Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hahaha yok artık :) Ekle --> "gaddarkerim", olduğu kadar vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Kısa bir soru sorayım o zaman, en son diablo 2 zamanında oynamıştım hack'n slash. Şimdi oyuna alışmak için ilk karakter ne oynamalıyım? Dipnot:Mage classlardan pek hoşlanmanmıyorum ama bi anlatıverin gari bu garibana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hepsi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi ben de trade olayına hastayım ya. sürekli açık bende. dev den mesaj gelmiş spam yüzünden report etmişler heehhehe /trade 1 2 3 -- 20 ye kadar gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 O zaman domination ile standart ligin ne farkı var? Bu kadar sayfada aramaya üşendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Every four months, two new leagues are created and the previous two challenge leagues are removed. These leagues are intended to introduce and test new content while providing players with a fresh economy.[1] In addition, each pair of leagues has a set of eight optional challenges that can be completed for a prize. The current leagues are Domination and Nemesis, starting October 23rd and ending February 23rd.[2] Domination: A variety of powerful shrines spawn along with large groups of monsters that receive powerful buffs from the shrine. If you get close to a shrine and "tag" it, you receive the shrine's bonuses for a short time. Nemesis: A hardcore league where rare monsters have one guaranteed mod from the Nemesis Pool, which can make a fight substantially harder. Rare monsters are more powerful, make players weaker, or have special effects on death. Prismatic Ring cannot drop as a base type in Domination and Nemesis league but it can be created with a new vendor recipe. Unique Prismatic Rings can still drop in these leagues. There are six new Unique items that can drop in either challenge league, plus one that can only drop in Domination and one that can only drop in Nemesis. Item Quantity can not be obtained in these leagues. Increased Item Quantity modifiers cannot spawn on Magic and Rare items in these leagues, but remain on unique items. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 vaal pacti ebesinin nikahına taşımışlar ya. witch discharger yapamıyorum. templar da saçma sapan oluyor. CI yapıcaktım şimdi life discharger yapayım diyorum. Anasını avradını ya. Acil fix lazım vaal pactin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Aura şart mı diyorsunuz yani şimdi? Ben lvl 27ish Marauder imde daha yeni aldım Blood Magic i diye seviniyordum halbüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hardcore oynamiyorsan onemi yok ama oynuyorsan respect kullan erken daha o levelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 düşük levellarda regen yok leech yok bişey yok. BM node gereksiz. Clarity çoğu mana problemini çözüyor early levelda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bm genel olarak çok gereksiz zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hayatımda gördüğüm en kötü para birimi sistemi. euro öncesi 20 ülkelik avrupa turu yapmak kıvamında birşey olmuş. özellikle yeni verdiği çöpleri eski stack'in üzerine eklememesi çok başarılı bulduğum bir yaklaşım olmuş. oyunu açıp kapamadan, daha 15dk önce temizlediğim dungeon respawn olmuş, bütün haritası kaybolmuş gitmiş en kötüsü. harbi bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 buğday vereyim tavuk alayım muhabbeti bayıyordu hakkaten bi süre sonra. gerçi ben oynarken daha oyunun çok başlarıydı şimdi daha bi oturmuştur piyasa çoğu şeyin fiyatı daha bi bellidir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 currency piyasası oturdu dediğin gibi. standard ligde aşağı yukarı herşeyin fiyatı belli. chaos, gcp üzerinden dönüyor tradelerin 90% ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 hahaha sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 2 blood magic lazım dominationda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 act3 sonu bossu zor olmus az daha oluyordum. Cold res i caplemeden girmeyin hc icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 piety mi? frost moda geçince pillar arkasına saklancan full resist cap + armor capte bile çok vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Piety değil sanırım bahsettiği. Release ile eklenen son boss. Dominos muydu neydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 dominiusta frost damage veren bişey yok ki o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ben bugun buldum bu oyunu. (Yeni bagladilar interneti superonline) Baslamayi dusunuyorum. Klasik yeni oyuncu sorularini soruyorum. Ne acayim lan? Ne lazim? Azcik anlatin klasslarin son durumunu. Biz mmo basliginda oyun yok diye kivraniyoruz, bilgisayar oyunlari basligi altinda 1 senedir oynamisiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Haklısın da Piety o kadar zor değil. Tabii karaktere göre de zor olabilir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Hunty, ilk defa oynayacak herkese söyleneni tekrar edelim. İlk karakter olarak neyi açarsan aç. Oyunu anladığın zaman nasılsa yeni bir karakter daha yapacaksın. İlk karakteri bu oyunda "öğrenme dönemi" olarak gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Benim gibi tüm instance haritasını açıp bütün yaratıkları öldürme takıntısı olan başka biri var mı? Act 2'de işkenceye dönüştü oyun bu yüzden. Act 3'e geçtim bakalım bu nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 TAmam kafainizi sisirmeyeyim buradan. Yabanci forumlari arastirayim. Ben genelde tek karakterle idare ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar