Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Selamisahin said: Benim hatun bu. Ne yaptıysam grift 42'den yukarı çıkamadım. Moblar hiç sorun olmuyor, bosslarda single dps düşük kalıyor sanki, uzun sürüyor çok. Lightning'den physical'a mı döndürsem acaba? Alternatif olarak elimde 4000 dps Schaeffer's Hammer var (+ %25 Lightning), immortal'ın 4. bonusundan vazgeçip onu mu kullansam? Ayrıca bir başka soru; çift Ancient Bul Khatos kullanmak Wastes Set ile nasıl gider? chest ancient dmg yerine %11 elite dmg reduction shoulder ancient dmg yerine %15 life helme %23 life gem yeni bracer, reaper yada as verenlerden biri olabilir yeni eldiven, str, vit, crit chance ve crit dmg veren yeni amulet, socket, crit chance, crit dmg, str bota movement speed yerine ww dmg guguk gemi salla yerine bane of the trapped al yada pain enhancer. pain enhancer thrash için daha iyi ama bossta o kadar iyi değil wotb rune insanity al rend rune lacerate yerine bloodbath al, daha sık rend atmak için ww durdurmanı engeller biraz da olsa. rend atmak için ww bırakınca %40 dmg reduction gidiyor çünkü. 4 partk IK bonus ile boon of bulkathos passive baya gereksiz. sürekli ww + arada rend sayesinde nerdeyse %100 uptime zaten wotb unforgiving de aynı şekilde gereksiz baya. bence toptan physicala geçip bracer güzel bi reaper craftlasan daha iyi. son olarak bracer olarak reaper kullanacaksan battle rage rune bloodshed yerine fazladan health globe düşüren de tercih edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 reapers wrap+3x immo+5x waste+rog+unity/bulkatos ring Bane of trapped,pain enhancer+taegug Striding giant berserk + tae stackları vs ile 200-300m tafnıs ile 50~ riftte bile çatır çatır ww atılıyor lakin dmg düşük kalıyor ancient immo mace+450~ civarı crit dmg+40-50% physical elit dmg vs ile 200-250 milyon anca critliyor hortumlar bossu 5dk+ kala summonlamazsan kesemiyorsun süre bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ben hala pain enhancer için ikna olmuş değilim bossda boşa gidiyor resmen o gem slotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 haa bence tırt o. bu elitlere dmg bonus veren boss'ada işliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aynen, esas boss için yarıyor hatta abi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 pain enhancer thrash temizlerken tırt değil. attack speed artınca ww ve dustdevil vurma sayısı artıyor dps 2 katına falan çıkıyor yeri geldiğinde ama bossta tek hedef olunca gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 done done anadolu buildi muthis zevkli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 WW tekrardan iş yapar hale geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Geldi geldi wastes diye yeni bi set var onun 6 bonusuyla çılgın atıyor. WW hariç barbar var mı? Raekor earth falan patates mi bu sezon ben deneyemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 o chargelı olan greater rift için en iyisi diyorlar. ww build normal riftler ve 40 a kadar falan çok iyi ve hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 50 den sonra dps yetmiyor bossa 5-6 dkk kala geliyorsun ölmesen bile bitmiyo zamanında pylon bulmak lazım. full ancient 3x immo 5x waste set silah hellfire kolye bide unity kullanıom ben berserk striding giant gidersem ip vs 300+ milyon toughness 100 m e yakın recovery oluyor (pound of flesh pasif kolyeden bide Swords to Ploughshares battle rage ile) ancient bullkatos çıkarmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ahmedinejad said: o chargelı olan greater rift için en iyisi diyorlar. ww build normal riftler ve 40 a kadar falan çok iyi ve hızlı. lel leaderboardda kac tane raekorlu barbar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 abi grift olayi tamamen cikan rifte ve hangi boss geldigine bagli. baya sacma su anki sistem o acidan. pylon + iyi rift + iyi boss kovalamaca sacmaligina cozum yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Patchden once tamamen onlar yok muydu? Su andaki durumu bilmiyorum tam bakmadım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bym-2594/hero/252690 Su eleman 3. Sıralamada. Ilk iki ww ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Yeninde kurdum ww barbar için. Doya doya bir barbar oynayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ahmedinejad said: Patchden once tamamen onlar yok muydu? Su andaki durumu bilmiyorum tam bakmadım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bym-2594/hero/252690 Su eleman 3. Sıralamada. Ilk iki ww ama. asıl karakterinde wastes seti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 52yi gecemiyorum ya. ancient bulkathos kilici dusse ne guzel olur bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Immortal kullanmıyor musun restraint focus için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Restrain focus kullanmiyorum. unity+rrog ile yaptim hep 51Leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Değil 2, 1 tane bile unity düşmediği için bilemiyorum tabi =( Diğer taraftan bulkathosu hep farmda kullandım ben, WotB aka striding giant olmadan 42+ yapamıyorum hala Gemlerde kararsızım ya, 3 dps gemi kullanıyorum şu anda (taeguk, trapped, pain enhancer), striding giantla damage yetmiyor. Insanity alınca da çok ölüyorum. Şimdi farklı kombinasyonlar deneyeceğim insanity alıp gemleri defansif yapmak (moratorium / esoteric gibi). Ama iş yapar mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 axe ciddi ciddi diablo mu oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 RMAH kalktığından beri oynuyorum yeni değil. Son melee templarım desynce takıldı, yeni patchte gerçekten düzelirse akarız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 48'e kadar falan hiçihtiyaç duymadım ben unity vs. wotb ile de insanity kullandım hep, striding giant hiç denemedim aynı şekişlde http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#chRkjP!Zjeb!YbccYZ şu buildle geldim işte buraya kadar gemler helm %life gerisi str. taeguk, bane of the trapped, efficacious toxin 47-48'e kadar coe + rrog, 48den sonra unity + rrog geçtim. yancı da enchantress vardı işte, gerçi şimdi templara geçtim. standart build aslında ekstra bi olayı yok yani rend + mutilate %10 dmg artırıyor cota + ancients ile de fury doluyor whirlwind + blood funnel healing için. bi de kemerde 1200 life per fury spent var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 biz de o kadar oynadık senkoyla hiç ses etmedin çakal seni solo solo kasmış orda griftte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 multilate'i b.trpped proclatsin diye aliyorsun sanirim. cunku bloodbath a kiyasla zayif kaliyor. o degilde 45+ griftlerde, rift guardian kesmek olum bu ww buildleriyle. hele birde choker, raziel gibi guardianlar :X super zevkli oynamasi guardianlarda cok zayif yuksek riftlerde solo cekilcek gibi degil yanina bir tane wd pet buildli adam almak lazim ki guardiani yok etsin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar