reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ezgi molaya yazik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Simdi girip bir verdim bu haberin uzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 +1 Hatta listedeki diğer filmlere de 10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 listeden kaldırtmışlar filmi diğerlerine vermenize gerek yok. çok ağlak çıktı şahan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 zaten listedeki birinci filmin puan 1.9 şahan'ın 1.6 sdjbglsdhsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi çok komşk dava aççaklarmış neye göre kime göre aççaklar böle yasa mı var kim dicek ben siteden gördğm verdim hakim sorsa neden verdin beğenmedim diceksin nasıl anıtlıcaklar sırf fasa fiso hakim olsam adaleti oyalamaktan ceza veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 incide falan başlığı varsa hadi beyler 1 veriyoruz kötülüyoruz en kötü yapıcaz gibi belki ordan yola çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hayır şahan gibi bu ülkede sanata en büyük katkılarda bulunmuş bir insanın eksilenmesi... ARKADAŞ HİÇ Mİ SAYGINIZ KALMAMIŞ. gıdısından kültür akıyor şu herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 böyle birimi var la filmde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 celal ile ceren işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 voltran oluşturunca böyle oluyorlar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Myshkin said: Poaco said: adam mad https://twitter.com/sgokbakar/status/297025869979996160 https://twitter.com/sgokbakar/status/297032940490215424 https://twitter.com/sgokbakar/status/297028228697186304 en başından beri kendine bu kadar saçma sapan davranılmasına rağmen gayet de sakin cevaplar yazıyor adam. bu mu sakin cevap abi dsfkjgk mesajını gülücüklerle donatınca sakin olmuyor, forumda sık sık gördüğümüz "aslında sinirden köpürüyorum ama belli etmemek için cool davranmaya çalışıyorum" tavrını sergilemiş adam bildiğin küfürlü orsbu çocukları demek yerine o sozzluk cocukları deyince sakin ve medeni cevap vermiş olunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi çıldıran adam değil sizsiniz, delirse de saçmalasa diye dört gözle bekliyor millet, adam onca insanın yaptığına gayet de sakin cevap vermiş. sözlük çocuğu dedi aha o.ç. demeye çalışıyor da dediğim gibi delirse de malzeme çıksa diye kıvranan insanların düşüncesi. Şu adamı bile savundurtuyorsunuz ya burda, bir şey söylemek istemiyorum hakkaten daha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 adam dava açıyor örgütlü suç diye oy verenlere daha ne çıldırcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 adam kalkıp uğraşmaz öyle bir şeyle, yapımcı açıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 mevzu yalan da değil. https://twitter.com/cobannemrah/status/297411224616988672 şunu rt yapmış şahan. kendisini trollemeye çalışan zeykur'a (avukat adam daha önce başka bi hatunu trollemeye çalışmıştı böyle dava açalım ayağına) da bu adamı söylemiş git konuş o ilgileniyor diye. kendisi uğraşmaz ne demek? oturup dava dilekçesini kendisi yazacak değil herhalde talimat verecek adam avukatlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 şahan ilk çıktığında çok iyidi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bir nevi viral bunlarda, şahanın pipisinde değil ki unutulur film gişeden kalkınca , 1 ay bile sürmez. Ha sevilmediğini bilsin ama o ayrı. Gerçi imdb'de sonsuza kadar kalıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bu adam ilk çıktığında süperdi ya ceviz kıran falan arkaya açardım oyun oynarken dinlerdim hep gitti en boktan skecinin filmini çeki kendini yerin dibine soktu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Myshkin said: abi çıldıran adam değil sizsiniz, delirse de saçmalasa diye dört gözle bekliyor millet, adam onca insanın yaptığına gayet de sakin cevap vermiş. sözlük çocuğu dedi aha o.ç. demeye çalışıyor da dediğim gibi delirse de malzeme çıksa diye kıvranan insanların düşüncesi. Şu adamı bile savundurtuyorsunuz ya burda, bir şey söylemek istemiyorum hakkaten daha ya. sözlük çocugu yazmıyor abi adam. bilerek her seferinde sözzzlük çocuğu yazıyor kasıtlı olarak o.çye çekiyor ayrıca daha ne kadar çıldırsın adam yazdığı tweetlere bak. güya sallamıyorum ayağ ıyapıypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 myshkin recep ivediği beğenen kamyon şoförüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sözlük çocukları diyip aklınca sözlüke yazanları ezmeye çalışmış ama küfür maksatlı söylediğini düşünmüyorum. osuruktan nem kapılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 suç tanımları çok geniş Türkiye'de. götü açıkta kalır söyleyeyim birilerinin bu dava sonucu. Hani mahkeme celbi gelir 15-16 yaşındaki çocuğun evine gör sonra şamatayı. Şahan'ın her türlü işine yarar. Türkiye'de öyle kötü reklam ayak kaydırır olayı yok. 3-5 site kapattırır, 10-15 çocuğun canını yakar reklamını yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben Recep İvediğe çok gülüyorum abi.. Kasmıyorum sizler gibi kendimi çünkü.. Ben şarkı güzels arebeskte dinliyorum mesela.. burdaki çoğu tip sırf "ben entelim" havasında olduğu için bunları yapmıyor.. Aslında öyle boş kafayla oturup , bir beklentisi olmadan izlese recep ivediği bence çok keyif alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 90kilo üstü herkes ölse dünya çok güzel olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar