xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://video.ntvmsnbc.com/justin-bize-bir-hi-bile-demedi.html bi 'hi' bile dememiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 okuldan kötü haberler geliyor, yemedi okula gitmek evdeyım bugun.. 13-14 yaşında veletler castiiiiin diye cıglıklar atarak kampuste geziyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bir hi bile dememiş çok ayıp. Kovalayan var ahahahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fenerli tineycır kızlar da uefaya atarlanmış neden benfica fb maçını aynı güne koydunuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/3/48673/0/1/justin-bieber-istanbul-a-geldi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ayni şeyi neden 10 kere koyuyorsunz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 metro sivilceli ergen doluydu yahuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 acaydim golllarimi bi hay diyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Apabos da veriollamı gonsere gidenlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bis yapacak mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu bebe yuzunden 3 saatte eve gittim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bebe konseri yarıda kesmekle tehdit etmiş sahneye birşey atıldı diye. ulan ne şımarttılar bu adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Bileydim parasutle yabanci madde atardim fener taraftari gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 alice in chains grubunun solisti de bu tarz bi açıklama yapmıştı di mi yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://cm1.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/Assets/Images/Carousel/Items/a4122646-3a1b-48e6-8a89-92dfe75a8609.jpg?t=1367577530549 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000447667.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 orası aslında abdurrahman boztaş miting alanıymış http://i.imgur.com/2s9Xa8a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 diaboliq said: alice in chains grubunun solisti de bu tarz bi açıklama yapmıştı di mi yamulmuyorsam hayır o değil,grupla birlikte turnelere katılan grupie mi ne öyle bişey denilen tipte bir herif yazmıştı.mal internet medyası da hemen linç kampanyaları başlatmıştı falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4nn52cbiBbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 niye hep fiber diyesim geliyo ya fiberlik bi durum da yok halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 S-H said: diaboliq said: alice in chains grubunun solisti de bu tarz bi açıklama yapmıştı di mi yamulmuyorsam hayır o değil,grupla birlikte turnelere katılan grupie mi ne öyle bişey denilen tipte bir herif yazmıştı.mal internet medyası da hemen linç kampanyaları başlatmıştı falan filan groupie sex pesinde kosanlara deniyo, senin dedigin roadie galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Roodie de rahat durmuyor abi. Road sex yapiyor onlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ben burada JB aslinda yetenekli cocuk dans ediyo beste yapiyo tam piyasa falan demistim ustume gelen pati ahalisinin altinda kalmistim. Sesimi cikartmiyorum bak artik. Benim Sabri severligimden farkli bi boyut bu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 aquila said: S-H said: diaboliq said: alice in chains grubunun solisti de bu tarz bi açıklama yapmıştı di mi yamulmuyorsam hayır o değil,grupla birlikte turnelere katılan grupie mi ne öyle bişey denilen tipte bir herif yazmıştı.mal internet medyası da hemen linç kampanyaları başlatmıştı falan filan groupie sex pesinde kosanlara deniyo, senin dedigin roadie galiba. heh doğru öyle olacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar