Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Kodumun hilecileri yüzünden top 20 de 10 tane barbar var alayını rapor etçem anasını satim 40+ çıkması bile zor charge barbarın elemanlar 45 akmış..falanks förnıs crusla bile 40civarı kan geliyor kıçımızdan bu hırbolar yüksek density riftte t.hud abuse ile çoklu grpları eritip kolay rank kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 nasıl yapılıyormuş o abuse. bilelim de biz de yaparız. diablo lan sonuçta sakldjsalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 3. parti bi program var data miner gelen datayı analiz edip mobların yerini gösteriyor mapda affixleri dahil bu sümsüklerde açıyo mapı sağlam density olan kısımları seri kesip diğer yerleri pas geçip furious charge gibi gurup harici dmg outputu 0 olan specle 45 rift yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 he amaan. yine gidip kesiosun yani askldjsakljd. iyiymiş ama kullanalım bunu. gerçi kesin trojanlı virüslü versiyonları cirit atıyordur programın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bi daha msg atsanıza ötekini görmeden sildim kutuyu boşaltırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 varsa alırım bi dal harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 setleri genel olarak toparladım ne yapsam şimdi bilemedim karakterim vurduğu sürece sorun yokta bazen çat diye ölüyor bir de bu plague falan bitiriyordu beni o yüzden blackthorne topladım biraz, nispeten iyi ama gene tutunamıyor bir akıl verseniz iyi olur. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hatatan-2980/hero/53211052 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JvKwy0BlJEU bu ne abi, ww geri mi dondu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 2.2 itemlarında vs hep var ww bonus hehe bi tur başlanır gibi yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yanlız bu adamın unbuff 2.2m dmg i vardı bugün izledim twitch de az. bu yeni ww setin 3 parçasını düşürdüm. o set işe yararmı bi bilgisi olan varsa yeşillendirsin edit: o eleman bu değilmiş pardon. izlediğim herifin 1300 küsür paragonu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Şu hali ile 36-38 rahat yapılıyor. greater rift sonu boss önceden 10 dakkada kesilirken bu haliyle çok rahat kesilir olmuş. benim için oyunun en büyük sorunu buydu. bütün rift kolayca biterken son bos işkence oluyordu. en kötü tornadolar ve ancient larla kesilir olmuş. rip barbar falan yazmışlar ama bence gayet iyi şu haliyle http://eu.battle.net/d3/en/profile/clansman-2430/hero/43084945 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 40 üzeri zor dmg çok düşük perma cc yok paso hitbox içinden vurma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi bu twitch de adamlar 51-53 yapıyor şu build le zamanı bitmeden. 200 paragon fazla diyemi böyle oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 40'ı geçemedim bugün denedim de biraz. ama bende yeni item hiç yok 1 sene önceden kalanlar hep, silahlar falan yalan ötesi 2.1k dps vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 durum aynı oynadıkça düzelirmi bilmem ama greater rift i ilk kez keyif alarak yapar oldum. gideri var oyunun bence şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 az gem falan değiştirdim 3 parça wastes + full ik bonusla 41 yaptım rahat. bugün denerim 43 falan akşama kadar. o değil de bu wastes baya iyiymiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Grupta denediniz mi? Hiç oynamadıydım bu sezon barb düşünüyordum ama item kalkınca grup için kötü diyorlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 aynen ben de hiç oynamamıştım season 2. dün + bugün biraz baktım işte. az önce 46 bitirebildim ama 47'de boss orlash diye bi piç geldi, üzdü çok fena wastes setinin 6 part bonusu çok iyiymiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 abi şimdi full ik 4 set wastes mı mantıklı yoksa full wastes 4 set ik mı? dengeyi kuramadım. şu an full ik 4 set waster la 41-42 rahat bitiyor. 44 de çar patates oldu. bul khatos un set bonusuda iyi gibi duruyor. bilemedim ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Full wastes + 4 ik bonusu var bende. Bulkhatos yenisi dusmedi bana eskisi dpsi dusuk kullanmiyorum onu. Full wstes bonusuyla dps artiyor baya. 47 yaptim ben en son iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 aynen abi. full wastes la ölmeden çok rahat 44 yaptım az önce. ancient ik chest düştü bide. valla çar şu halde süper oldu sezonda geldi bırakasım gelmiyor hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Benim hatun bu. Ne yaptıysam grift 42'den yukarı çıkamadım. Moblar hiç sorun olmuyor, bosslarda single dps düşük kalıyor sanki, uzun sürüyor çok. Lightning'den physical'a mı döndürsem acaba? Alternatif olarak elimde 4000 dps Schaeffer's Hammer var (+ %25 Lightning), immortal'ın 4. bonusundan vazgeçip onu mu kullansam? Ayrıca bir başka soru; çift Ancient Bul Khatos kullanmak Wastes Set ile nasıl gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 silahtan vazgeçme derim.hellfire amulet dene. fazladan 1 pasif gelir. belki iyi bişey gelir.bide zamanla oluyor abi. 200 küsür paragon da bende 42 den yukarı çıkamıyordum. şimdi 500 e dayandı çar faceroll gidiyor 42 yi. paragon pointlerin önemi büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Silahın ancient değil, gerçi fena rollamamışsın Pain enhancer yok, necke aç bi slot Bu sezon herkes gogok yerine bane of the trapped kullanıyor Bulkathos set trashte hızlandırır, bossa daha fazla vuramazsın. Ama farm için falan ideal tabi. Schafer vb. furnace hariç hiç bi silahın special abilitysi 4set immortaldan fazla kazanç sağlamaz, furnace hakkında bi fikrim yok tabi sezon dışı bile düşmedi. Ama yok ya berserkerı 4set olmadan up tutmak da çok mümkün görünmüyor. Bide elemental damagelar 100 vuruyorken %15 bonuslusu sanıyorum 115 e çıkarmıyor, o işin matematiği biraz daha farklı. Ha nasıldır çözemedim hala. Şu bült de işte standart herkesin kullandığı http://www.diablofans.com/builds/53986-6ww-4ik-gr50-55-whirlwind Physicalın bi avantajı rage sıkıntısı yaşamıyorsun ve life leech var. Gerçi lightningle de rahat ayakta kalıyorsundur panputlarla, ama bi dene physicalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 pain enhancer bossa kadar thrash temizlerken çok iyi ama bossta olayı bitiyor tek mob olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar