Wispy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Abi öyle genel geçer sıralamalar nasıl yapıyorsunuz. Oyuna başlayalı bir kaç ay oldu ama one adc to rule them all diye bişi olmadığını ben bile öğrendim. Kötü adc'ler var quinn gibi de lane phase'de genelde eşit yetenekte her adc'nin bir panzehiri var.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 midde oynamaya alışmak için ne önerirsiniz ? uzun zamandır oynamadım oynamamak içinde ap champ alamıyorum :(
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ryze al 450 ip, baya başarılı Promenader said: midde oynamaya alışmak için ne önerirsiniz ? uzun zamandır oynamadım oynamamak içinde ap champ alamıyorum :(
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ryze var ya. oyuna yeni başlamışken ap kasardım hep :(
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ryze ad mi kasılıyor? :O hiç oynamadımda merak ettim
Tori Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ryzeyle Malzahar beleş bu hafta oyna istediğin kadar. Malzahar'dan iyisini bulamaz zaten yeni öğrenen birisi. Daha bugün last hit özürlü 100 minion killi zor gören arkadaş malzaharla ilk oynanışında 230 gördü ahah.
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yok canım en iyi diye bişi yok hepsinin yeri oynayanı var. twitch draven haric hepsiyle sevişiyor o yüzden tepe ps: veyn cait varus altı
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Promenader said: mana ? mana + ap sonuçta hani :)
khalad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 mid için malz iyidir ama düzgün birşeyler oynamak istiyorsan tabi ap için ahri,lux,veigar etc. iyidir middde
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Lectre said: ryze ad mi kasılıyor? :O hiç oynamadımda merak ettim bir daha dota vs lol tartışmalarında fikrini belirtmeni yasaklıyorum.
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Morganada oynayabilir morde harici pek bi sorun yaşamaz.
copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Promenader said: midde oynamaya alışmak için ne önerirsiniz ? uzun zamandır oynamadım oynamamak içinde ap champ alamıyorum :( Akali al ortalik mali ama zevkli
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Finklorpeyniri said: Lectre said: ryze ad mi kasılıyor? :O hiç oynamadımda merak ettim bir daha dota vs lol tartışmalarında fikrini belirtmeni yasaklıyorum. yok lan oynamadım hiç napayım, neden oynayayım yani dandik bir champ ahah. bana bunlarla gelme ver bir adc herkesi silkeyim :)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 akaliye ortalık malı, ryzea kötü dendi ya gidelim bu diyarlardan
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yok abi dandik değil ben beceremiyorum aslında, hani main olarak kullanan bir iki eleman gördüm baya iyilerdi ama onun dışında pek sevemedim. hani mana kasıyorum baya baya yanında aptır restir. ama çok efektif kullanamıyorum nedense.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ryze yeni yetme birisinin penta almaya en likely olduğu champion olabilir, hatta vardı bir yerlerde bunun istatistik gibi birşeysi ryze volibear falandı.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 evet abi rankedda 10 lose in a row, shen aldım artık damage yememek için, bu ne lan supp yok hiç oyunlarda, ranked olmayan oyunlar daha iyiydi yemin ederim. adcye ward mı aldırılır ya. sorakayla gidiyoruz adam ward almıyor supplamıyor starfallu maxliyor flm. evlerden ırak.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 9 win in a row oldu benim de.. bi 3 maç daha kazanırsam arada kaybetmeden güzel olcak önceden hep mid oynarken, 9 maçta da support veya jungler olmuşum ama şunu fark ettim, amerikada olduğumdan hep türkiye'ye göre gece baya geç saatlerde oynuyorum. oyun kalitesi baya fark ediyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ben 20.00-24.00 arası oynuyorum genelde, genel konsept şöyle; "Mid or feed" "I am first pick, I go top" "lol get elo to pick a top" "Me no supp" *lvl 2* "Ww you no gank" . . .
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 türk serverı'da aynı herkes top/mid 10dk'da 0 4 0 en iyi ihtimalle.az önce jungle dedim,gelen ilk tepki ananın **ı jungle ******* çocuğu ****** git.. 15 yaşında okuldan kaçan veletlerden küfür yiyoruz işte.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Eu westde gündüz TSİ 3-7 arası solo Q. Bütün veletler okulda bütün casualfagler işte mi oluyor ne oluyor bilmiyorum, ama son birkaç gün gelen bütün takımlar istisnasız tryhard, yenilseniz bile zevk alıyorsunuz, karşı taraftan ekliyorlar/ekliyorsunuz falan.
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kardeşimle oynayayım diye tr geçti, westtede ranekd falan atıyorduk o okuldayken 1 el normal gireyim dedim tr de... aman allahım.
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 east'teyim, rus polak ve yunanlılardan geçilmiyor. tek kelime ingilizce bilmeyenleri var, saçma sapan oynayanları var, var oğlu var. ancak lvl 30 olana kadar karşılaştığım gereksiz insandan daha fazlasını tr serveri açılıp da, easte geri dönene kadar tr serverında gördüm. 30 olup da ranked olunca değişiyordur belki, bilemiyorum. şu anda da tr serverına nakil ücretsiz görünüyor, ama sanmıyorum ki geri gideyim. günde 2-3 oyun atıp oturuyorum zaten, bir de sinir katsayımı yükseltmeye gerek yok.
Öne çıkan mesajlar