GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 vaktin varsa hepsini oyna tabiki ama yok uğraşamam diyorsan direk AC II oyna diğerlerini youtube da anlatımı var zaten hikayede eksik kalmazsın en azından. şu adamın AC4 multiplayer zevkli oluyo tavsiye ederim twitch tv inventorblades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu gün baktım ona, keyifliydi baya edit : hasır şapkalar one piece terk zaten baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 iyice bokunu cikardilar artik bu dlc kalitesindeki seyleri yeni oyun olarak piyasaya surmeyi yine combat eski oyunlarin aynisi, hic bir yenilik yok oyunun motoru ayni, karakter animasyonlari ayni, gorev cesitliligi yine ayni, yan gorevler ayni, konusu bile de ayni, tekrardan artifact pesinde kosuyosunuz, yine chest acip, eski oyunlarin ayni tarzinda collectible topluyosunuz tek "yenilik" gemiyle gezme olayi bi de deniz alti gorevleri eski oyunlari oynamamis olsam 9 verirdim, oynadigim icin 2 veriyorum batman de ayni boku yemisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 AC 3 rezalet bi oyundu bu da öyle mi diyosun şimdi tomkat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Oyunda eski oyunlarla aynı mechanicler var tabii de hiç de DLC kalitesinde değil, gayet başarılı korsan oyunu yapmış adamlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Apis said: AC 1 tamamen gereksiz. Aynı şeyleri boş yere tekrar ediyorsun birçok nopktada. Direkt AC 2 den başla derim. su yüzden sıkılıp bütün seriyi bırakmıştım ben AC1 yüzünden abi oyun bildiğin kendini tekrar eden 35-40dk'lık bölümlerden oluşuyor, kuleye çık mapi aç, halktan birini kurtar, adamını takip edip pickpocket yap ya da gizlice dinle, sonra biraz daha adam kurtarma, bayrak yarışı dinleme falan esas adami öldür, hooop loopu başa al. yarısında kapadım cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 progamer said: Oyunda eski oyunlarla aynı mechanicler var tabii de hiç de DLC kalitesinde değil, gayet başarılı korsan oyunu yapmış adamlar işte. sorun şu insanlar korsan oyunu degil assassin oyunu bekliyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi oyun mekanikleri olarak ac3 neyse bu da o konusuna gelince ac3 den kotu diyebilirim cunku 4-5-6 diye gidicek kesin bu, o yuzden hikayede bi baslangic havasi var ve hic heyecanli degil, diger questte ne olucak veya sonunda ne olucak diye dusunmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 of çok kötü o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 AC3 ile aynı motoru kullanıyor zaten oyun. Ya hem AC serisini hem de korsan oyunlarını seven biri olarak aşırı derecede iyi bence oyun. Hikayeyi de sevdim ben direk. Edward'lı devam oyunuda gelsin, Londra'da geçsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 GONDARCENGIZ said: bi anket yapalım o zaman bu konuda asfkaskf şaka bi yana 1den başlamak eski grafikler falanda şimdi sarmaz ,napim ya çekerim gece ilk 3 ü zaman Son iki oyunu oynasan yeterli aslında .Öncekileri Wiki'den falan okuyup konuya hakimde olabilirsin. Bu oyun diğerlerinden çok farklı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 altayir olmadan ac mi oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Son iki oyunda aynı aileyi oynadığımız için öncelikli olarak onları oynayabilir. Diğer oyunları daha sonrada oynayabilir yani ve tabi ki Revelations'ıda oynamayı unutma Osmanlı Döneminde geçiyor. İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 desmond değil sanırım bu sefer. yeni eleman nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi susun spoiler vermeyin. yakarım hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ne bekleniyorki assassin oyununda combat nasıl değişebilir mesela sürekli aynı şeyler denmiş, fps de yıllardır aynı şekilde devam ediyor elinde silah koş zıpla ateş et, öldünmü? tekrar spawn ol. 93 deki doom dan beri fps lerde ne değişti hedef belirdimi crosshair da bas düğmeye yani ana mekanik hep aynı sonrası tekrar tekrartekrar... AC serisi bence biraz olsun farklı soluk katmış kendi tarzıyla. AC4 biraz assas bayaca denizler hakimi korsan rolündeyiz yan görevleri gözden kaçırmayın derim, güzel olmuş yani varsa daha iyisi çıkarsınlar onu oynıyalım ama şimdilik AC türünde başarılı örnek bence.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gameplay genel olarak iyi ama dövüş dinamiği kötü geldi kötü gidiyo. kalabalık dövüşü batman çakması yapsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Dövüşlerde adamlar dayak yemek içni sırasını beklemekten başka bişey yapmıyor. Ve bu "mekanik" yıllardır neredeyse hiç değişmedi. Ondan yakınıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ya bu oyunda da mı tek tek geliyor düşmanlar? Beta testini orangutanlara mı yaptırıyorlar pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 counter sistemi yapmazlarsa her türlü tek tek gelecek zaten. aksi halde çok rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 applev0dka said: Apis said: AC 1 tamamen gereksiz. Aynı şeyleri boş yere tekrar ediyorsun birçok nopktada. Direkt AC 2 den başla derim. su yüzden sıkılıp bütün seriyi bırakmıştım ben AC1 yüzünden abi oyun bildiğin kendini tekrar eden 35-40dk'lık bölümlerden oluşuyor, kuleye çık mapi aç, halktan birini kurtar, adamını takip edip pickpocket yap ya da gizlice dinle, sonra biraz daha adam kurtarma, bayrak yarışı dinleme falan esas adami öldür, hooop loopu başa al. yarısında kapadım cıktım 1.5 saatte falan bu nasıl oyun diye bıraktım lan ben de ac'yi. gerisini de oynamadım hem hikaye bilmiyorum hem de muhtemelen aynı bayıklıktadır diye. güzel mi la, 2'den başlayıp oynayalım mı harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oyna valla acıma çekiyorum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 1'e göre değerlendirme seriyi. dediğimiz gibi 1 ultra bayıktı ve 1-2 saate bırakmıştım. 2 gayet sürükleyici. 40 saat oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ACIII oynamaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 2 serisine göre biraz daha kötü ama fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar