nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Geçen Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü'nü yayınlarken rastgeldim. Sonra reklam arasında da Star Wars trailerı vardı. her çarşamba falan diyordu üstelik HD... Ne oldu bunlara kafalarına sert bir cisim mi düştü acaba? Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yayın haklarını ucuza kapatmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 cok sacmalayin da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 trt ne zaman yayınlamıyordu lan :P 2-3 ayda bir en azından bir kere yüzüklerin efendisi serisini yayınlarlar.bende izlerim :D hatta pazar sabahları western filmler veriyorlar.trt baya iyi kanal aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 star wars da vardı zaten trt'de daha önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 nordlydian said: Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında? Bu arkadaş baya saf ve bilgisiz, ya da elindeki bilgileri yorumlayamayacak kadar yavaş görünüyor. O yüzden yüzbaşıyı çağırıyorum. Yüzbaşı Aşikar said: Fantastik kurgu = masalsı anlatım = adalet, iyilik, doğruluk gibi erdemlerin ön plana çıktığı senaryo ve kurgu. Günah diye yayınlamamayı geçtim, batının ahlaklı yönleri bu filmler. TRT bi almodovar filmi yayınlasın, sonra badem bıyıktan konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 birde islamı şartalara göre dublaj yapmasalar güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Esnaf said: trt baya iyi kanal aslında kesinlikle katılıyorum. özellikle trt haber gerçekten dürüst ve tarafsız habercilik anlayışıyla bütün dünyaya örnek olabilecek bir kalitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aluriel said: Esnaf said: trt baya iyi kanal aslında kesinlikle katılıyorum. özellikle trt haber gerçekten dürüst ve tarafsız habercilik anlayışıyla bütün dünyaya örnek olabilecek bir kalitede off of çok sertti bu çook (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 TRT ben onu bildim bileli o tarz filmleri hep verir ki zaten. TRT'nin film reklamlarına denk gelmemişsin galiba, orada Therion falan duyarsan şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Star Wars ı TR de ilk yayınlayan kanal olur kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 nordlydian said: Geçen Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü'nü yayınlarken rastgeldim. Sonra reklam arasında da Star Wars trailerı vardı. her çarşamba falan diyordu üstelik HD... Ne oldu bunlara kafalarına sert bir cisim mi düştü acaba? Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında? cahil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Masakari said: Star Wars ı TR de ilk yayınlayan kanal olur kendisi. e bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Esnaf said: trt baya iyi kanal aslında Vatandaşın cebinden aldığı paraya göre hiç iyi bir kanal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 İroni denen olgu Paticik'in genel karakteridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Siyasi görüşe katılırsın, katılmazsın bilemem ama yayıncılık açısından şuan ülkenin açık arada en iyi kanalı TRT'dir. Ha yayıncılık kuralları vs. ne kadar uygundur veya değildir bilemezsin ama var olan normlarda Türkiye'deki en iyi yayıncılığı yapan kanal TRT'dir. Devlet kanalı olarak öyle de olması gerekiyor. Sorun işte devletin güdümünde olmasından kaynaklı olarak siyasi görüş zıtlığı ve kullanılma ama tarih boyunca her siyasi parti döneminde bunu yaşadık, diğer ülkelerde de yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya trt denen kanal mapus kaçkını adamın dizisini 30 yıl önce verince sokaklar boşalıyormuş, iyice abarttınız ulusalcı ajandayı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Valla ben trt 3 ü özledim :( zamanın discovery channeli gibiydi anime felan veriyodu super kanaldi :( Onu kapatmasalardı iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Asıl eskiden Akşama Doğru vardı, çocukken içimi sıkılırdı izlerken ama güzel bir kültür sanat programıydı. Hele o jenerik yok mu ah. http://www.youtube.com/watch?v=FmWBA5oeLeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 TRT uzundur RTEtv ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aket-Atum said: Asıl eskiden Akşama Doğru vardı, çocukken içimi sıkılırdı izlerken ama güzel bir kültür sanat programıydı. Hele o jenerik yok mu ah. http://www.youtube.com/watch?v=FmWBA5oeLeA jeneriğin kıymetini o zamanlar anlayamamışım lol (tu) o zamanlar hergün duyduğumdan olsa gerek ahah evet trt'nin logosunun 10 pikselle yazıldığı günlerde az film, dizi, program izlemedik onda. http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/67380_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 trt hd kanalı gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 leyla ile mecnun yeter bana. gerisi olmasa da olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ne kadar trt seven varmış patide yav. 2002'den sonra trt'nin yayın politikasına bakın bakalım neler olmuş neler bitmiş diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi bakıyorum BBC ye bakıyorum TRT ye yok olmuyo yani, maddi kısaylama değil derdim, parasal kaynak ve desteğin sonuca yansıması 10 da 1 bile değil karşılık gelen ortaya çıkan yapımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar