük şehirlerde. orda statlarını ayarlıyorsun. en kolayı "ask mr robot"a giriyorsun, o her türlü reforge işini hallediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 nienna said: şimdi bu trailer filan çıktı, garosh ne yapıyor ingilizcesi yetebilen ya de quest/lore takip etmiş biri anlatabilir mi? Garosh Tayyibe bağladı, Vale'i yıkıp yerine AVM yapıcam diyor, siz ne derseniz deyin bu AVM olacak diye tutturdu. Y'shaarj diye bir old god var, Dread Wastes'teki böceklerin taptığı. Onu canlandırıp onun gücüne sahip olup bütün Azeorth'u öldürmek gibi bir amacı var. Bu shalar Y'shaarj'dan geliyormuş galiba, ya da ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Garrosh itlik serserilik peşinde. E babasını allah ederken niye bu adamı beğenmedik anlamıyorum. Garrosh'un yaptığının Grom'un yaptığından ne farkı var ki? Yani mevzu horde'a kendi kurallarını koymaksa grom da yaptı, bu yolda kanını güçlendirmek için corrupt etmekse grom da yaptı. Problem göremiyorum bunda ben. Ne yemeye bu adama raid yapıyoruz ki? Biz de sha güçlerinden yararlanalım N'zothun yardımını alalım ve alliance şehirlerinde worglarımızı besleyip nelf kadınlarına tecavüz edelim. Neden garrosh'un tarafında olma hakkı verilmiyor ki oyunculara. Eminim öyle bir seçme şansı olsa Garrosh'un tarafında yeralmayacak horde oyuncusu çok azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 babasi deamon kanini icip herkesi bloodlusta surukledigi icin degil, deamonu oldurup herkesi kurtardigi icin allah ediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Öyle miymiş. Allah allah. Açıkçası Thrall'ı umursamayıp alliance köylerini sırf kafası attığı için yakmasından dolayı seviyorum ben açıkçası. Demonlarla niye sorunumuz var onu da anlamıyorum ki. Hayır müttefik olarak Varian ve şurekası geliyor. Onyxia'yı yıllarca oğluna mürebbiye diye gezdiren tipitip değil mi bu Varyan? Yok ya bunlara sürükleneceğime Tichondrius ile müttefik olmayı tercih ederim <3 Demonic Circle açmayı sizden öğrenecek değiliz efenim. löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Grom bloodlustını yenip kendini dava uğruna feda edecek kadar delikanlıyken Garrosh güç uğruna davayı feda ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ombakkombak said: nienna said: şimdi bu trailer filan çıktı, garosh ne yapıyor ingilizcesi yetebilen ya de quest/lore takip etmiş biri anlatabilir mi? Garosh Tayyibe bağladı, Vale'i yıkıp yerine AVM yapıcam diyor, siz ne derseniz deyin bu AVM olacak diye tutturdu. Y'shaarj diye bir old god var, Dread Wastes'teki böceklerin taptığı. Onu canlandırıp onun gücüne sahip olup bütün Azeorth'u öldürmek gibi bir amacı var. Bu shalar Y'shaarj'dan geliyormuş galiba, ya da ben öyle anladım. okuz gibi spoiler, old gods, mantid, sha vs klaxxiyle exalted olunca son questte anlatiyo hepsini daha sizin zamaniniz baslamamisken mantid imparatorluklari vardi. ahn qiraj, azol nerub ve bu dread wastesdekiler. yshaarj a tapiyolar. titanlar gelince yshaarj yok edilio. bu shalar yshaarjdan geriye kalan son nefes gibi birsey diyoç bir de diyo ki sizin tanri dedikleriniz sizin tanrilariniz degil. old gods geri donerse mantid onlarin yaninda yer alir. sizin aranizda wise olanlar da oyle yapar. akilli olun diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Marty said: ombakkombak said: nienna said: şimdi bu trailer filan çıktı, garosh ne yapıyor ingilizcesi yetebilen ya de quest/lore takip etmiş biri anlatabilir mi? Garosh Tayyibe bağladı, Vale'i yıkıp yerine AVM yapıcam diyor, siz ne derseniz deyin bu AVM olacak diye tutturdu. Y'shaarj diye bir old god var, Dread Wastes'teki böceklerin taptığı. Onu canlandırıp onun gücüne sahip olup bütün Azeorth'u öldürmek gibi bir amacı var. Bu shalar Y'shaarj'dan geliyormuş galiba, ya da ben öyle anladım. okuz gibi spoiler, old gods, mantid, sha vs klaxxiyle exalted olunca son questte anlatiyo hepsini daha sizin zamaniniz baslamamisken mantid imparatorluklari vardi. ahn qiraj, azol nerub ve bu dread wastesdekiler. yshaarj a tapiyolar. titanlar gelince yshaarj yok edilio. bu shalar yshaarjdan geriye kalan son nefes gibi birsey diyoç bir de diyo ki sizin tanri dedikleriniz sizin tanrilariniz degil. old gods geri donerse mantid onlarin yaninda yer alir. sizin aranizda wise olanlar da oyle yapar. akilli olun diyo Terazi +rep u beybi. N'Zoth follower toplamak için dönecek sanırım sebebi de bu açıklama olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 said: General Nazgrim is the eight boss in the Siege of Orgrimmar raid and the encounter takes place in what is normally Ragefire Chasm. Gamon may appear in this fight. Açtırsam mı accountu ya canım çekti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 trailer falna çıktı demiş arkadaş hani trailer ya ben görmedim 5.4'ün trailerı çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yes dear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gief link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=slzQOyS5TqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Horde catirdar, yeni bir olusum meydana gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bi pretender yüzünden mi? Hordeda 10 garrosh delikanlılığında çok adam var, herhangi biri warchief mantleını taşıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Biz çok kızıyoruz falan da, herhalde Thrall da eşek değil ya? Tamam earthen ring'e katıldı ama yani böyle bir durumda müdahil olmak zorunda kalır her şekilde. Yani... Mantıken diyecem de. Biri çıkıp Blizzard'da mantık aranmaz diyecek diye tırsıyorum hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 nazgrim olur warchief. bunda general olmuş eleman. bir dahakine high warlord olur. sonra başa geçer. hem de oyuncularla beraber gelişen bi herif olmuş olur işte. hayda yeni gördüm adamı boss yapmışlar :( iyiydi lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Gamon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 thrall bence dönmez yolundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 bir garrosh ölür bin garrosh doğar, fatihalar yasinler bitmez orgrimmarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar