Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 -Deno- said: yani çizgi romanda shadowcat gidiyordu geçmişe, fakat başka birini gönderebiliyor olması şapka çıkartılacak bir hareket olmuş. Çizgi romanda Kitty'nin benliğini geçmişe başka biri yolluyor. hunty said: "-Filmin sonunda Yolverinin gelecekte uyanip, gecmisi hatirlamamasi sacmaydi.(bogulmadan sonrasini) -Saci niye beyazlamis bunun diye soran yok? Yuzyillardir yasiyor, healing factoru var. Son yillarda cok mu cektirmisler? Fark olsun diye resmen flash tv deki yaslandirma teknigini kullanmislar. Orijinal zaman çizgisindeki bilinci yollandığı tarihe dönüp yeni zaman çizgisindeki bilincin yerine geçiyor. Wolverine hiç yaşlanmıyor değil. Yüzlerce yıl yaşamamış; 19. yüzyıl sonlarında doğmuş, yani 2023'de 100-150 arası yaşlarda olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Tamam da adamlar basardi gecmisi degistirdi, o gelecek hic yasanmadi. Silindi yani. 2023 yilinda Hic olmamis bir gelecekten ziplayip volverinin yerine gecti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 mystique istemediği için mi giremiyorum dedi yoksa mesafe uzak filan mı dedi orada. bağlantıyı zor kuruyorum dediydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Wolverine Wolverine kısmı şöyleydi sanırsam A2023-wolverine A1950-wolverine bedeninde A2023-w hafızası ile uyanır, ikisinin birleşmesinden aslında B1950-w oluşur. (1950de yaşayan 2023 hafızalı wolverine) B1950-w geleceği değiştirir, gelecek değişince A2023-w, B2023-w olarak uyanır. B2023-w en son yaşadığı şey B1950-w olduğu için 1950-2023 süresince yaşananlar C-wolverine tarafından yaşanıyor. Ve birleşme noktası olan 2023te (son okul sahnesi) A-B birleşiyor c wolverine wolverine hariç herkes için var sadece A-B wolverine için yok. O yüzden prof. C yi anlatması gerekiyor. Sdfds gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 scorch baya kasmış ama kötü anlatmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 3d cok cekilmez kiliyor mu? ben normalde izleyemiyorum, yoruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 sinema 2d izlenir fiz ben izledim pisman degilim 2d imax en fazla ama bu cikmadi imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben de 2d izlemek istiyorum ama cok az yerde var ya tr'de. ingde de oyle midir bilemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mantik hatasi bulmak ici kasmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 gittim en sonunda bende. First class daha iyiydi ya bundan. Bayık geldi hatta biraz. Winter Soldier daha çok beğenmiştim hatta. Ama adamlar çok temiz retcon çekip, reboot basmışlar direk X-Men serisine. Saygı duydum sdf. Quicksilver baya iyiydi ama OP idi. Avengers'ta da bu kadar iyi sahneleri olur umarım. Blink'in tipi ve portallı aksiyonları beğendim. Bryan Singer Portal oynamış sdf gerisi spo Ya filmde o kadar ESKİ KADRO, BÜTÜN MUTANTLAR BURDA diye reklam yaptılarda, gelecek sahnelerinde sadece öldüler yani. Prof X hiç bir şey yapmadı hatta sadece öyle kenarda durdu. Adamın o kadar telekinetik güçleri var. wolverine'de hiç bir şey yapmadı. öyle arka planda oturdu seyretti gençleri filmin yarısında. genç magneto'da mantıksızdı yani. Gelecekte savaş çıkmasın diye başlayıpta sonda direk savaş çıkarmaya çalışması. future sentineller baya iyiydi. mutantları öldürmeleride baya piskopatçaydı hatta sdf sonunda wolvi'yi mystique'in alması ilginç olmuş ama. Weapon X olmadan başka türlü mü demir pençe alıcak acaba Wolverine. http://www.the-gutters.com/wp-content/uploads/2014/05/gutters506-colours.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Olmus. Sonunda karakterler adam gibiydi her ne kadar Kitty, ne yapiyon la sen? diye kalmis olsam da. Magneto tam olmus bu arada, hepsi olmus Raven Darkhölme disinda. Cok OOC hala Mystique. Bir de Scarlet Witch gormek istiyordum ben, gerci o Avengers'a her zaman cok daha yakin olmustur X-Men'den, hatta Pietro her zaman mutant kimligiyle ondeyken su anda kurulmus olan Avengers/X-Men joint team'inda (Uncanny Avengers, okuyun derim, super; en iyi Marvel serisi su anda bence) bile Wanda Avengers tarafinda geciyor. Quicksilver OP degil bu arada, Quicksilver boyle bir adam. Gerci bu Quicksilver bana daha cok M-Day sonrasi Quicksilver'i hatirlatti. 2D izledim bu arada, mutluyum. Guardians icin de iki kere gidecegim 2D icin. Bilkent'te populer 3D filmleri sonra 2D gosteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://i.imgur.com/2hM5dTh.jpg jubilee'yi kesmişler filmden APocalypse'de gelir belkin. deleted/changed scenes >Extended arrival of the X-Men at the temple in Malaysia. They've been there before searching for Kitty, but found the temple empty because it had been attacked by the Sentinels and Bishop changed the past so they were never there. >The mutant refugees don't trust the X-Men at first, and there is a brief standoff before Kitty calms them down. Blink sneaks behind Magneto and threatens to slash his throat, but he controls her knife and threatens to kill her with it. >Xavier mentions that he relied on several mutants to reassemble his body after it was disintegrated. >Magneto mentions that he restored Wolverine's metal claws. >Blink initially objects to Xavier's plan, claiming they need to keep moving and survive instead of risking everything to try changing the past. >Iceman and Kitty talking before she transfers Wolverine's consciousness to 1973. He tells her to be careful. They're a couple in the future. >At the Maximoffs' house, Wolverine meets Peter's sister, who begins pestering him with questions. Ms. Maximoff tells her to go upstairs bother her older sister, and the little girl claims it's her older sister that bothers her. >Bryan Singer confirmed this is a reference to the Scarlet Witch. >Kitty is too injured to maintain her connection to Wolverine, so Xavier and Magneto decide to rescue Rogue from the Xavier Institute from Gifted Youngsters, which has become a concentration camp run by Trask Industries, and all attempts to rescue her have failed, since she is being kept at Cerebro, which blocks Xavier's telepathy. Iceman joins them and infiltrates the mansion through its underground tunnels alongside Magneto, while Xavier waits at the X-Jet. They manage to rescue Rogue, but are ambushed by soldiers and a Sentinel, and Iceman stays behind to hold them off, sacrificing himself so Magneto and Rogue can get to the X-Jet and return to China. >Rogue absorbs Kitty's power and replaces her holding on to Wolverine. He briefly returns to the future and sees her before being sent back. >Mystique returns to the mansion with Xavier, Beast and Wolverine after Magneto tries to kill her in Paris. Wolverine tells her about the future, but she doesn't believe in him. >Later, Mystique and Beast talk and briefly rekindle their romantic feelings for one another. However, Mystique can't bring herself to let go of her vendetta against Trask and sneaks out while Wolverine has briefly returned to the future and heads to the airport. >Xavier visits the lower levels of the mansion for the first time since they were shut down and goes to Cerebro, which he is no longer able to use, to mourn his failures. >In early drafts, Storm had a much larger role, including a "shocking reveal". Her role was reduced due to Halle Berry's pregnancy. It is theorized the character could've been pregnant, given the emphasis in which the Sentinel stabbed her through the belly. >In early drafts, Xavier, Beast and Wolverine recruit Xavier's estranged half-brother Cain Marko, the Juggernaut, to help them break into the Pentagon and free Magneto. He was replaced by Quicksilver in further revisions. >Josh Helman was originally hired to play Marko. When the character was cut, Helman was instead given the role of William Stryker. >In early drafts, Mystique sabotages Cerebro so Xavier won't be able to follow her. Given that Cerebro does malfunction in the movie, it's unclear whether it was filmed or axed entirely. >In early drafts, Kitty is killed in the final battle, and Iceman is absent. >In early drafts, there's a brief flashback of the war between humans and mutants against the Sentinels, including the row of graves of mutants killed by the Sentinels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 quicksilver'ın sahnesi baya iyiydi ya. güzel çekiyor totoşlar bu tür şeyleri. düşündüm de, film en iyi x-men filmi olabilir hatta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 scorch said: Wolverine Wolverine kısmı şöyleydi sanırsam A2023-wolverine A1950-wolverine bedeninde A2023-w hafızası ile uyanır, ikisinin birleşmesinden aslında B1950-w oluşur. (1950de yaşayan 2023 hafızalı wolverine) B1950-w geleceği değiştirir, gelecek değişince A2023-w, B2023-w olarak uyanır. B2023-w en son yaşadığı şey B1950-w olduğu için 1950-2023 süresince yaşananlar C-wolverine tarafından yaşanıyor. Ve birleşme noktası olan 2023te (son okul sahnesi) A-B birleşiyor c wolverine wolverine hariç herkes için var sadece A-B wolverine için yok. O yüzden prof. C yi anlatması gerekiyor. Sdfds gece gece Naptın lan sen bana. http://teesbox.com/image/cache/data/thinking-causes-brain-damage/thinking-causes-brain-damage-868x1029.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sabonis said: quicksilver'ın sahnesi baya iyiydi ya. güzel çekiyor totoşlar bu tür şeyleri. düşündüm de, film en iyi x-men filmi olabilir hatta ya. x2 classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 first class bence de daha iyiydi. burada herşey birbirine girmiş, ordan oraya bir dağınıklık var filmde. dağılmış karakterler, o kadar meşhur oyuncu varken neredeyse hepsi ortalama 3dk filan ekrandaydı. magneto düşmanken god mode, dostken zayıf moda geçiyor ya lol. en ilginç kısım sondaki DESHI DESHI BASARA BASARA kısmıydı sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 magnetonun gücünün çoğu öfkesinden geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Şimdi bunu izlemeden önce kesin izlememiz gereken x-men filmleri hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Orjinal üçlemeye göz gezdirip karakterleri görmen faydalı ama zorunlu değil. Filmin çoğunluğu ise First Classın direk devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 üçlemeyi bi de ilk wolverine i izlemişim, "first class" la "the wolverine" kalmış. onları da izleyim bari sonra izlerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 fixd: Sam said: en ilginç kısım sondaki en sabah nur, en sabah nur kısmıydı sanırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ahah ben ne dediklerini anlamadım baştan, o yüzden öyle geldi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 adamin adi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 evet adıymış, o kadar gelmişini geçmişini bilmediğimden anlamadım ilk görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 X-Men TV series in development deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar