Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

WW build için pain enhancer kullanmayı bir türlü anlamıyorum. WW için trash zaten sorun değil ki, en büyük dert bosslar. Pain enhancer pek bir işe yaramıyor. Onun yerine toxic kullanmak daha mantıklı.

WW Barb için boss fightları için bana göre en iyi gemler; Taeguk-Bane-Toxic üçlüsü. 2 gem kullananlar için Taeguk ve Bane.

2 gem kullananlar atlasın camdan zaten asdfas

pain enhancer bosslarda kötü baştandır ben de aynı şeyi söylüyorum ama bossa gelene kadar kalabalıkta baya iyi yani. thrashi ne kadar hızlı temizlersen bossa o kadar çabuk geliyorsun sonuçta.

pain enhancerin benim karşılaştığım iki sorunu var. pain enhancer varken perma wotb için arada 4-5 tane rend atmak gerekiyor fazladan fury harcayıp wotb cd düşürmek için. o rendleri atarken 1 shot yeme ihtimali var yüksek riftlerde. bi de tabi rend atmak için durduğunda ww duruyor. ww snapshot olayı zor baya bu yüzden.

guguk var işte alternatif pain enhancera. %15 attack speed + cdr veriyor. rend bırakabiliyorsun böylelikle. wotb açıkken ve 15 stack gogok varken başlatıyorsun wwyi. bırakana kadar devam ediyor max hızda. %15 attack speed + geardan gelen attack speed + %3 enchantress + paragon derken dustdevil breakpointi en az 2 seviye üste çıkarabiliyorsun. fena değil bu da. rendi bıraktığın için de yerine overpower/groundstomp/ignorepain vs istediğin başka bi skill alabiliyorsun.

üçüncü alternatif toxin. dotu salla çok bi etkisi yok ama %10 dmg artırması baya iyi, özellikle party ile oynarken. partyde başka toxin gem kullanan yoksa açık ara en iyi alternatif bu.

smite gemi denedim biraz ama çok iyi değil proc sansi ww ile.

bi diğer alternatif de defansif gem kullanmak. regen veren var bi de işte esoteric var dmg reduction. ama zaten yüksek riftte damage yetmiyor defense için bi gem slot daha harcamak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkaaşım 400 paragon lvlım var, küçük dünyamızda büyük başarılar bunlar.

Fakat erethon mani oluyordu griftlerime.. Vurma diyordum cleave vurma, fütursuzca nerves of steel proclatıp bi daha bi daha 360 derecelik cleaveler vuruyor, öfkesiyle zehir saçıyordu (poison nova =/ )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...