Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Law said: Netde bir kaç yorum okudum D3 forumlarında bane of trapped gemi chill efektini control impairing olarak saymıyor diye ? Deneyimleyen var mı bunu ? . bane of the trapped kendi aurasından procluyor kesin. bosslarda da çalışıyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Selamisahin said: WW build için pain enhancer kullanmayı bir türlü anlamıyorum. WW için trash zaten sorun değil ki, en büyük dert bosslar. Pain enhancer pek bir işe yaramıyor. Onun yerine toxic kullanmak daha mantıklı. WW Barb için boss fightları için bana göre en iyi gemler; Taeguk-Bane-Toxic üçlüsü. 2 gem kullananlar için Taeguk ve Bane. 2 gem kullananlar atlasın camdan zaten asdfas pain enhancer bosslarda kötü baştandır ben de aynı şeyi söylüyorum ama bossa gelene kadar kalabalıkta baya iyi yani. thrashi ne kadar hızlı temizlersen bossa o kadar çabuk geliyorsun sonuçta. pain enhancerin benim karşılaştığım iki sorunu var. pain enhancer varken perma wotb için arada 4-5 tane rend atmak gerekiyor fazladan fury harcayıp wotb cd düşürmek için. o rendleri atarken 1 shot yeme ihtimali var yüksek riftlerde. bi de tabi rend atmak için durduğunda ww duruyor. ww snapshot olayı zor baya bu yüzden. guguk var işte alternatif pain enhancera. %15 attack speed + cdr veriyor. rend bırakabiliyorsun böylelikle. wotb açıkken ve 15 stack gogok varken başlatıyorsun wwyi. bırakana kadar devam ediyor max hızda. %15 attack speed + geardan gelen attack speed + %3 enchantress + paragon derken dustdevil breakpointi en az 2 seviye üste çıkarabiliyorsun. fena değil bu da. rendi bıraktığın için de yerine overpower/groundstomp/ignorepain vs istediğin başka bi skill alabiliyorsun. üçüncü alternatif toxin. dotu salla çok bi etkisi yok ama %10 dmg artırması baya iyi, özellikle party ile oynarken. partyde başka toxin gem kullanan yoksa açık ara en iyi alternatif bu. smite gemi denedim biraz ama çok iyi değil proc sansi ww ile. bi diğer alternatif de defansif gem kullanmak. regen veren var bi de işte esoteric var dmg reduction. ama zaten yüksek riftte damage yetmiyor defense için bi gem slot daha harcamak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 abi yok ya ne yaparsan yap grift guardianlarda baya patates barbar. o 59 falan yapanlar buyuk ihtimal stonsinger+pylon falan denk gelmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Stonesinger kolay evet. immune amulet de baya iyi oluyor boss icin bu arada. mara varken poison bosslardan biri gelmesi baya farkettiriyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Şu yeni boss ne lanet bi' şey bu arada. (Fareli boss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 baya kolay aslında ya hamelin bence diğer elemental bosslara kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Hem avoidi zor değil hem de rampage ı up tutuyor addler, alışınca en ideal bosslardan biri aslında. Dün gece ancient IK weapon düştü, damage range biraz dandini rollasa da mutluyum. 50 akmaya başlarım heralde bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Löl sen ve 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 axedice said: 50 akmaya başlarım heralde bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Arkaaşım 400 paragon lvlım var, küçük dünyamızda büyük başarılar bunlar. Fakat erethon mani oluyordu griftlerime.. Vurma diyordum cleave vurma, fütursuzca nerves of steel proclatıp bi daha bi daha 360 derecelik cleaveler vuruyor, öfkesiyle zehir saçıyordu (poison nova =/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 xesxe hep erethon gelse bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Kesis ile en fazla dunya siralamasinda 3.luge yukselebildim. Barbar ile olaya noktayi koydum: http://www.malthael.com/2015/05/eedps-barbarian-world-rank1.html (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ne sıralamasında o önemli? Grift sıralamasında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 YGT said: Kesis ile en fazla dunya siralamasinda 3.luge yukselebildim. Barbar ile olaya noktayi koydum: http://www.malthael.com/2015/05/eedps-barbarian-world-rank1.html (:P) Bu itemler ve skiller ile Grift kaç yapabildin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 EEDPS'in, Grift ile uzaktan yakindan alakasi yok beyler. Oyunu bilmiyorsaniz ya da yeni basladiysaniz, ekleyin; yardimci olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Ekliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 YGT said: EEDPS'in, Grift ile uzaktan yakindan alakasi yok beyler. Oyunu bilmiyorsaniz ya da yeni basladiysaniz, ekleyin; yardimci olayim. Merak ettim yinede :). Denedin mi hic grift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Yok, hayir. Grift barbarim bu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yigit-6705/hero/28958382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 güzel isimler koymuşun imrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 her şeyi anladım da neden witch doctor a kuduz dedin. YAZIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 YGT said: Kesis ile en fazla dunya siralamasinda 3.luge yukselebildim. Barbar ile olaya noktayi koydum: http://www.malthael.com/2015/05/eedps-barbarian-world-rank1.html (:P) Special thanks goes to desTuR teşekküre gerek yok :) ama güzel silâhtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 barbu said: her şeyi anladım da neden witch doctor a kuduz dedin. YAZIK Disi doktorun adi RiRi (Rihanna), sen de RiRi ile takilsan, salyalari akita akita kuduz olurdun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 destur said: YGT said: Kesis ile en fazla dunya siralamasinda 3.luge yukselebildim. Barbar ile olaya noktayi koydum: http://www.malthael.com/2015/05/eedps-barbarian-world-rank1.html (:P) Special thanks goes to desTuR teşekküre gerek yok :) ama güzel silâhtı :D (tu):horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Aluriel said: Ekliyorum hemen bir tane dh vardi ikide bir gchatte linkliyordu soyle birinciyim boyle 3. cuyum diye. neyse birgun aldik bunu party'e paso oldu dps yapamadan .boyle bir animdir panpa paylasmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Siz tanklayamamışsınız bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar