Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

banada öle geldiydi. mara taraflarına çok gitmiyim yakındaki armor lifelara kayayım bari :/
revize:
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAbwB3AUtBYQFtQX5DPIOrRRSFHUY2xnVGdcaVRv6IWAhdiT9Jd8n1Si1KaUwdTB8MfoyCTKUMww2PTboOdQ6Uj7PQKBDnESeR35KfU2SUUdTu1WpVvpYr2BLYIhhUmHiZKNnoG_ydEF07XTxdvd31HfXeA16738CfyuE2YbOh3aIa42_lQWXBpe0msybjZ65n8ugn6QZpcum4KfUq8Wsuq_rsHOxML3mvoq_1cHYxFjEosqpzqjTftUA2cbfv-Ha51TndOfq7LbuDu9O73rx9Pkz-Vb5Y_zF_iv-yP_e

Hc de grupsuz gezmiyorum, bi flickercılar bide bosslar dikkat edildiği sürce kağıt koysam yine ölmez. varmı detaylı yorum ypcak.

ölme rekoruda olmuyo en fazla 1 kere ölüyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

bingildak said:

hitler'e neden cool dediğini sormadan önce, neden böyle bir şeyi tartışırsın ki? adam soykırım yaptı. yahudi olan herkes için ofensif tabii ki de. senin fikrin ya da değil. belli bir gruba karşı ofensif niteliğe sahip şeyler cezaya tabidir.

abi bu konu çok uzar.

öncelikle o belli bi grup kim? o ofansif olma derecesi ne? apo is cool diyene ceza niye yok o zaman? bize ofansif türklere ofansif. ama var mı yok.

adam soykırım yapmış olabilir. benim burada söylediğim şey zaten iyi yapmış, oh olmuş, haklıymış, yahudiler haketmiş diye bir şey de değil. cool demek. la belki ben adamın bıyığını beğeniyorum. fotosunu görünce ıslanıyorum kime ne? olay burada hitlerden nefret etmeyen herkes cezalandırılsına dönüyor.

bence hitler iyi bir liderdi deseydim yine ceza yerdim. olay bu noktada ise bildiğin faşizme dönüşüyor işte. istediğin kadar sade, ofansif olmayan, görüşünü bildiren bir cümle bile kursan cezalandırılıyorsun. düşünce özgürlüğü bu konuda işlemiyor ve aksini düşünmek yasaklanıyor. kafalara gel.

işin politik kısmına hiç girmiyorum. almanya savaşı kazansaydı şu an onun yerine prime evil amerika ve rusya olur, oyunlarda kahraman alman askerlerini oynar rusları amerikalıları öldürürdük. filmlerde alman askerlerinin dramını, fedakarlığını, kahramanlığını izleyerek büyürdük. obamaya nobel barış ödülü veren canlılarız nasılsa.

soykırıma eşdeğer atom bombalarını çoluk, çocuk, asker sivil ayırt etmeden şehirlerde patlatan adamların ismini anmak ise hala serbest. çünkü onlar savaşı kazandı ve kimi sevip kimden nefret edeceğimizi herkese dikte etti.

bir video oyunun içindeki chat ekranında fazla derinlik arıyorsun.

eğer sen bir grup insana ofensif bir ifade kuruyorsan engellenirsin. end of discussion. grup kim dersen oyunun içinde bulunan kalabalık olması olası ve tepki yaratabilecekler. apo ile ne alakası var? eğer türk serverı olsaydı ve "apo is cool" söylemi agresif tepkiler, reportlar ve tartışmalara sebep olacak olsa onu söyleyeni de mutelerdi. amaç ortadan oluşabilecek herhangi bir çatışmayı yok etme, kısaca : no drama. senin haklı olup olmamanla veya fikir özgürlüğü ile ilgisi yok. hatta işin aslı kimse senin fikrine değer de vermiyor (bir video oyunundaki chat ekranında), eğer konu ile ilgili detaylı insight vereceğin bir fikre sahipsen oturup akademik paper yazarsın. GGG'nin parasız çalışan mod'u ile muhattap olmazsın, o adamda senle muhattap olmaz.

drama yaratabilecek bir şey yazmışsın. görevli de drama engellemek için orada olduğu için seni engellemiş. o işini yapmış. siyasi, politiğe girmeye gerek yok. gayet yüzeysel bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun merciless biter level 65 filan olurum. Map tavsiyeleri bekliyorum. Hangi leveldan once maplara baslamamak lazim? 70 level maplerinden once sadece alteration ve transmutation basiyoruz degil mi? Rare yapmaa degmez heralde? Ek olarak cartographers chiseller de 70 lvl mapleri oncesi anlamsiz sanki? Son olarak ise resleri fullemeden mape girmek direk olum mu?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

imamizer said:

bingildak said:

hitler'e neden cool dediğini sormadan önce, neden böyle bir şeyi tartışırsın ki? adam soykırım yaptı. yahudi olan herkes için ofensif tabii ki de. senin fikrin ya da değil. belli bir gruba karşı ofensif niteliğe sahip şeyler cezaya tabidir.

abi bu konu çok uzar.

öncelikle o belli bi grup kim? o ofansif olma derecesi ne? apo is cool diyene ceza niye yok o zaman? bize ofansif türklere ofansif. ama var mı yok.

adam soykırım yapmış olabilir. benim burada söylediğim şey zaten iyi yapmış, oh olmuş, haklıymış, yahudiler haketmiş diye bir şey de değil. cool demek. la belki ben adamın bıyığını beğeniyorum. fotosunu görünce ıslanıyorum kime ne? olay burada hitlerden nefret etmeyen herkes cezalandırılsına dönüyor.

bence hitler iyi bir liderdi deseydim yine ceza yerdim. olay bu noktada ise bildiğin faşizme dönüşüyor işte. istediğin kadar sade, ofansif olmayan, görüşünü bildiren bir cümle bile kursan cezalandırılıyorsun. düşünce özgürlüğü bu konuda işlemiyor ve aksini düşünmek yasaklanıyor. kafalara gel.

işin politik kısmına hiç girmiyorum. almanya savaşı kazansaydı şu an onun yerine prime evil amerika ve rusya olur, oyunlarda kahraman alman askerlerini oynar rusları amerikalıları öldürürdük. filmlerde alman askerlerinin dramını, fedakarlığını, kahramanlığını izleyerek büyürdük. obamaya nobel barış ödülü veren canlılarız nasılsa.

soykırıma eşdeğer atom bombalarını çoluk, çocuk, asker sivil ayırt etmeden şehirlerde patlatan adamların ismini anmak ise hala serbest. çünkü onlar savaşı kazandı ve kimi sevip kimden nefret edeceğimizi herkese dikte etti.

bir video oyunun içindeki chat ekranında fazla derinlik arıyorsun.

eğer sen bir grup insana ofensif bir ifade kuruyorsan engellenirsin. end of discussion. grup kim dersen oyunun içinde bulunan kalabalık olması olası ve tepki yaratabilecekler. apo ile ne alakası var? eğer türk serverı olsaydı ve "apo is cool" söylemi agresif tepkiler, reportlar ve tartışmalara sebep olacak olsa onu söyleyeni de mutelerdi. amaç ortadan oluşabilecek herhangi bir çatışmayı yok etme, kısaca : no drama. senin haklı olup olmamanla veya fikir özgürlüğü ile ilgisi yok. hatta işin aslı kimse senin fikrine değer de vermiyor (bir video oyunundaki chat ekranında), eğer konu ile ilgili detaylı insight vereceğin bir fikre sahipsen oturup akademik paper yazarsın. GGG'nin parasız çalışan mod'u ile muhattap olmazsın, o adamda senle muhattap olmaz.

drama yaratabilecek bir şey yazmışsın. görevli de drama engellemek için orada olduğu için seni engellemiş. o işini yapmış. siyasi, politiğe girmeye gerek yok. gayet yüzeysel bir şey.

off çok uzun wot döşedim de uzamasın yeri değil burası.

ama drama engeleme amaçlı önlem almak yok, bi kaç dakika sonra gelip ceza verme var. çok yüzeysel, sabit fikirli büyük ihtimalle cahal cühela bi moderatör var chat ortamında bu bilinsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hikaye namına çok bişey göremedim, gerçi çok hikaye kovalayarak oynamıyorum da rmah yok, p2w değil, kozmetik harici bişey satılmıyor, hatta oyunda gold yok. item bufflayan orblar düşüyor, farklı orb tipleri var, onları currency haline getirmişiz, ben sana şu kadar şu orb verim sen bna bu kadar bu orb ver şeklinde işliyor ticaret.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

sadrazamın sol orbunu veririm sana

adasd sesli güldüm.

bu arada koyduğun build'de hp almışsın ama 6 tane hp node'uyla merciless'daki chaosları kaldıramazsın. kill on sight yaparlar gibime geliyor. CI merciless 60'dan sonra zorunlu gibi, CI varsa HP almak anlamsız. bende 1700 ES oldu 60'da. HP 550 mi ne, 2 tane chaos dmg pörtletir. her türlü alacağım yani CI'ı.

@ imam : mutelendiğin zaman whisper atılmıyor falan demişlerdi doğru muymuş? asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

@bingildak

abi ci alsam mı almasam mı diye çok ikileme düştüm de en azından şimdilik life nod gitmeye karar verdim ya. aslında CI alsam, chaos resist ve life nodları refundlasam baya bi puan çıkıcak açığa, onlarla bi güzel shield basarım da bilmiyorum bakalım bi 60 olayım, chaos damage bi ızdırabımı okşasın ondan sonra düşünürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen 1700 ES'e ulaşmadan CI tavsiye etmiyorum. aşırı hızlı ediyor. o 500 HP'nin verdiği tampon etkisi bile seni kurtarırken HP yok olunca direk patates gibi patlıyosun, tek güzel yani HP flask kullanman gerekmiyor onun yerine utility flaskları koyabilir hale geliyosun. ben aldım CI'ı 55 de falan, ki o levela kadar 3 kere falan ölmüşümdür, aldıktan sonra ki 3 saatte 9 kere falan öldüm sonra refund ettim. asdasdsa şimdi beklemedeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

aylık ücret yok, f2p oyun.

abi benim şu anda 900 hp, 800 shield var, discipline aurasıyla 1000'lere falan çıkıyor. shield bitince elim flasklerde hazırda duruyor, o ama güzel bişey yani sonuçta ölmeni engelleyecek bişey var şu anda, CI alınca shield'ı flaskle recharge edemiceksin, bitti mi gg dsfg o yüzden riskli baya.

gerçi bilmiyorum böle 3-4 saniyeliğine invul veren flaskler var mıdır? öyle olsa basarım flaski, o ara shield recharge olur, bakarım keyfime.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...