axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Karma gibi genel bi scoreboard yok, ama yardımcı olursan onlar da sana yardımcı oluyor. Olm oyun çok büyük lan. Git git bitmiyor lel her yerde bi quest. ? olayını güzel yapmışlar, valla bulamazsın o kadar wildernessın içinde nerde ne var. Herşey ultrada oynuyorum fps ~40. Bi iki saçma ayarı düşürüp 60ta oynayamaya gerek var mı? Bana gayet akıcı sorunsuz geldi. Ha bide I'm a freak diyen hunterın hikayesini dinleyince yanlarım salonda bi tur atıp geri geldi pahahaha ben de community feelz yaparız diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 nvidia hairworks ve hbao+ gibi nvidia gimmicklerini kapatınca, fps baya farkediyor onun dışında presetler arasında pek fps farkı yok. gerisini maxladım bende. 40-45 fps tek 7970'de. texture, shadow flicker yaşıyorsanız, crossfire'ı kapatın. driverını bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Cd problemini çözdüm yüklerken hata alanlar tüm cdleri pc de 1 klasöre toplayıp yükleyin hem yarı zamanda hemde sorunsuz yüklenıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Darksun said: oyunda seçtikleriniz karma marma birşeyi etkilemiyor sanırım. Yani merchanta ödülümü ver ulan la seni kurtardık koçum ya bu yeter demek arasında kendi tatmininiz hariç bir şey olmuyor :p Karma stat olarak degilde daha farkli sekilde sonuclaniyor mesala adamin birine yardim ettim para vericekti yok sakla şu nedenden sana lazim olucak dedim saol ama genede eli boş yollamam seni diyip degerli bir taş verdi. Ya da karşılıksız iyilik yaptigin biri bir sonraki bolgede karsina cikabiliyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 560ti de gayet öedium texture high oynuyptum.. Güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 axedice said: Ha bide I'm a freak diyen hunterın hikayesini dinleyince yanlarım salonda bi tur atıp geri geldi pahahaha ben de community feelz yaparız diyordum ahaha bu çok iyiydi no homo. oyun çok büyük galiba ya cidden bitmeyecek ilk kasabadan ötekine gidene kadar bütün side questleri yaptım, böyle sürüyle varsa yandık. herb toplamak rezalet çok sorunluyum ben o konuda, bi de şimdi işte eşyaları bişeye çevirmeyi keşfettim yandım ki ne yandım. yılın oyunu dicem, gta yeni çıktı pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 bütün battlegroundu lootladım ya , satarım diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 o değil de kız çok gzl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Aynen hatun fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bende nedense setting i save etmiyor ya, grafik ayar mayar ne varsa çekiyorsun sonra bir daha açtığında hepsi eskiye dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 O karıya ne kayarım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Arkadaşlar kız kambur yalnız orijinalinde. Büyüyle düzeltiyor tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Olsun buyusuzde duzeltiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 buyusuzuyle de cikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Oyun bende fazla göçüyor, f5 favori tuşum oldu resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ilk sahnedeki popoyu koymıyım isterseniz? sdnfksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ps4 te oynuyorum, oyunun kotrolleri cok dandik nasil desem, ata binecem 4-5 defa x e basinca anca biniyor, atak veriyorum gec tepki veriyor falan, karakter dodgelar falan bir tuhaf. movement bir garip, ozelikle ani kosu yapip durunca sapitiyor oyun. yerden cicek toplarken iskence cekebiliyorum karakter durmuyor falan. ilginc yani ds4 kolumda da hi cbir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 pc de gamepad ile oynuyorum. Bence de movement bi sıkıntı var ya. Sensitivity baya bi düşürdüm zaten kamera için. Kşeke sol stick için de koysalarmış ayar. bi de triss > yennifer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 mouse için şu hardware accelerate midir nedir onu açın düzeliyor kontrollere alışılıyor ya şuanda gameplayde rahatsız eden en ufak birşey yok 7 saattir falan oynuyorum. Oyun inanılmaz büyük bugüne kadar gördüğümüz en büyük oyun sanırım. lvl36 questi var lvl24 relic (legendary) armor craft recipe ı buldum tonla yan görev yaptım ama lvl çok zor atlanıyor asdf daha lvl4 üm gerçli lvl10 banditleri kesebildim ama sanırım main story questleri dışında exp çok yavaş geliyor ama okadar çok yapılcak şey var ki abartmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Dunyanin sonuna geldin geri don demeyeydi iyiydi:) Ruzgarda agaclar ve otlar nerdeyse ayni hizda dalgalaniyor masallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bende konsolda gather ve lootta uğraşıyorum. Kamerayi acili ayarlaman gerekiyor ama gec tepki vermesini hissetmedim. Az oynadim diye belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 40-45 fps ama böyle bi kasma var ya input lag mı acaba dediğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Darksun said: haritada dolaşırken bitki görünce aha gidip alayım diyen bir ben mi varım, bitki toplamaktan oyunu oynayamıyorum :P Kanuni de aynı şeyi dedi, çekindim katılmaya ama sen de yazınca şart oldu :p Sanırım kadayıf olan kıllarla doğru orantılı bu durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 HellHound said: ...(bunu dedim ya ilerde 100 celandine isteyen bir seyler cikar simdi) Ahahah tam da aklıma bu geldi bak onları toplarken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Evet ps4 icin bende yasadim ayni seyi yarim saniye gec algiliyor sanki yapilan seyi bir de oraya yuzunu cevirmeden algilamiyor. Merdiveni fln tam isabet almadan cikmiyor X diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar