Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 vodkayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oh be! lan çok mutlu oldum. birinciyi oynamaya doyamamıştım. yapmadığım quest kalmamıştı, tek oturuşta bitirmiştim saatlerce. ikincisinin hikayesi yine iyiydi, ama quest eksikliği çekmiştim biraz. sanırım ikiye ayrılan senaryo olsun diye mecbur azalmış genel quest. ama ikincinin de savaş sistemi süperdi çok eğlenmiştim adam biçerken. çok güzel bir haber. paticikte wiçır kavgası hep döndü onu da anlamıyorum. neyi sevilmiyor bu oyunların şunu biri tekrar açıklasın bana. bir de böyle herşeyi sevmeyen hentaiciler yok mu ya bu bölümde aklım gidiyor. her şeye overrated demek ne kadar kolay oldu şu yüzyılda yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ha bi de said: Geralt with a manly beard? GOTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kaede said: valla w1 de w2 de hala yüklü duruyor ama acaip sıkıcılar sori http://static1.businessinsider.com/image/4c236b057f8b9ae0490c0000/gladiator-thumbs-down.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 başlıkta toz dumana karışmış hemencecik, şaşırmadım artık forumun standardı bu oldu. :P kitaptan uyarlama olduğu için fwitcher olayları olmaz zaten beklentim yok, cerılt'a ısınamamıştım artık düşünürüm. hem kaslı erkek tasosu toplatarak satamazlar oyun. (:P) evet uninstall wizard postu kimseye kaptırmaz yerini lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o muhabbet ne ya kaçırmışım sanırım ama tanıdık da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 En iyi class uninstall wizard muhabbeti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 evet o lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 İlk iki oyunu yalayıp yuttum resmen. 3 gelsin, tüketelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Çapkın Geralt ın maceraları , düdüklemeyeceği eleman kalmaz artık bu kadar büyük bir haritada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 said: Just when Geralt couldn't get any manlier, a beard arrives. ahah yakışmış sakal Geralt'a. bide Cyberpunktan önce çıkarsalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 cilgin av. kesin seks partileri filan olur, kari pesinde kosariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8WdTqELmUqY said: "People may ask if this is really going to be the last Witcher game. Yes, it is," CD Projekt Red boss Adam Bedowski says in the announcement press release for The Witcher 3: Wild Hunt. This final entry in the series is being slated for launch in 2014, a simultaneous launch on "all high-end platforms." In regards to the open world, Badowski says players should expect a game world that is "30 times bigger than The Witcher 2" and its world. "Players will freely travel through woods, lakes, mountains, cities, and villages. Each region is inhabited by distinct populations with their own customs, legends and problems." Geralt will have his steed to get around or he can hop on a boat and set sail for his destination. CD Projekt Red also promises an improved combat system this time around, though nothing specific is mentioned in the press release past the break. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede said: son 10 yılın en overrated oyun serisi herhalde witcher son 10 yilin en talihsiz aciklamasi da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yalniz adamlar her versiyonda gameplay e cok ciddi bir reset atiyorlar. ilki bol yan questli rpg idi, ikincisi cinematic bir tarzda main story idi, ucuncusu skyrim tarzi open world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ign de kısa bir özet geçti bugün. witcher gibi lore'u çok kapsamlı bir seri open world olmayı hak ediyordu zaten. umarım open world yapıyoruz diye oyunun güzel yanlarından ödün vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gameplay trailer çıkmış bile http://www.youtube.com/watch?v=Ss9qMhwdgSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 süpermiş :D belki benden gayrısı biliyodur ama bunun filmini, dizisini bile çekmişler be :) http://www.imdb.com/title/tt0300657/ 3.3 puan almış da olsa bi yerlerden bulup izlemek boynumuzun borcu ^_- edit: hiçbir yerde yok gibi ama yutupta bölüm bölüm diziyi bulmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 swordsman ve signs ağırlıklı gitmiştim 2. oyunda, bu sefer biraz daha alchemy sokayım diyorum işin içine. craft ne alemde olacak acaba 3. oyunda, çok daha sağlam craft mekanikleri bekliyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bi de şu var, http://www.youtube.com/watch?v=8gIsYuPIKco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kurtlar Vadisi : Witcher kalitesinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 salacaksın geralt'ı polat'ın üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 -Deno- said: ... craft ne alemde olacak acaba 3. oyunda, çok daha sağlam craft mekanikleri bekliyorum ben açıkçası. Aynen... Her ikisinde de "şunu da toplim bunu da çantaya atim lazım olur" diye diye ne varsa toplamıştım. Adam gibi bişeler yapana kadar oyun bitmişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "şunu da toplim bunu da çantaya atim lazım olur" bu mantık EE versiyonunda cok ise yarar..özel setler yaptıgın icin gerekli bi strateji.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 mod da çıkar mı acabağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar