knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Osirix said: metacritic'teki incelemelere bakıyorum da bayağı sevmeyen var. borderlands daha iyi diyorlar. emin de olamıyorum, "sıkıcı olmuş aq, al sana 0/10" diyen incelemeler var. bunun için ps4 almayı planlıyordum da gözüm korktu biraz. http://i.imgur.com/amfbKqV.png >when you know most of the negative ratings are made by litteraly shitposters and keyboard warriors, I ain't gonna take this shit seriously.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yalnız adamlar çok göz korkuttu oyun daha çıkmadan "ilk gün eleştirilerini dinlemeyin oyun sonra güzelleşiyor" deyip. daha oyun çıkmadan "eleştirileri dinlemeyin" demesi bir şirketin çok vahim durum.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 orcun_okm said: psn : Kharkax fuzun-xs
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bide arada "Use of user-generated media is not allowed for your account." "Use of in-game messaging features and chat is not allowed for your account." Şu çıkıyor alakasız anlamadım
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 xlaidehlevar said: "Use of user-generated media is not allowed for your account." "Use of in-game messaging features and chat is not allowed for your account." aynı hatayı başka oyunda da verince playstation'ı biraz kurcaladım update'ten sonra nedensiz yere parental controls u level 9 a getirmiş. allow diyince düzeldi
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 knox said: Osirix said: metacritic'teki incelemelere bakıyorum da bayağı sevmeyen var. borderlands daha iyi diyorlar. emin de olamıyorum, "sıkıcı olmuş aq, al sana 0/10" diyen incelemeler var. bunun için ps4 almayı planlıyordum da gözüm korktu biraz. http://i.imgur.com/amfbKqV.png >when you know most of the negative ratings are made by litteraly shitposters and keyboard warriors, I ain't gonna take this shit seriously. tabii ya. kendi görüşlerim varken başkalarınınki beni niye ilgilendirsin ki? thank you based ika musume
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Oyunun ana mekanikleri yerinde ve oyanis keyifli ama ciddi bir patch ihtiyaci var; AI spawn ve mission baslangic konusunda. Her goreve haritanin kosesinden basliyorsun gliderla bile 2-3 dk aliyor gorevin oldugu bolgeye gitmen. Bunun yanisira yolda ne saldiran var ne birsey ole rastgele yol yapiyorsun. Sonra goreve geldigin anda da butun ordu birden ustune cullaniyor. Sunlari o dev haritalara serpistirseler adam gibi daha keyifli bir experince olur. Birde herkeste bu sorun var mi bilmiyiorum ama (buyuk ihtimalle harita boyutundan kaynaklaniyor)load screenlerin masallahi var. Goreve gir cik towera git derken saatlerin geciyor.
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Evet yükleme süreleri çok gerçekten. Bir de Vanguard amblemini ve diğer eklentileri Tower'ın hemen girişindeki Special Items (dı sanırım) kısmından alabiliyorsunuz
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Alınır mı? Oynatır mı kendini uzun süre? Ona göre amazon'dan siparişi çakayım ben.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 uzun soluklu bir oyun karakter gelisimi ve weapon lvling/ modification gibi ozellikleri var.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 O kadar Hype yaptım, ama gidip almadım oyunu daha. Limited Edition'ı alayım diyorum ama öküz gibi pahalı haliyle.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Birde tabi oyunun beklentileri tam olarak karşılayamaması var. Ben epic bir singleplayer campaign bekliyordum ama en kötü tarafıymış oyunun. Birde grind üzerine kurulu, kendini tekrarlayan bir oyun olmuş. Limited Edition alacakken gidip 2. elinin 100 TL'ye düşmesini bekleyeceğim gibi görünüyor. Oynayanlar deneyimini yazsın bari.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 lath, nerden okuduysan cok yanlis bir bilgi olmus. oncelikle acip bir warframe oynayin, warframe ile cok benzer bir oyun, baya bir gelistirilmisi tabii. ikincisi single player campaigni bitirmedim daha ancak baya hosuma gitti benim, campaignde grind yok, free roam kisminda grind var. bu tip karakter gelisimli item droplu fpslerde her zaman grind olur, alternatif bir sistem olmasi mumkun degil. (icinde grind olmiyan oyun var mi??) gecen gun DnR da gordum oyunu 225 TL idi normal editioni, limitedi 400 vardir heralde. Bu paraya degmez diyebilirsin ancak cikmis cikacak hic bir oyun o paraya degmez. O yuzden amazondan psn credit alip us storedan alman lazim oyunu. Turkiyede aralin oyunlari kaziga satmasi sebebiyle oyuna bok atmak olmamis, hele oyunu oynamadan hic olmamis.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dnr dan oyun alan mı var ki burda?
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bilmem. Turkiyede yasiyorsa Limited editioni baska nasil alacak? fiyati itibariyle zaten gumruge takilir.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 limited için olabilir evet, standart ı düşünmüştüm ben
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 limited 99 dolar görünüyor gümrük vergisine tabi değil, ayrıca gümrük vergisi uygulansa bile 20% ödüyorsunuz - her türlü daha ucuza gelir. ghost versiyonunu 400 tl'e satıyorlarsa iyiymiş zaten fiyatı, uğraştığına değmez.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 limitedin fiyati yazmiyordu standart 225se limited 400dur diye cikarimda bulundum. ghost version degildi. ayrica ghost editionin bile contenti baya tirt ne gerek var ki?
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 amerikadan 3 günde geliyor türkiyeye 99 dolara gümrük vergisi ödenmiyor. kargo eklenecek sadece o da 20-25 dolar gibi bir şey olur.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Limited edition DR'nin web sitesinden alırsan 270 TL, mağaza fiyatı 300 TL.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Amazon'dan aldım ya Digital Code.
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ben borderlands'in hastasi oldugum ve bu oyunda bir cok yonden borderlands'a benzedigi icin, begendim oyunu. az once arkadaslarla strike yaptik 2 saat surdu. yaptigimizda lvl 18 strike normal yani daha bunun heroicleri ve raidleri var. oyunun eksik yonleri var, yok degil ama bu dry sezonda ilac gibi geldi destiny.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Tps de olabilecek diyorlardı var mı öyle opsiyon
Öne çıkan mesajlar