Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT'ye noluyor??

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

Geçen Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü'nü yayınlarken rastgeldim. Sonra reklam arasında da Star Wars trailerı vardı. her çarşamba falan diyordu üstelik HD... Ne oldu bunlara kafalarına sert bir cisim mi düştü acaba? Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında?
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında?

Bu arkadaş baya saf ve bilgisiz, ya da elindeki bilgileri yorumlayamayacak kadar yavaş görünüyor. O yüzden yüzbaşıyı çağırıyorum.

Yüzbaşı Aşikar said:
Fantastik kurgu = masalsı anlatım = adalet, iyilik, doğruluk gibi erdemlerin ön plana çıktığı senaryo ve kurgu. Günah diye yayınlamamayı geçtim, batının ahlaklı yönleri bu filmler.

TRT bi almodovar filmi yayınlasın, sonra badem bıyıktan konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

Geçen Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü'nü yayınlarken rastgeldim. Sonra reklam arasında da Star Wars trailerı vardı. her çarşamba falan diyordu üstelik HD... Ne oldu bunlara kafalarına sert bir cisim mi düştü acaba? Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında?

cahil ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyasi görüşe katılırsın, katılmazsın bilemem ama yayıncılık açısından şuan ülkenin açık arada en iyi kanalı TRT'dir.

Ha yayıncılık kuralları vs. ne kadar uygundur veya değildir bilemezsin ama var olan normlarda Türkiye'deki en iyi yayıncılığı yapan kanal TRT'dir. Devlet kanalı olarak öyle de olması gerekiyor.

Sorun işte devletin güdümünde olmasından kaynaklı olarak siyasi görüş zıtlığı ve kullanılma ama tarih boyunca her siyasi parti döneminde bunu yaşadık, diğer ülkelerde de yaşanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Asıl eskiden Akşama Doğru vardı, çocukken içimi sıkılırdı izlerken ama güzel bir kültür sanat programıydı. Hele o jenerik yok mu ah.

http://www.youtube.com/watch?v=FmWBA5oeLeA

jeneriğin kıymetini o zamanlar anlayamamışım lol (tu) o zamanlar hergün duyduğumdan olsa gerek ahah

evet trt'nin logosunun 10 pikselle yazıldığı günlerde az film, dizi, program izlemedik onda.
http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/67380_3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...