Allure- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 guild varsa gelirim bende tek başıma sıkılıyorum. ign: secondshift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben de gelirim forum guildi kurduysanız. :p maerwe yeni char. demin nihayet kapışmalı maç oldu, benle benzer skill ve aynı lvl marauder karşıda. önce ben 5-4 kazandım, sonra o 5-4 kazandı ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 şöyle bir baktım da hiç shadow oynayan yok herhalde sdfss yok mu böyle bir BAŞLAYACAK EMBESİLLERE 50 MADDE falan. bir bok bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 wikisinde bayağı anlatıyor: http://pathofexile.gamepedia.com/Diablo_Players_Guide_to_Path_of_Exile cyclone aldım birisinden, süper oldu. desync beklediğimden çok daha nadir, normalde de o kadar desync oluyorum zaten neredeyse heh. cyclone alıp daldım arenalara, çok pis trollüyorum melee'leri ehu. arkadan kovalarken zart geri dönüyorum blender'ın içine giriyorlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Eyvallah Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bayağı faydası oldu bana, oyundaki herşey hakkında bilgi bulabilirsiniz. build konularında gugıl. :p resmi forumundan başlıkları buluyor diziyor başa zaten. iyi eğlenceler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben şunu izledim baya anladım olayı sam'in verdiğine de rep http://www.youtube.com/watch?v=Tx2jT4hdhZk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ren said: şöyle bir baktım da hiç shadow oynayan yok herhalde sdfss yok mu böyle bir BAŞLAYACAK EMBESİLLERE 50 MADDE falan. bir bok bilmiyorum. Ben Shadow oynuyorum Nemesiste su an 40 level oldum. Late game Passive tree soyle olacak: http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgYBBH4FfQW1BfkOSA_EEZYV8Ba_GL0Z1RrbHNweGiLqI_YkPCaVJ6koKimlK28s4TBUMgEzDDiWOlg7fElRSn1OKlFHVUtW6lb1VvpaSFptWqZbr2HiY0NnoG17cFJwVn3jfll_xocZh3aH24hCjDaNfY2_joqQG5fQmVeaE5smnZado6Kjo4qmf6c0p1yqf6q4rGaxs7IZskS0xbVItxe4yrk-uXzAUcHFwuzN6s961QDYdttu29Tcx90N44TnVOjW6f7tQe4O7_DxdvLh8-r5Y_yr_MX-K_-T_94= Spectral throw ve dual strike kullaniyorum. Gearim les su an baya bir armor eksigim var. Ama life leech im ve resler iyi. Cold dmg+ temporal chains le zaten baya safe oluyor hc de. HC shadow sifirdan baslamak isteyen varsa yardimci olurum ne lazim oluyor vs hakkinda. Bu da videosu iste simdi cektim. Fps dustu biraz idare edin. Normal library farm. Bu arada low level duel iddali olan varsa beklerim. Yenen olmadi daha (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 şimdi ben baya noob olduğumdan evasion'ın oyundaki rolünü tam anlamlandıramadım. %80 yapsanız bile %20 ile crit yerseniz gg denmiş. mantıklı tabi ama, mesela ne var ne yok dps abansak, hatrı sayılır bir evasion'ımız olsa. mobların arasına dalıp takatakataka saydırıp çıksak. bu arada da öldürmeyecek kadar life armor vs olsa? yani evet evasion gidip warrior gibi yardırırsanız bir işe yaramaz ama shadow gibi in out combata sahip olunca işe yarar diye düşünüyorum. mesela diyelim bir 10luk mob grubu var, en babası da ortalara yakın bir yerde. ben direk babaya girsem. 2 saniyede indirip çıksam. bana bu 2 saniyede vuran 10 mobdan 8 i missler zaten. babadan da one hit yemem herhalde. sonra kalanları girip çıkarak toplarım. bosslarda napçan lan dümbük diyebilirsiniz. onları da 2 saniye gir çık combatlar ile alırım diye düşünüyorum. move speed iyi olursa 2 saniye combattan çıktıktan sonra boss da yakalayamaz. potumu içerim vs. yani dagger tutan eleman bunu yapmayacaksa kim yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Gafana ne koyydun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ren said: şimdi ben baya noob olduğumdan evasion'ın oyundaki rolünü tam anlamlandıramadım. %80 yapsanız bile %20 ile crit yerseniz gg denmiş. mantıklı tabi ama, mesela ne var ne yok dps abansak, hatrı sayılır bir evasion'ımız olsa. mobların arasına dalıp takatakataka saydırıp çıksak. bu arada da öldürmeyecek kadar life armor vs olsa? yani evet evasion gidip warrior gibi yardırırsanız bir işe yaramaz ama shadow gibi in out combata sahip olunca işe yarar diye düşünüyorum. mesela diyelim bir 10luk mob grubu var, en babası da ortalara yakın bir yerde. ben direk babaya girsem. 2 saniyede indirip çıksam. bana bu 2 saniyede vuran 10 mobdan 8 i missler zaten. babadan da one hit yemem herhalde. sonra kalanları girip çıkarak toplarım. bosslarda napçan lan dümbük diyebilirsiniz. onları da 2 saniye gir çık combatlar ile alırım diye düşünüyorum. move speed iyi olursa 2 saniye combattan çıktıktan sonra boss da yakalayamaz. potumu içerim vs. yani dagger tutan eleman bunu yapmayacaksa kim yapacak. zaten crit shadowla moblari keserken sorun olmuyor armor-evasion. Baya fazla dps yapiyorsun eriyor hepsi de sikinti unique moblarda iste. Yuksek physical vuran bir tanesi gelse dodgelayamadigin zaman tek yemen kacinilmaz oluyor. Cok cok iyi gear in vardir 30k 50k dps yapabiliyorsan flicker strike la falan, saniyede indirebiliyorsan single target i sikinti olmaz da o da zor is. Ben denedim bir kere evasion-es shadow acrobatics falan gittim. Bear trap yedim oldum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 o zaman şuna popo ile gülünebilir değil mi. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgYAA4cEfgSxBToFfQW1BfkOSBEvEZYV8Ba_F9gYvRmGG60eGiCcIQMi6iQ8JP0mlSgqK28s4S1VMFQwcTIBOkI6WElRS3hMYFFMVUtW6lptXMZe-mHiYetirGXxbXtwUnBWcHJw1Xf9eUh6U31bfll_xoSvhxmH24hCjDaNv46Kj_qQG5Lzk_yVZplXmZqaE5smm7Wdlp2jnaqjiqZ_p1ysR6xmrs-xs7IZskS1SLb3uXy7fMBRwcXDOsXMxqLKSs960DnTftQj1QDWndh229TdqN724oDjhOdU53Toe-jW6f7rFOtj647sGO1B8-r8q_-T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nekro o buildle ilerde yasaman cok cok zor.Asırı gear up lazım+hp umarım becerirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 valla sc icin gayet keyifli bir build olabilir o ama pek hc friendly olmaz benim dusuncem :D @keldron zaten safe farm yapiyorum. Bosslara falan arkadaslarla giriyoruz. Level 80 den sonra survive i baya artacak. Iron reflex+grace+determination+granite flask+evasion veren flask la yapilabilir gibi geliyor ama bakalim. Tabi item gerekiyor dedigin gibi bir marauder degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Standartta spell totem arıyorum. İlkini buldum da ikincisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 veriyim bulamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 verme sürünsün adi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Domination da Life gain on hit lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 act 2'nin bossunda rage quit attım. o ne lan iki atıyor. iki bile değil 1.1 falan atıyor. bir mob vursa bosstan tek yiyiyorum ahahasfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yeterince hp yoksa o gerilip vurma da kacıcaksın dodgelaman lazım yoksa yatırır zaten o attack animasyonu belli ediyor kendini 3 sn falan süren oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 500 falan hp lvl 30. pure melee kasacaktım aoe skill falan da dahil ama yemedi ya. spectral throw denedim daha akıcı gidiyorum onla. support olarak + projectile ekleyen bişey bulamadım ama. var mı gem önerisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 spectral throw a lesser multi projectile,faster attack,fire dmg 5 link olursa weapon elemental takarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 descent var 6 saat sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Crematorium'dan sonra ebesinin atına koymuşlar waypointi yatmadan açayım dedim git git bitmedi. NERDE LAN EN YAKIN uyuyayım diye alt tab yaptım ÖKÜZ gibi yer açtıktan sonra, oyun kapandı. act2 bossu 1 kere ölüp geçtim ranged skilliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar