LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 US Store'da en kralı bu yüzden. Hem bazı oyunları direkt Amazon'dan Digital Code olarak alabiliyorsun, ya da PSN credit alıp store'dan alıyorsun. Keşke Amazon Digital Code olayına ağırlık verseler. Çok kolay oluyor US PSN'i kullanmak o zaman.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Dolar arttı abi, fiyatlar o yüzden yüksek. Dolar çok arttı. Eğer kutu takıntınız falan yoksa dijital alın, daha ucuzu yok. Hatta şu psn acc. share olayları sayesinde yarı fiyatına geliyor. Ben kutu alayım diziyim istiyorum, o yüzden döte giriyor.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 amazondan dijital kod alıp usa psn storedan oyunu indirip tr account ile oynuyorum ben daha ucuzu share hariç yok zaten. Birde en kalabalık library usa psn de
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20140915-bcc17.png
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bir strike yapiyorsun min 30dk suruyor verdigi rep 12, bir patrol yapiyorsun max 5dk suruyor verdigi rep 10. 3 kisi party limitide can sikmaya basladi, disarada illa bir kisi kaliyor. 5 kisi falan yapsalarmis cok iyi olurmus neyse ki raidler 6 kisilik.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 progamer said: http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20140915-bcc17.png farm yerleri var drop rate bu kadar dusuk degil. ayrica lvl 20 den once legerndary item dusmuyor.
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bu oyunun olayı ne şimdi. ilk görevi yaptım. hunter oynuyorum. sonra şehre geldik işte. bir kaç tane eleman vardı işte mekanda. devam etmeye değer mi yoksa patates mi ? oynayanlar ne diyor.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 devam etmeye değen bir patates
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Oyun resmen kendini oynatıyor. Gameplay çok akıcı, o yüzden herhalde. Ama bakalım ne kadar daha tutacak insanları.
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Gangren said: devam etmeye değen bir patates Katiliyorum kumpir olabilicek altyapiya sahip bir patates, DLC ve Patch beklicez.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Oyun bayağı keyifli de loot büyük sıkıntı anladığım kadarıyla. Hiç bir şey düşmüyor low level'da. Bir de yükleme süreleri acilen azaltılmalı. Onun haricinde mekaniklerini falan çok beğendim, thrall'lar tarafından zerglenirken bile keyif alıyor insan sdfkl
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 20'den sonra mavi'ler düşmeye başlıyor. Mor göremedik henüz.
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 lvl 10 oldum sardı beni biraz. free roam ve single senaryo gidiyorum şuan.6v6 oyunlara girdim ama sarmadı beni. pvp zone tarzı yerler yok mu denk geldiğini indir falan. bi de büyük gemileri kullanabilecek miyiz ya da kullanıyor muyuz ilerde bilmiyorum.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Oyundaki herkes aynı factionın adamı gibi bir şey, o yüzden lore'a yediremezler open world pvp'yi sdf Low lvl pvp de yalan direk. 6lvl'da girdim vurduğum adamları anca öksürtüyor.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Ben de lvl 7 gibi girmiştim, karşıma 16'lar, 18'ler çıkmıştı. Matchmaking yalan.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 @deadwoll Alınır mı bu oyun ya? Co op yapacaksak akayım ortama ben de.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 yok benden pas fazla zor bana :( lvl 3 oldum da yok wizard yok thrall elim ayagima dolandi.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 yapamiyorum abi ya. ciddi zor bastada demistim zaten fps i pc de yapamam. :) ha yardima gel beraber yapalim. su olunce bastan baslatan bolum olayi zor. titan actim silahda berbat zaten. auto aim denen seyede denk gelmedim daga tasa sikiyorum :D
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Almalı mı bunu ya, ne dersiniz? PS4 yatıyo kenarda, yatmasın sdf
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 acaba başka oyun yok diye mi bilmiyorum ama oyun güzel gelmeye başladı bana sdfs bu arada konsolda fps özlemişim. alışınca yine başladım göklere zıplayıp bıçak fırlatarak mob kesiyoruz sfds
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 pattisliborek said: @deadwoll Alınır mı bu oyun ya? Co op yapacaksak akayım ortama ben de. Alınır alınır gogo.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Auto aim öyle targetı kendi bulup kafaya ortalama olayı değil. Yaratıklar sürekli strafe yapıyor farkındaysanız; cursor'u yaratıkların peşinden götürmeyi kolaylaştırıyor ya da hedef aldığınızda yine aim'ı yaratıkların üstüne ya da çok yakınına getiriyor, o kadar. Oyuna bayağı hızlı alışılıyor bu arada, lvl 3'te falan pes etmeyin (ben de daha 8'im gerçi de, beta falan da oynadım eheh). Oyunu bir noktada bırakırsam sebebi item düşmemesi olur herhalde. İnsafsız herifler.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Başta Freeroam'da biraz level yapın, mission'ları yüksek level'la girin. LVL20'den sonra freeroam'un hiçbir olayı kalmıyor resmen. Strike'lar var çünkü. FreeRoam gibi strike yapıyorsun.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 LVL20'ye kadar yeşil item'lar düşecek hep. 20'den itibaren mavi'ler, şanslıysan mor düşüyor. Bana mor denk gelmedi hiç. Mavi'lerin extra özellikleri ve unlockları daha fazla oluyor. Silahlarda 5-6 tane değiştirebileceğin şey oluyor. Oyun aslında "çok kişiselleştirilebilir" izlenimi veriyor ama yapabildiğin şeyler hep aynı bok. Birbirinin çok benzeri. Kağıt üzerinde farklı gözüküyor ama oynanışta değişikliğini farketmiyorsun.
Öne çıkan mesajlar