mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 oooooo ikinci sezonda zamanlama manidar mı dersin, faiz lobisi mi dersin ne ararsan var. Ulan RTE bunu izliyorsa bildiğin malzeme yapar kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Cok sert basladi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Sonunda bir şeyler olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çılgın başladı. Tayyip izleyip ders alsın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 İlk sezonu baştan izlemek istemeyenler için recapler http://mattise.wordpress.com/2013/02/02/recap-house-of-cards-chapter-1-episode-1/ Terry Womack kimdi majority leader ne iş yapar derken en sonunda bütün bölümlere yeniden bi göz atmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sert basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Adamin sonunda basarmasini mi, basarmamasini mi istiyorum karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Biraz realitesini kaybetti ama bu bölümde abartı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 İleri amarikan başganı olacak adamın şu harekete girişmesi evet, character building derken bana da uçuk geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 adam kimseye güvenmio çok azkişiye iş yaptırıyo hatta kendi halledio. Dallanıp budaklandırsa başı elbet belaya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 2. sezonu da aynı anda mı yayınlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Netflix her seyi oyle yapiyor, olaylari o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 oha diyorum. enfes basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 GERGE said: Adamin sonunda basarmasini mi, basarmamasini mi istiyorum karar veremiyorum. ben başarmasını istiyorum da şu kız muhabbeti dönüp dolaşacak başına patlayacak eminim :S onu bile bile seyrediyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 spoil Bence kızı kastılı olarak aldılar hikayeden çünkü zorlama oldu orası, yani bütün plot değişicek demek ki. Koruması ile ilişkisi tırmanmaya devam ediyor, karısıda iyi ama yeni karakter lazım yan roller kurtarmıyor abi sağlam birini sokmaları lazım diziye ve bu yeni gelen kız fena değil kendi koltuğunu bırakacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 s2e13 spoiler http://i.imgur.com/fnaMbqK.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 201: http://i.imgur.com/nv9hR03.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 oha çok iyi diziymiş. adamın kıza ağzını aç deyip, para ısırtması, sonuncunun kendi ödemesi olduğunu söyleyip soyunmaya başlaması falan... inanılmaz bir karakter lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 güzel sezon. tempo çok arttı. böyle tek seferde iyi olmuyor. 10. bölüm mesela, üzerine iki saat konuşabilirim ama bitmiş sezonun davası olmaz sdfds. seksçinli sado mazo biseksüel olsun, rachel lezbiyen olsun derken üçlü ile bitirdiler. dizi batının da doğunun da ahlakını çok iyi yansıtıyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hemen bitirdiniz mi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Dizinin en delikanli adami Freddy reyize yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 franks downfall 3. sezonu cekmesinler bu sekil bitsin dizi. doug, cok ucuz oldu sinir oldum. onun bosalan yerini, seth alacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 güzel diziymiş http://www.youtube.com/watch?v=GeCC9SEgNxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bitirdim ben de bi solukta, iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar