escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oraya niye giriyosun? sicmak icin. o niye giriyo? sicmak icin. ne yani o seni icerde fayans dosuyo falan diye mi biliyo? ya da o sana "bidk askim fayans sayip geliyorum" diye mi geliyo? hayir. rahat olun olm. herif bi kiz icin bagirsaklarina zarar vericek ya sdgf
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 buralar ilerde cok degerlenicek, haha terlik demişler
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 baya geç kalmışız ilk sayfa bitmiş :/
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Theridone said: Sevgilinin yaninda cumhuriyet sucugu birakmak iliskideki yatakta osuruk esiginden daha buyuk bir adim. Ozel bir anini beklemelisin. Tipki bekaret gibi dostum. Tipki bekaret gibi.. OFFF OFFFFFFFF... Ben yatıyorum
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Buarada kadıköy iskelesinde bekleyen çiçekçi çingene kızlardan biri bana '' sıç senin bokunu yerim '' demişti.Heralde hayatımda bi kadından duyduğum en romantik laftı.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 zeawee said: abi kızlar pembe sıçmıyor mu? Asıl soru... Kızlar sçıyor mu?
iarwain Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 denedim arkadaşlar çok denedim... 2 cup 1 girl'den tutun recep ivedik'e kadar her şeyi izlettim. bok konusunda çok katı bir tutumu var.adeta küçük bir yeşilaycı. hayır dinliyorum onu tuvaletteyken,en küçük ''pzrrt'' sesi gelse içeri dalıp ''ha ha sesli sıçtın'' deyip bende yanına konduru vercem toriği. ama yok,adeta bu işte bir master olmuş.sanki o kakasını yaparken rüzgar esmiyor,kuşlar uçmuyor,dünya duruyor. geçen gün tartıldım 7 kg almışım.bunun yarısı sanırım bağırsaklarımda ki o lanet şey...
monoscope Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 komşuya gidip bu ihtiyacını giderebilirsin mesela
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 cami yokmu yakınlarda? oraya git tuvalet için. hem bi işe yaramış olur
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 iarwain said: denedim arkadaşlar çok denedim... 2 cup 1 girl'den tutun recep ivedik'e kadar her şeyi izlettim. bok konusunda çok katı bir tutumu var.adeta küçük bir yeşilaycı. hayır dinliyorum onu tuvaletteyken,en küçük ''pzrrt'' sesi gelse içeri dalıp ''ha ha sesli sıçtın'' deyip bende yanına konduru vercem toriği. ama yok,adeta bu işte bir master olmuş.sanki o kakasını yaparken rüzgar esmiyor,kuşlar uçmuyor,dünya duruyor. geçen gün tartıldım 7 kg almışım.bunun yarısı sanırım bağırsaklarımda ki o lanet şey... yaparken çıplık at.
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hocam ol, bana da sessiz sicmanin yollarini ogret de.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Telefondan falan müzik aç.Çatır çatır sıç.Baktın bomba büyük geliyor çek sifonu patlat o anda.Hani filmlerde trenin geçmesini beklerler ya.
Öne çıkan mesajlar