Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt

HellHound

Öne çıkan mesajlar

When CD Projekt claimed that The Witcher 3 will be absolutely massive in scale, they weren’t joking. Thanks to a few NeoGaf users we can finally compare the map size of The Witcher 3 to several other open world games. So far the Witcher 3 map is around 136 km2 which only includes Novegrad, No Man’s Land and Skellige Islands. There are are around 4-6 regions more who sizes are unknown at this point.

That means The Witcher 3 is at least 3.7 times bigger than GTA: San Andreas (36 km2), 1.5 times bigger than GTA 5 (81 km2), 3.3 times bigger than Red Dead Redemption (41), 3 times bigger than Far Cry 4 (46 km2) and 3.5 times bigger than Skyrim (39 km2). In short, the final map will be absolutely massive in scale.

Edit: 4-6 additional regions whose size are unknown.
Sosyal ağlarda paylaş

1. soru oyun ne zaman çıkıyo ?
2. soru pre order yapmadım diyelim (steamde 80 tl), oyun çıkınca dahamı pahalı olacak ? pred order yapanlara bi olay varmı yoksa o yüzdenmi ?
3. soru 680 ti var nasıl bi performans alırım ? sli yapma şansımda var bu arada. sli'sız ve sli'lı performansı yazarsanız sevinirim.

yanıt arıyorum. uzun süredi oyuın oynamıyorum adam akıllı buna sarmak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Abi density de önemli.

Skyrim de her ne kadar procedurally generated da olsa, her taşın altında bir dungeon quest vs vardı. Her dağın tepesine bir şekilde çıkabiliyordun falan. Bunda çıkılmaz dağlarla boş alanlarla doldurmamışlardır umuyorum sırf arazi olsun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkom'dan gelen Collector’s Edition cevabı;
PC için de bilgi istedim. Sadece PS4 içinse kan çıkar dedim, bekliyorum bir umut

said:
Sayın Kullanıcımız,

Sadece Collector’s Edition PS4 sürümü için çok sınırlı adette Türkiyeye gelecektir.Eğer dilerseniz lansman gününde ürünü temin edebilirsiniz.Fiyatı belli değildir. D&R Online, Teknosa, Overgame ve Adeks Store’dan temin edebilirsiniz.

Ref:B.K.
Saygılarımızl
a
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Abi density de önemli.

Skyrim de her ne kadar procedurally generated da olsa, her taşın altında bir dungeon quest vs vardı. Her dağın tepesine bir şekilde çıkabiliyordun falan. Bunda çıkılmaz dağlarla boş alanlarla doldurmamışlardır umuyorum sırf arazi olsun diye.

Özellikle sırf bunun için aynı yere bir kaç gidiş yolu koymuşlar inceleme yapanlar videolarda bunu çok söyluyo böyle çok ıyı olmus falan die adam görevdeki dağa başka yerden gidiyo inerken başka yoldan gidiyo

https://www.youtube.com/watch?v=tDfa1Qp2SwA

Şunuda koyim da duygularınız depreşsin seslendirme müzikler ve görüntüler muhteşem abi yok böyle bişi
Sosyal ağlarda paylaş

2 witcher varsa steam ve gogda %20 ucuzluyor. Steamde 71 kusur liraya mı ne iniyor. Dr nin vereceği steam e eklenir mi bilmiyorum gerçi ama mmo olmayan oyunlarda acelem olmadığı için dr den aldım download derdi ile uğraşmayayım, fiziksel kopyası olsun diye.

Dr benim gözümde çok hızlı paket yollayan firmada değil, kaç gün geç alırım bilmem artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

lan downgrade mi etmişler oyunu ya :(

bence dg degilde diger butun firmalarin yaptigini yapmaya calisip acemilikten patlattilar, zaten kendileride ay olurmuu downgrade yok diyordu dikkat edersen.

aslinda olmayan shoplanmis grafiklerle, cgi trailerla falan keklemeye calistilar ama bir downgrade gerektirecek o grafikler hic yoktu oyunda zaten :p

simdiki ultra 4k falan sslere bile bakinca bir suru garip yer var blur kaplamalar pikseller falan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...