KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi merdiven fiks ya.. lütfen herşeyden önce merdiveni fiksleyin lan. gitti scopelar acoglar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 artı oyun surekli authentication error veriyo. noldu lan neyi kırdınız updatelerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Merdiven oyun motorundan direk, fixleyemezler onu bence, eski Armalarda da çıkmazdım kuleye neye asdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=s2N8kMbqsbI amnesiadan fena lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ÇEVRE Tüm binalara girilebilecek Haritanın kuzey bölümü eklenecek En büyük şehirlere kanalizasyon sistemi eklenecek Yeni envanter sistemi eklenecek Zor hava şartları eklenecek Yeni binalar eklenecek Fonksiyonel pencereler Çimler düzenlenecek Daha fazla hayvan eklenecek Yeni adalar eklenecek Mevsimler eklenecek Takım Oyunu Daha iyi grup sistemi Gruplar arası aynı kıyafet giyebilme Araçlar Atlar eklenecek 2. el parça kullanımı Helikopterlerin kullanımı daha zorlaştırılacak Silahlar Elektrikli testere eklenecek Ok kılıfı eklenecek İtme eklenecek Yay eklenecek Değerli silahlar daha zor bulunacak Çeşitli silah koşulları eklenecek Av bıçağını silah gibi kullanabilme eklenecek Malzemeleri temizleme eklenecek Daha çok sivil silahlar eklenecek Şarjör birleştirme eklenecek Silah ekleri Süngü Fener Lazer Şarjör tutucu Alçatılmış bomba atar Dürbün Susturucu Değişik şarjör türleri Temizleme kitleri Uzun veya kısa namlular Mühimmat türleri Zombiler Daha iyi animasyonlar Oyuncular asla zombi olmayacak Yiyecek Su, sodadan daha fazla iyi etki edecek Grafikler Eğer radyoya sahipsen ve oyunuların konuştuğu frekanstaysan chat kutusunu göremeyeceksin Yaralandığında ekran siyah olup sesler değişecek Sırt çantası açma sesi eklenecek Renk körü modu eklenecek Artık ‘E’ tuşu ile kapıları açabileceğiz Gece Gaz kamyonlarını kullanarak gece vakti jeneratörleri çalıştırıp ışık elde edebileceğiz Eşyalar Birden fazla kanal ile kısa dalga radyo sistemi El haritaları Kol saatleri Kalem Fırın Günlük sistemi Konserve açacakları Batarya Oyuncular Balık tutma Koşarken atlama Sakal Takas sistemi Köpek Animasyonlar Kusma Gaz çıkarma Dengeleme Silahların sesleri artık daha uzaktan duyulabilecek Daha az mermi Çok araba fakat az benzin Tıbbi Defiblitör Gelişmiş sağlık sistemi Nasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 KaRa_DaVuT said: arkadaş player driven unscripted tarzı bu gibi oyunlarda da "content yok" tribi beni benden alan bir yaklaşım. WOW gibi bir MMO değilki bu, themepark değilki, heryerden bosslar çıksın yok raidler olsun falan. Bu oyunun güzelliği kendi content ini kendin yaratıyor olman. Yani full halinde eğer deli bosslar vs bekliyorsanız bu oyunu yanlış umutlarla bekliyorsunuz diyeyimde.. Yok abi content eksiğinden kastım 3 tane silah 2 tane vest 3-5 tane modification ve zombi eksikliği. Üstüne de araçları ve housingi eklediler mi zaten bitecek her şey. Şimdilik "content" demek istediğim birazcık daha silah çeşidi ve zombi. Ölünce her şeyimi kaybettim hissini veremiyor oyun şu haliyle, ya da birini öldürünce saatlerini elinden aldığımı hissedemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şu wiggle videosu ne iiymiş ya pis herifler öldürdüler adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Certhas said: ÇEVRE Tüm binalara girilebilecek Haritanın kuzey bölümü eklenecek En büyük şehirlere kanalizasyon sistemi eklenecek Yeni envanter sistemi eklenecek Zor hava şartları eklenecek Yeni binalar eklenecek Fonksiyonel pencereler Çimler düzenlenecek Daha fazla hayvan eklenecek Yeni adalar eklenecek Mevsimler eklenecek Takım Oyunu Daha iyi grup sistemi Gruplar arası aynı kıyafet giyebilme Araçlar Atlar eklenecek 2. el parça kullanımı Helikopterlerin kullanımı daha zorlaştırılacak Silahlar Elektrikli testere eklenecek Ok kılıfı eklenecek İtme eklenecek Yay eklenecek Değerli silahlar daha zor bulunacak Çeşitli silah koşulları eklenecek Av bıçağını silah gibi kullanabilme eklenecek Malzemeleri temizleme eklenecek Daha çok sivil silahlar eklenecek Şarjör birleştirme eklenecek Silah ekleri Süngü Fener Lazer Şarjör tutucu Alçatılmış bomba atar Dürbün Susturucu Değişik şarjör türleri Temizleme kitleri Uzun veya kısa namlular Mühimmat türleri Zombiler Daha iyi animasyonlar Oyuncular asla zombi olmayacak Yiyecek Su, sodadan daha fazla iyi etki edecek Grafikler Eğer radyoya sahipsen ve oyunuların konuştuğu frekanstaysan chat kutusunu göremeyeceksin Yaralandığında ekran siyah olup sesler değişecek Sırt çantası açma sesi eklenecek Renk körü modu eklenecek Artık ‘E’ tuşu ile kapıları açabileceğiz Gece Gaz kamyonlarını kullanarak gece vakti jeneratörleri çalıştırıp ışık elde edebileceğiz Eşyalar Birden fazla kanal ile kısa dalga radyo sistemi El haritaları Kol saatleri Kalem Fırın Günlük sistemi Konserve açacakları Batarya Oyuncular Balık tutma Koşarken atlama Sakal Takas sistemi Köpek Animasyonlar Kusma Gaz çıkarma Dengeleme Silahların sesleri artık daha uzaktan duyulabilecek Daha az mermi Çok araba fakat az benzin Tıbbi Defiblitör Gelişmiş sağlık sistemi Nasır Orjinal ve ingilizce kaynak var mı bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Oha adamlar redditdeki "dayz'de olmasını istediğiniz şeyler" listesinin neredeyse tamamınını to-do-list 'lerine almışlar. http://www.merlininkazani.com/images/games/8688/11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 havalanına girdim kardeşimle konuşuyoruz. Nerdesin dedim. Havalanından sonraki hapishanenin ordaki binadayım dedi. Ben de en uçtaki binada olduğunu düşündüm. ilk binaya girdim. baktım bir adam başka bir cesedi lootluyor. silahını bana döndürünce hemen sıktım. sen mi ateş ettin dedi kardeşim. Evet dedim birisini vurdum. E O BENDİM dedi... :(( elime kardeş kanı bulaştırdı lanet oyun... işte o anlar http://cloud-3.steampowered.com/ugc/669082956819693395/0DD8A284061C5A2411B7A9423E34F263723E5095/ sonra bekledim cesetlerin başında geri geldi kendini lootladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aquila said: pantulum gitmesin diye gotunu verenler var. ŞÜKRÜ DEĞMEZ Mİ ALLAH AŞKINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Lord_Argos said: Oha adamlar redditdeki "dayz'de olmasını istediğiniz şeyler" listesinin neredeyse tamamınını to-do-list 'lerine almışlar. http://www.merlininkazani.com/images/games/8688/11.jpg Ben bunları yardıma çağırıp, çağırıp vurayım LOOT AYAĞINIZA GELDİ, HANIMLARIN DİKKATİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Onun önlemini almıştır adamlar zaten. KAN ALIRLAR KAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 emin ol öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Silphatos said: razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=s2N8kMbqsbI amnesiadan fena lan tırstım lan izlerken fena..o önceden aldığı rehineyi ne yaptı orada kestimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Su yardim hattina plan koyma isi hosuma gitti. Sirf bunun icin alabilirim ama almayacagim. Duzeltsinler oyunu oyle alicam. Oyun hevesim kaciyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dünyadaki en çakal millet biz olabilirz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 KOORDİNATLARIMI VERİYORUM GELİP BENİ KURTARIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oyun güzele benziyo lan alınır harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Acele etme Deno. Ben gaza gelip aldım kenarda gelişsin diye bekliyorum sghgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 war z oynayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 FIDIS FIDIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Red said: war z oynayın olm bok gibiydi lan o bu arada dayz gibi oyunlarda full release olunca alpha'da girenlere noluyor ? az bir miktar bişi mi ödeniyor, free mi oluyor nedir ? yoksa daha release'e yakın mı belli oluyor detaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 hayır o değil de hakkaten dayz almayı düşünüyorum ama şu örli akses olayı kadar mal bir şey yok. oyun tam olarak ne zaman release olacak. oyun çıkana kadar oyundan bıkmış oluyorsun mal mal bug ıvır zıvırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar