Cute Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 980 yerine 2 kart birleştirsek daha iyi olmaz mı var mı böyle güzel combo seçeneklerimiz, donanım konusunda yaşlandık gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 2 tane 980 Evga classified birleştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 iki tane gtx 970 nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 @namessar bilmem videoyu cekenin kullandigi grafik karti o.. diger bilesenleri ne kimbilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 When CD Projekt claimed that The Witcher 3 will be absolutely massive in scale, they weren’t joking. Thanks to a few NeoGaf users we can finally compare the map size of The Witcher 3 to several other open world games. So far the Witcher 3 map is around 136 km2 which only includes Novegrad, No Man’s Land and Skellige Islands. There are are around 4-6 regions more who sizes are unknown at this point. That means The Witcher 3 is at least 3.7 times bigger than GTA: San Andreas (36 km2), 1.5 times bigger than GTA 5 (81 km2), 3.3 times bigger than Red Dead Redemption (41), 3 times bigger than Far Cry 4 (46 km2) and 3.5 times bigger than Skyrim (39 km2). In short, the final map will be absolutely massive in scale. Edit: 4-6 additional regions whose size are unknown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Abi skyrim i dolaş dolaş bitiremedim buna ömür vermem lazım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 1. soru oyun ne zaman çıkıyo ? 2. soru pre order yapmadım diyelim (steamde 80 tl), oyun çıkınca dahamı pahalı olacak ? pred order yapanlara bi olay varmı yoksa o yüzdenmi ? 3. soru 680 ti var nasıl bi performans alırım ? sli yapma şansımda var bu arada. sli'sız ve sli'lı performansı yazarsanız sevinirim. yanıt arıyorum. uzun süredi oyuın oynamıyorum adam akıllı buna sarmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 19 mayıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Abi density de önemli. Skyrim de her ne kadar procedurally generated da olsa, her taşın altında bir dungeon quest vs vardı. Her dağın tepesine bir şekilde çıkabiliyordun falan. Bunda çıkılmaz dağlarla boş alanlarla doldurmamışlardır umuyorum sırf arazi olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 200saatten fazla oyun suresi oldugu goz onune alinirsa buyuk ihtimal skyrim gibi olacaktir. Skyrimde radiant questler surekli spawn oldugu icin kendisini tekrar ediyordu yani 300 saat bile oynasan yoldan onceden yaptigin gorevin aynisi cikabiliyordu. Bunda oyle birsey var mi bilemiyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bilkom'dan gelen Collector’s Edition cevabı; PC için de bilgi istedim. Sadece PS4 içinse kan çıkar dedim, bekliyorum bir umut said: Sayın Kullanıcımız, Sadece Collector’s Edition PS4 sürümü için çok sınırlı adette Türkiyeye gelecektir.Eğer dilerseniz lansman gününde ürünü temin edebilirsiniz.Fiyatı belli değildir. D&R Online, Teknosa, Overgame ve Adeks Store’dan temin edebilirsiniz. Ref:B.K. Saygılarımızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Bir sayfa arkada kalmış da ekran kartı konusunda: gtx 980'le 1-2 ay önceki buildde 60fps'de oynuyorlardı ultra'da. 970'le tahminler ultrada 50 fps şeklinde. edit: 680ti'mış, min. spec 660 sa, 30-40fps de high tutar bunda herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 quixef said: Abi density de önemli. Skyrim de her ne kadar procedurally generated da olsa, her taşın altında bir dungeon quest vs vardı. Her dağın tepesine bir şekilde çıkabiliyordun falan. Bunda çıkılmaz dağlarla boş alanlarla doldurmamışlardır umuyorum sırf arazi olsun diye. Özellikle sırf bunun için aynı yere bir kaç gidiş yolu koymuşlar inceleme yapanlar videolarda bunu çok söyluyo böyle çok ıyı olmus falan die adam görevdeki dağa başka yerden gidiyo inerken başka yoldan gidiyo https://www.youtube.com/watch?v=tDfa1Qp2SwA Şunuda koyim da duygularınız depreşsin seslendirme müzikler ve görüntüler muhteşem abi yok böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 lan downgrade mi etmişler oyunu ya :( http://i.imgur.com/WhuKovj.png yukarıdaki yenisi http://i.imgur.com/fHs9WgH.jpg bu bariz zaten http://gfycat.com/BaggyDeliriousFirebelliedtoad abov you were the chosen one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 gunaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 baya sıcmıslar grafiklere ben konsolcuları sucluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konsol grafikleri artik bu sekilde olabiliyor iken bok atmanin pek anlami yok. http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/ps4/the_order_1886/screens/the_order_1886_45.jpg http://i4.minus.com/izs6LpvZBg5VP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Arkadaşlar d&r preorder kutulu 59 lira diyor.. Steam achivement var mı, 20lira içün steam mi alırır, kutulu 60 lira mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 eski witcher'lar varsa steam hesabında ekstra indirimle 60 küsüre alıyodun. ben öyle almıştım ama aylar geçti. hala öyle mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 2 witcher varsa steam ve gogda %20 ucuzluyor. Steamde 71 kusur liraya mı ne iniyor. Dr nin vereceği steam e eklenir mi bilmiyorum gerçi ama mmo olmayan oyunlarda acelem olmadığı için dr den aldım download derdi ile uğraşmayayım, fiziksel kopyası olsun diye. Dr benim gözümde çok hızlı paket yollayan firmada değil, kaç gün geç alırım bilmem artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 DareJedi said: Konsol grafikleri artik bu sekilde olabiliyor iken bok atmanin pek anlami yok. acaba bu grafikler kaç fps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ben de steamden aldım eski viçırlar var diye 71 liraya iniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 uplay bile satıyor :p http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.317611100/The-Witcher-3-Wild-Hunt.html Bedava oyun vs de koymuşlar hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Xenus said: lan downgrade mi etmişler oyunu ya :( bence dg degilde diger butun firmalarin yaptigini yapmaya calisip acemilikten patlattilar, zaten kendileride ay olurmuu downgrade yok diyordu dikkat edersen. aslinda olmayan shoplanmis grafiklerle, cgi trailerla falan keklemeye calistilar ama bir downgrade gerektirecek o grafikler hic yoktu oyunda zaten :p simdiki ultra 4k falan sslere bile bakinca bir suru garip yer var blur kaplamalar pikseller falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yoksa... yoksa... http://www.youtube.com/watch?v=3z2qVebxlUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar