Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 steam'e son zamanlarda gelen özelliklerden biri. facebook sayfası tribi gibi, o amaçla yapmışlardır belki de. günlük bakıp takip eden var mı sorayım dedim. böyle bir sayfayı düşünmeleri güzel olmuş, kim ne yapmış bakıp insanlarla dedikodu yapıyorsun geyik çeviriyorsun arada felan. onun dışında sevdiğim bir özelliği, bir de official group ve oy verdiğiniz greenlight oyunlarının announceları çıkıyor sayfada. workshop announceları da buna dahil mi bilmiyorum. merak ettiğiniz oyunlar hakkında haberleri takip etmeyi kolaylaştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konu açmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben bakıyorum arada community tab'ini diyorsan, achi'lere filan bakıyorum. komik şeyler çıkıyor arada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ordanmi bulup benim tfc ss lerine comment atiyosun bone :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bende kim ne almış diye bakıyorum bir de SS'lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 benim 1 ay önce eklediğim simse yorum yapmış, steam stalker boneç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Odeon said: ordanmi bulup benim tfc ss lerine comment atiyosun bone :d he ya halen tfc oynayan olması güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 299 arkadaş sayısındaki TR cs ciler oranı giderek düşüp yerini yabancı girl gamerlara bırakıyor bende doğal olarak yabancılar zırt pırt fb tribi yapıyor bende nude foto mu koydular lan diye tıklıyorum her dediklerini like yapıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sabonis said: Konu açmak? bone o, forum onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 OsManiaC said: bende nude foto mu koydular lan diye tıklıyorum her dediklerini like yapıyorum falan. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone özel mesaj atmisssin kinayeli ben de burdan vereyim madem cevap. Şimdi şöyle bişi var steam başlığı var oraya gayet yazilabilecek bir konu. Başlığı olmasına en ufak gerek yok. Yani ne katkı olacak bu başlığa insanlar ne öğrenecek ne paylaşacak? İnsanlar gelip benim arkadaşım bugün 10 oyun almış diye screen mi koyacak, nolucak? Senin yaptığın da fact söylemek sadece, bu yapılmış güzel olmuş. Ee? Bu steam başlığına yazılamıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 steam başlığı diye birşey kalmadı ki sabo, gifts başlığı filan var ama bayağı alakasız o. hiç başlık açılmayacak bir konu değil, çok zarar ziyan bir başlık olursa zaten müdahale edilir yani merak etmeyin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Arkadaş, sanki forumun konu başlığı açma limitini doldurulmuş.. Dertlenecek başka sıkıntı mı kalmadı? edit: ohe üste sam gelmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: steam başlığı diye birşey kalmadı ki sabo, gifts başlığı filan var ama bayağı alakasız o. hiç başlık açılmayacak bir konu değil, çok zarar ziyan bir başlık olursa zaten müdahale edilir yani merak etmeyin. :p Son birkaç yıldır hem doğru düzgün foruma yazmiom hem de tepki vereceksem 2 3 kere düşünüp verioom da gerçekten uzun süredir böyle saçma başlık görmedim be Sam. Kirleniyor forum yani. Bilg oyunları bölümüne giren ne öğrenecek bu başlıktan abi.. Sen açıkla niye konusu var bunun? Ben de ntvmsnbc green man gaming dizayn değiştirmiş çok güzel olmuş diye aciim mi mesela? Zaten bu kadar net olmasa fikrim, özelden devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sabonis said: Sam said: steam başlığı diye birşey kalmadı ki sabo, gifts başlığı filan var ama bayağı alakasız o. hiç başlık açılmayacak bir konu değil, çok zarar ziyan bir başlık olursa zaten müdahale edilir yani merak etmeyin. :p Son birkaç yıldır hem doğru düzgün foruma yazmiom hem de tepki vereceksem 2 3 kere düşünüp verioom da gerçekten uzun süredir böyle saçma başlık görmedim be Sam. Kirleniyor forum yani. Bilg oyunları bölümüne giren ne öğrenecek bu başlıktan abi.. Bone açmış abi zaten, fazla mantık arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bölümümüz gayet temiz aslında, son üç sayfayı şöyle bir gözden geçirdim, öyle gereksiz, anlamsız, yer kaplayan birşey yok. ya oyun başlıkları, ya birisi birşey sormuş, ya da işte oyunlarla ilgili programlarla veya sektörle ilgili konu. burada da steam'in sosyal bir özelliğinden bahsedilmiş, kirleten eden birşey göremiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 epeydir yok mu bu yav? eskinde sadece su oyunu aldi bu achievementi aldi yapiyodu da, sonra genislettiler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: bölümümüz gayet temiz aslında, son üç sayfayı şöyle bir gözden geçirdim, öyle gereksiz, anlamsız, yer kaplayan birşey yok. ya oyun başlıkları, ya birisi birşey sormuş, ya da işte oyunlarla ilgili programlarla veya sektörle ilgili konu. burada da steam'in sosyal bir özelliğinden bahsedilmiş, kirleten eden birşey göremiyorum şahsen. Bu bölüm baya temiz buna katılıyorum.. Ama söz konusu bu başlık ise senin kirletmek kelimesine farklı anlam yüklendiğini düşünüyorum. Kirletmek demek negatif bir eylem değildir illa ki. Yani süper gereksiz boş bir bilgi vermek de kirletmek olabilir. "Steam forumları değişmiş, biz arkadaslarla kullanıyoruz güzel olmuş haberiniz olsun dedim, başka kullanan var mı?" Diye bi konu açmaktan ne farkı var şunun allah aşkına? Giriyosun steam'de direk çarpıyor gözüne zaten bu friend activity, dana kadar... Forum değiştiği daha bile ilginç bi haber. Hem de 3 yıldı falan steam'de olan bi olay bu friend activity. Tek fark adamlar ana sayfaya taşımış daha çok görsün millet kim ne oyun alıyo diye. So fuckin what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 steamle ilgili gene bir başlık falan açılabilir bu tür konular ve sorular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 saboyu bugün nba fantasy liglerinde tokatlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Silphatos said: saboyu bugün nba fantasy liglerinde tokatlamışlar Ahah yok lan tam tersi geçtiğimiz haftayı baya iyi geçirmişim. Ama bazen bu tarz küçük detaylar delirtiyor beni. Abi biri açıklasın şu yüzden lazım bu başlık, senin steam forumu örneğinden de bu farkı var diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 steam friends activity hakkinda konusmak icin var bu baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 konudışı konuşuyorlar gm bey dsf ben de bizim ligde 8-1 çakmışım, şampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 konu dışı konuşup forumu kirletmeyelim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar