Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://store.steampowered.com/app/225260/ http://www.youtube.com/watch?v=Ssgajd2wZ6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 mm alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 (tu) güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 concept olarak güzel ama oynanış olarak boktandı o rts olayı o kadar gereksizdiki neden button masher yapmamışlar anlamış değilim oynu neyse belki mouse keyboard daha oynanabişlir olur yuoksa müzikler felan o kadar inanılmazdı ya lemmy vardı ozzy vardı artı olarak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ps'ye almamistim, pc'ye kismetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 indirime girince misler gibi işte öyle gidip 80 tl basmicaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 jack black çok underrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 lan zaten indirimde 10 dolara aldık ps3 e şimdi tavuk gibi yolarlar pc cileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yarısından sonra felaket bayıyordu. ilk act o kadar uzundu ki, meeeeeeeeeeeeeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 oynanır ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kaede said: lan zaten indirimde 10 dolara aldık ps3 e şimdi tavuk gibi yolarlar pc cileri bu da 15 dolara satılıyor? tavuk gibi yolmalık bi vukuat görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Gangren said: yarısından sonra felaket bayıyordu. ilk act o kadar uzundu ki, meeeeeeeeeeeeeeeeh kesinlikle katılıyorum. Çok bomba başlayıp sonra gittikçe tek düze olmaya başlıyordu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 RTS olayı üst üste karşımıza çıkınca bayıyordu. Çünkü gerçekten RTS'nin konsollar için lanet olduğunun anlaşılmasına yardım ediyordu. Brutal Legend PC'de tutar ama, o RTS olayı da zevkli olur bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Başları çok iyiydide sonra bayıp bırakmıştım bende RTS kısımları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Kaede said: lan zaten indirimde 10 dolara aldık ps3 e şimdi tavuk gibi yolarlar pc cileri Steam indiriminden 2.99a alacağımız için konsolcular çıldırıyor LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 çıktıktan 4 sene sonra LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Yalnız şimdi aklıma geldi de benim ps3'te cd'si de yok ya, bayağıdır da oynamak istiyordum. PS3'ümde FIFA 10 ile birlikte aldığım ilk oyundu. Sonra mal gibi gidip takasa vermiştim, çok pişman olmuştum da iş işten geçmişti. Hep yeniden alırım vs. diyordum da alamamıştım bir türlü, Çıksın Steam Library'ime de atayım, emeğe saygıdan arada oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 steamde ön siparişe açılmış 15 dolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ben bunu alacam da konsol portu çok kötü olmaz umarım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 pc versiyonunda değişiklikler varmış, daha iyi diyorlar bilmiyorum. ps3'de rts olayı rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 çok güzel oyun ya süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyun baya iyiymiş zaten direkt baştan lemmy ve ozzy çıkıyo karşına o yeter asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 daha ilk dakikadan children of the grave var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 painkillerla bitti güzel bitti, hadi geçmiş olsun. rtsden nefret ettirdi yalnız, zaten sevmezdim şimdi ise rts türünden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar