Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mehanix said: vault of glass ı yaptık dun gayet keyf aldım 4,5 kere olerek geçtik ama sorun su bundan zoru yok oyunda sonunu bitirdik buna benzer en az 5-10 raid daha koymaları lazm... oyunun wow'la alakası yok ama kendi tarzı var pvp cok keyfli bence bugune kadar konsolda fps hiç oynamamıstım sevmiyordum cokda zor geliyordu 2 haftadır oynuyorum... catur cutur headshot vurmaya başladım pvplerde elim fena alıştı beraber oynamak isteyen olursa #Muhtesemalp nickle gülmeyin sallamıştım yapıştı kaldı friend listim dolunca:) vog'u normal modda yaptığınızı varsayıyorum. No res modda bir deneyin isterseniz. gerçi content eklenmesi gerek ona katılıyorum. deadwoll said: PvP'ye oynadıkça alışıyor insan; 0.2k/d'den 1.4 k/d'ye çıktım işte 10 saat gameplayle. Gerçi karşı takıma gelenler de çok farkettiriyor ama kill ratiom düzenli şekilde artıyor oynadıkça. PvP çok dengesiz. Shotgun aşırı güçlü. İyi bir shotgun varsa bir de onunla dene farkı göreceksin.
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 2-3 defa zıplayıp throwing knife ile adam paketlemek çok iyi ama ya sdfds
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Aynen hayvani güçlüler. O değil dün 7 tane warlock öldürüp bounty'i bitiremedim... Resmen warlock gelmedi karşıma. Herhalde PvP'de en boş class'ız ondan böyle.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9yXs0R370LU
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Alınır, güzel. Ben aldığımdan beri çıkartmadım disc'i sadece Destiny oynuyorum. Ne bulacaksın: Bolca quest (patrol görevlerindekileri de dahil edince) Şanslıysan denk geleceğin eventler Daha çok da oynayamadığım end game PvE contenti (WoW'dakine benziyor işte; scenerio, dungeon, heroic dungeon, raid vs. olayları var) Halo benzeri, bol mapli, bol objective'li PvP içeriği Bayağı iyi tasarlanmış zone'lar Ne bulamayacaksın: Item Mob çeşitliliği World PvP Bir sürü farklı space ship için yükleme ekranında görülmeleri haricinde herhangibi bir işlev
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Glatheros said: Mehanix said: vault of glass ı yaptık dun gayet keyf aldım 4,5 kere olerek geçtik ama sorun su bundan zoru yok oyunda sonunu bitirdik buna benzer en az 5-10 raid daha koymaları lazm... oyunun wow'la alakası yok ama kendi tarzı var pvp cok keyfli bence bugune kadar konsolda fps hiç oynamamıstım sevmiyordum cokda zor geliyordu 2 haftadır oynuyorum... catur cutur headshot vurmaya başladım pvplerde elim fena alıştı beraber oynamak isteyen olursa #Muhtesemalp nickle gülmeyin sallamıştım yapıştı kaldı friend listim dolunca:) vog'u normal modda yaptığınızı varsayıyorum. No res modda bir deneyin isterseniz. gerçi content eklenmesi gerek ona katılıyorum. normal mod'da bitirdik ertesi gun chestleri toplayalım diye 30 lvl a girdik chestler boş çıkıyor ilk boss u bi deneylim dedik zorlamadan cıktık gruypta lvl 27 fln vardı:) serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Sağolasın ya bakalım şimdi FIFA 15 ile sipariş ettim de bir oyun daha alacağım. Driveclub da çok hoş. Hani zaman yetmez ikisini birden alsam. Birine karar verip alacağım inşallah. deadwoll said: Alınır, güzel. Ben aldığımdan beri çıkartmadım disc'i sadece Destiny oynuyorum. Ne bulacaksın: Bolca quest (patrol görevlerindekileri de dahil edince) Şanslıysan denk geleceğin eventler Daha çok da oynayamadığım end game PvE contenti (WoW'dakine benziyor işte; scenerio, dungeon, heroic dungeon, raid vs. olayları var) Halo benzeri, bol mapli, bol objective'li PvP içeriği Bayağı iyi tasarlanmış zone'lar Ne bulamayacaksın: Item Mob çeşitliliği World PvP Bir sürü farklı space ship için yükleme ekranında görülmeleri haricinde herhangibi bir işlev deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ben pompacıymışım, bugün bunu gördüm. Elverişli shotgun'a elverişli map'lerde hep tepelerde oluyorum. Ama ne zaman ki şu salak first light mapi falan geliyor elime alıyorum. Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 deadwoll said: Ben pompacıymışım, bugün bunu gördüm. Destiny konusuna girdiğimi unuttum bir an üsttekini okuyunca, sonra geçti. Ben de Bastion haritasından nefret ettim artık. 10 maç arıyorsam 7'sini orada oynuyorum. Yeter artık. LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Dün 4-5 kere strike yaptık gece ve hiçbir şey düşmediğini anladım. Boşa harcanmış saatler. Başka bir MMO olsa beklediğin şey düşmese bile işe yarayacak ıvır-zıvır düşüyor yani. Yemin ediyorum Black-Cave farming on kat daha keyifli strike'lardan. Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 tiger strikelardan sadece 1 kere legendary ingram dustu o da titan... LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://i.imgur.com/Gl8cPsA.jpg Oyunun özeti. Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Arkadaslar isimize yarayacagini dusundugum icin bir pati destiny grubu kurdum. Grubun adi Fangs and Claws tagimiz de PATI. Su anda katilim public. Oynayan arkadaslar companion app veya bungie sitesinden katilabilirler. Boylece belki raid yapacak organizasyonu olustururuz. Pati disi oynayan arkadaslariniz varsa soyleyin onlar da katilanilirler tabii. Hadi iyi eglenceler! PSN: sputzke_ia DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mehanix said: vault of glass ı yaptık dun gayet keyf aldım 4,5 kere olerek geçtik ama sorun su bundan zoru yok oyunda sonunu bitirdik buna benzer en az 5-10 raid daha koymaları lazm... oyunun wow'la alakası yok ama kendi tarzı var pvp cok keyfli bence bugune kadar konsolda fps hiç oynamamıstım sevmiyordum cokda zor geliyordu 2 haftadır oynuyorum... catur cutur headshot vurmaya başladım pvplerde elim fena alıştı beraber oynamak isteyen olursa #Muhtesemalp nickle gülmeyin sallamıştım yapıştı kaldı friend listim dolunca:) Alp ben de geliom. Keyboard mouse bağlıcam bu akşam. :) bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ps4'de keyboard mouse var mı ya? ne kadara nereden alabiliyoruz? ben ps4 almaya hevesliyim ama mesela destiny gibi bir oyunu ölsem controller ile oynamam. Genwa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Klavye yok sanırsam da şöyle bir şey var http://controllermax.com/ bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bu sapıtmaz mı ya keyboard ve mouse ile? DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5087/~/use-keyboard-and-mouse-with-ps4 burda var diyo ama or demiş. Akşama bakıcam. bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 You can now use the keyboard to navigate the PS4's system menus, input text, browse the web, and more. diyor? DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 and more işte :) bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi sence oyunda kullanılıyor olsa "more" kısmına mı bırakır? input text'ten biraz daha önem arz ediyor sanki o feat hehe Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Aksama razer ekipman takip deneyecegim. Mouse PS3 de bazi oyunlarda destekliyordu ancak ayni analog hissiyatiyla hareket ediyordu. Destiny nin destekledigini sanmiyorum. Klavye zaten bence imkansiz. Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Warframedeki gibidir. Klavye sadece chat icin. Önceki 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Sonraki 12.sayfa (Toplam 43 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/6757655-destiny-bungieden-yeni-mmo-fps/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Sağolasın ya bakalım şimdi FIFA 15 ile sipariş ettim de bir oyun daha alacağım. Driveclub da çok hoş. Hani zaman yetmez ikisini birden alsam. Birine karar verip alacağım inşallah. deadwoll said: Alınır, güzel. Ben aldığımdan beri çıkartmadım disc'i sadece Destiny oynuyorum. Ne bulacaksın: Bolca quest (patrol görevlerindekileri de dahil edince) Şanslıysan denk geleceğin eventler Daha çok da oynayamadığım end game PvE contenti (WoW'dakine benziyor işte; scenerio, dungeon, heroic dungeon, raid vs. olayları var) Halo benzeri, bol mapli, bol objective'li PvP içeriği Bayağı iyi tasarlanmış zone'lar Ne bulamayacaksın: Item Mob çeşitliliği World PvP Bir sürü farklı space ship için yükleme ekranında görülmeleri haricinde herhangibi bir işlev
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ben pompacıymışım, bugün bunu gördüm. Elverişli shotgun'a elverişli map'lerde hep tepelerde oluyorum. Ama ne zaman ki şu salak first light mapi falan geliyor elime alıyorum.
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 deadwoll said: Ben pompacıymışım, bugün bunu gördüm. Destiny konusuna girdiğimi unuttum bir an üsttekini okuyunca, sonra geçti. Ben de Bastion haritasından nefret ettim artık. 10 maç arıyorsam 7'sini orada oynuyorum. Yeter artık.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Dün 4-5 kere strike yaptık gece ve hiçbir şey düşmediğini anladım. Boşa harcanmış saatler. Başka bir MMO olsa beklediğin şey düşmese bile işe yarayacak ıvır-zıvır düşüyor yani. Yemin ediyorum Black-Cave farming on kat daha keyifli strike'lardan.
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 tiger strikelardan sadece 1 kere legendary ingram dustu o da titan...
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://i.imgur.com/Gl8cPsA.jpg Oyunun özeti.
Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Arkadaslar isimize yarayacagini dusundugum icin bir pati destiny grubu kurdum. Grubun adi Fangs and Claws tagimiz de PATI. Su anda katilim public. Oynayan arkadaslar companion app veya bungie sitesinden katilabilirler. Boylece belki raid yapacak organizasyonu olustururuz. Pati disi oynayan arkadaslariniz varsa soyleyin onlar da katilanilirler tabii. Hadi iyi eglenceler! PSN: sputzke_ia
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mehanix said: vault of glass ı yaptık dun gayet keyf aldım 4,5 kere olerek geçtik ama sorun su bundan zoru yok oyunda sonunu bitirdik buna benzer en az 5-10 raid daha koymaları lazm... oyunun wow'la alakası yok ama kendi tarzı var pvp cok keyfli bence bugune kadar konsolda fps hiç oynamamıstım sevmiyordum cokda zor geliyordu 2 haftadır oynuyorum... catur cutur headshot vurmaya başladım pvplerde elim fena alıştı beraber oynamak isteyen olursa #Muhtesemalp nickle gülmeyin sallamıştım yapıştı kaldı friend listim dolunca:) Alp ben de geliom. Keyboard mouse bağlıcam bu akşam. :)
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 ps4'de keyboard mouse var mı ya? ne kadara nereden alabiliyoruz? ben ps4 almaya hevesliyim ama mesela destiny gibi bir oyunu ölsem controller ile oynamam.
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Klavye yok sanırsam da şöyle bir şey var http://controllermax.com/
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bu sapıtmaz mı ya keyboard ve mouse ile?
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5087/~/use-keyboard-and-mouse-with-ps4 burda var diyo ama or demiş. Akşama bakıcam.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 You can now use the keyboard to navigate the PS4's system menus, input text, browse the web, and more. diyor?
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi sence oyunda kullanılıyor olsa "more" kısmına mı bırakır? input text'ten biraz daha önem arz ediyor sanki o feat hehe
Konn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Aksama razer ekipman takip deneyecegim. Mouse PS3 de bazi oyunlarda destekliyordu ancak ayni analog hissiyatiyla hareket ediyordu. Destiny nin destekledigini sanmiyorum. Klavye zaten bence imkansiz.
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Warframedeki gibidir. Klavye sadece chat icin.
Öne çıkan mesajlar