Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
US Store'da en kralı bu yüzden. Hem bazı oyunları direkt Amazon'dan Digital Code olarak alabiliyorsun, ya da PSN credit alıp store'dan alıyorsun.

Keşke Amazon Digital Code olayına ağırlık verseler. Çok kolay oluyor US PSN'i kullanmak o zaman.
Mesaj tarihi:
Dolar arttı abi, fiyatlar o yüzden yüksek. Dolar çok arttı.

Eğer kutu takıntınız falan yoksa dijital alın, daha ucuzu yok. Hatta şu psn acc. share olayları sayesinde yarı fiyatına geliyor. Ben kutu alayım diziyim istiyorum, o yüzden döte giriyor.
Mesaj tarihi:
bir strike yapiyorsun min 30dk suruyor verdigi rep 12, bir patrol yapiyorsun max 5dk suruyor verdigi rep 10.

3 kisi party limitide can sikmaya basladi, disarada illa bir kisi kaliyor. 5 kisi falan yapsalarmis cok iyi olurmus neyse ki raidler 6 kisilik.
Mesaj tarihi:
bu oyunun olayı ne şimdi. ilk görevi yaptım. hunter oynuyorum. sonra şehre geldik işte. bir kaç tane eleman vardı işte mekanda. devam etmeye değer mi yoksa patates mi ? oynayanlar ne diyor.
Mesaj tarihi:
Oyun bayağı keyifli de loot büyük sıkıntı anladığım kadarıyla. Hiç bir şey düşmüyor low level'da. Bir de yükleme süreleri acilen azaltılmalı.

Onun haricinde mekaniklerini falan çok beğendim, thrall'lar tarafından zerglenirken bile keyif alıyor insan sdfkl
Mesaj tarihi:
lvl 10 oldum sardı beni biraz. free roam ve single senaryo gidiyorum şuan.6v6 oyunlara girdim ama sarmadı beni. pvp zone tarzı yerler yok mu denk geldiğini indir falan.

bi de büyük gemileri kullanabilecek miyiz ya da kullanıyor muyuz ilerde bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Oyundaki herkes aynı factionın adamı gibi bir şey, o yüzden lore'a yediremezler open world pvp'yi sdf

Low lvl pvp de yalan direk. 6lvl'da girdim vurduğum adamları anca öksürtüyor.
Mesaj tarihi:
yapamiyorum abi ya. ciddi zor bastada demistim zaten fps i pc de yapamam. :)

ha yardima gel beraber yapalim. su olunce bastan baslatan bolum olayi zor.

titan actim silahda berbat zaten. auto aim denen seyede denk gelmedim daga tasa sikiyorum :D
Mesaj tarihi:
acaba başka oyun yok diye mi bilmiyorum ama oyun güzel gelmeye başladı bana sdfs

bu arada konsolda fps özlemişim. alışınca yine başladım göklere zıplayıp bıçak fırlatarak mob kesiyoruz sfds
Mesaj tarihi:
Auto aim öyle targetı kendi bulup kafaya ortalama olayı değil. Yaratıklar sürekli strafe yapıyor farkındaysanız; cursor'u yaratıkların peşinden götürmeyi kolaylaştırıyor ya da hedef aldığınızda yine aim'ı yaratıkların üstüne ya da çok yakınına getiriyor, o kadar.

Oyuna bayağı hızlı alışılıyor bu arada, lvl 3'te falan pes etmeyin (ben de daha 8'im gerçi de, beta falan da oynadım eheh). Oyunu bir noktada bırakırsam sebebi item düşmemesi olur herhalde. İnsafsız herifler.
Mesaj tarihi:
Başta Freeroam'da biraz level yapın, mission'ları yüksek level'la girin.

LVL20'den sonra freeroam'un hiçbir olayı kalmıyor resmen. Strike'lar var çünkü. FreeRoam gibi strike yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
LVL20'ye kadar yeşil item'lar düşecek hep. 20'den itibaren mavi'ler, şanslıysan mor düşüyor. Bana mor denk gelmedi hiç.

Mavi'lerin extra özellikleri ve unlockları daha fazla oluyor. Silahlarda 5-6 tane değiştirebileceğin şey oluyor.

Oyun aslında "çok kişiselleştirilebilir" izlenimi veriyor ama yapabildiğin şeyler hep aynı bok. Birbirinin çok benzeri. Kağıt üzerinde farklı gözüküyor ama oynanışta değişikliğini farketmiyorsun.
  • Yeni Oluştur...