Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)


Gangren

Öne çıkan mesajlar

trathias said:

bizim bi 5 kişilik grup var istersen 6. olabilirsin beni ekle akşam 8 gibi online olurum. mikrofon kulaklık varsa oradan da izah edebiliriz boss fightları.

ayrıca cok hızlı ve güzel bi şekilde aşağıdaki videoda raidi açıklamışlar.



Aslında süper olur ama benim konsol xbox öyle bir sıkıntı var. Bir arkadaş daha var xbox la oynayan beraber adam bulmaya çalışıyoruz, bulsak da zorlanıyoruz yabancılarla, mikrofonumuz da var. Bilmeyenlere de pek sıcak bakmıyorlar, yani kısacası azınlık olmanın zorluğu var bizde :)

Video için de teşekkürler. youtube tan 3-4 saatlikler var az biraz izledim ama bayıyor. Bu işimizi görür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Yarın akşam yeni yama geliyor. Ben de oyuna dönüyorum. PS4'te oynuyorum eklemek isteyen olursa "faredusmani" id'm. Yalnız eklerseniz not da düşün patidenim diye lütfen

Yama çok güzel duruyor vallahi. İte kaka da olsa 2 ileri 1 geri ilerletiyorlar oyunu. İnşallah Destiny 2 dedikleri merette karakterlerimizle devam edebiliriz. Bence WoW gibi 10 sene boyunca update'lerle gitmeleri lazımdı. Karakterler sıfırlanırsa ağır saçmalık olur diye düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak oyunun tasarımını çok seviyorum ama bu içerik yine boş. Asıl ekip Destiny 2 ile uğraştığı için beni etkileyecek bir şey göremedim. Özellikle ışıklı armor olayını hiç beğenmedim. NFS arabalarının altına taktığın florasan gibi olmuş, estetik ve orjinallik sıfır. Ama sevenleri oynayacaktır illa. (ben de sevenim ama bir yere kadar, aynı şeyi dön dolaş alla pulla bir yere kadar)
Destiny 2'den tek isteğim var, allah aşkına mantıklı bir drop/rng sistem olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hafta acaip oynadım oyunu PS4'te. Taken King Legendary Edition almama rağmen verilen level 25 bonusunu saklamadım, sıfırdan 30a getirdim karakteri hikayenin tadını çıkartayım diye.

Oyunun garip bir bağımlılık yapma yönü var. Görevler 20-30 dk arası sürdüğü için öyle ağır odak istemiyor, işten gelince "dur bi görev yapayım" diye girilip ardarda 2-3 görev yapılıyor.

Konsolda FPS'ye önyargımı bir miktar kırdı. Onun dışında sardırdığım diğer arkadaşlar alıp yürüdüler, arada beraber takılmacalı da eğlenceli gayet. Şimdi 3 hafta yurtdışındayım, oynayamayacağım, canım çekiyor.

Dendiği gibi esas problem içeriğin boş kalması. Bir yerden sonra tekrara çok sarıyor. Destiny 2'ye hemen girişmek yerine bir 3-4 sene beklemeli, önce bu oyunu bir zenginleştirmelilerdi, acele ettiler ikinci oyun için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...