Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT'ye noluyor??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü'nü yayınlarken rastgeldim. Sonra reklam arasında da Star Wars trailerı vardı. her çarşamba falan diyordu üstelik HD... Ne oldu bunlara kafalarına sert bir cisim mi düştü acaba? Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında?
Mesaj tarihi:
trt ne zaman yayınlamıyordu lan :P 2-3 ayda bir en azından bir kere yüzüklerin efendisi serisini yayınlarlar.bende izlerim :D

hatta pazar sabahları western filmler veriyorlar.trt baya iyi kanal aslında
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında?

Bu arkadaş baya saf ve bilgisiz, ya da elindeki bilgileri yorumlayamayacak kadar yavaş görünüyor. O yüzden yüzbaşıyı çağırıyorum.

Yüzbaşı Aşikar said:
Fantastik kurgu = masalsı anlatım = adalet, iyilik, doğruluk gibi erdemlerin ön plana çıktığı senaryo ve kurgu. Günah diye yayınlamamayı geçtim, batının ahlaklı yönleri bu filmler.

TRT bi almodovar filmi yayınlasın, sonra badem bıyıktan konuşalım.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

trt baya iyi kanal aslında

kesinlikle katılıyorum. özellikle trt haber gerçekten dürüst ve tarafsız habercilik anlayışıyla bütün dünyaya örnek olabilecek bir kalitede
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Esnaf said:

trt baya iyi kanal aslında

kesinlikle katılıyorum. özellikle trt haber gerçekten dürüst ve tarafsız habercilik anlayışıyla bütün dünyaya örnek olabilecek bir kalitede

off of çok sertti bu çook (:D
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

Geçen Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü'nü yayınlarken rastgeldim. Sonra reklam arasında da Star Wars trailerı vardı. her çarşamba falan diyordu üstelik HD... Ne oldu bunlara kafalarına sert bir cisim mi düştü acaba? Böyle fantastik şeyleri günah diye yayınlamazlardı. badem bıyıklı yok mu bunların başlarında?

cahil ya.
Mesaj tarihi:
Siyasi görüşe katılırsın, katılmazsın bilemem ama yayıncılık açısından şuan ülkenin açık arada en iyi kanalı TRT'dir.

Ha yayıncılık kuralları vs. ne kadar uygundur veya değildir bilemezsin ama var olan normlarda Türkiye'deki en iyi yayıncılığı yapan kanal TRT'dir. Devlet kanalı olarak öyle de olması gerekiyor.

Sorun işte devletin güdümünde olmasından kaynaklı olarak siyasi görüş zıtlığı ve kullanılma ama tarih boyunca her siyasi parti döneminde bunu yaşadık, diğer ülkelerde de yaşanıyor.
Mesaj tarihi:
ya trt denen kanal mapus kaçkını adamın dizisini 30 yıl önce verince sokaklar boşalıyormuş, iyice abarttınız ulusalcı ajandayı ha.
Mesaj tarihi:
Asıl eskiden Akşama Doğru vardı, çocukken içimi sıkılırdı izlerken ama güzel bir kültür sanat programıydı. Hele o jenerik yok mu ah.

http://www.youtube.com/watch?v=FmWBA5oeLeA
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Asıl eskiden Akşama Doğru vardı, çocukken içimi sıkılırdı izlerken ama güzel bir kültür sanat programıydı. Hele o jenerik yok mu ah.

http://www.youtube.com/watch?v=FmWBA5oeLeA

jeneriğin kıymetini o zamanlar anlayamamışım lol (tu) o zamanlar hergün duyduğumdan olsa gerek ahah

evet trt'nin logosunun 10 pikselle yazıldığı günlerde az film, dizi, program izlemedik onda.
http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/67380_3.jpg
  • Yeni Oluştur...