Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi öyle genel geçer sıralamalar nasıl yapıyorsunuz.
Oyuna başlayalı bir kaç ay oldu ama one adc to rule them all diye bişi olmadığını ben bile öğrendim. Kötü adc'ler var quinn gibi de lane phase'de genelde eşit yetenekte her adc'nin bir panzehiri var.
Mesaj tarihi:
Ryzeyle Malzahar beleş bu hafta oyna istediğin kadar.

Malzahar'dan iyisini bulamaz zaten yeni öğrenen birisi. Daha bugün last hit özürlü 100 minion killi zor gören arkadaş malzaharla ilk oynanışında 230 gördü ahah.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

midde oynamaya alışmak için ne önerirsiniz ? uzun zamandır oynamadım oynamamak içinde ap champ alamıyorum :(

Akali al ortalik mali ama zevkli
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

Lectre said:

ryze ad mi kasılıyor? :O

hiç oynamadımda merak ettim

bir daha dota vs lol tartışmalarında fikrini belirtmeni yasaklıyorum.

yok lan oynamadım hiç napayım, neden oynayayım yani dandik bir champ ahah.

bana bunlarla gelme ver bir adc herkesi silkeyim :)
Mesaj tarihi:
yok abi dandik değil ben beceremiyorum aslında, hani main olarak kullanan bir iki eleman gördüm baya iyilerdi ama onun dışında pek sevemedim. hani mana kasıyorum baya baya yanında aptır restir. ama çok efektif kullanamıyorum nedense.
Mesaj tarihi:
Ryze yeni yetme birisinin penta almaya en likely olduğu champion olabilir, hatta vardı bir yerlerde bunun istatistik gibi birşeysi ryze volibear falandı.
Mesaj tarihi:
evet abi rankedda 10 lose in a row, shen aldım artık damage yememek için, bu ne lan supp yok hiç oyunlarda, ranked olmayan oyunlar daha iyiydi yemin ederim. adcye ward mı aldırılır ya.

sorakayla gidiyoruz adam ward almıyor supplamıyor starfallu maxliyor flm. evlerden ırak.
Mesaj tarihi:
9 win in a row oldu benim de..

bi 3 maç daha kazanırsam arada kaybetmeden güzel olcak

önceden hep mid oynarken, 9 maçta da support veya jungler olmuşum
ama şunu fark ettim, amerikada olduğumdan hep türkiye'ye göre gece baya geç saatlerde oynuyorum. oyun kalitesi baya fark ediyor.
Mesaj tarihi:
türk serverı'da aynı herkes top/mid 10dk'da 0 4 0 en iyi ihtimalle.az önce jungle dedim,gelen ilk tepki ananın **ı jungle ******* çocuğu ****** git..

15 yaşında okuldan kaçan veletlerden küfür yiyoruz işte.
Mesaj tarihi:
Eu westde gündüz TSİ 3-7 arası solo Q.

Bütün veletler okulda bütün casualfagler işte mi oluyor ne oluyor bilmiyorum, ama son birkaç gün gelen bütün takımlar istisnasız tryhard, yenilseniz bile zevk alıyorsunuz, karşı taraftan ekliyorlar/ekliyorsunuz falan.
Mesaj tarihi:
east'teyim, rus polak ve yunanlılardan geçilmiyor. tek kelime ingilizce bilmeyenleri var, saçma sapan oynayanları var, var oğlu var. ancak lvl 30 olana kadar karşılaştığım gereksiz insandan daha fazlasını tr serveri açılıp da, easte geri dönene kadar tr serverında gördüm. 30 olup da ranked olunca değişiyordur belki, bilemiyorum.

şu anda da tr serverına nakil ücretsiz görünüyor, ama sanmıyorum ki geri gideyim. günde 2-3 oyun atıp oturuyorum zaten, bir de sinir katsayımı yükseltmeye gerek yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...