Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 pinar in cam damacanalari var da pinar su ne kazdar iyi o tartisilir. saka baya kalsiyumlu, sert su. oyle icmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi o cam damacana dedikleri 5lt aldık onlardan şimdi kenarda duruyor saçmalık hani bakkaldan 5 lt lik alsan daha makul en azından suyun taze olduğunu biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 listenin 1 numarasını içiyorum. geçen markette kampanya vardı 10 lt lik plastik bidonu 1,39 TL idi 20 tane 10 lt lik alıp zula yaptım evin altına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bu değerler 100 üzerindenmiş :D 1 numaralı suyu nerede bulabiliriz istanbulda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Maden suyu o =P 2 ye bak sen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adı duyulmamış markaların en başta olması ister istemez tayyibin oğlu su işine el attı dedirtiyor bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi suda arsenik, kurşun falan olması nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 erikli hangisi oluyor bu listede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 öeh erikli sondan 10. abi bizim eski evde sırmakeş alıyorduk o da son 10'daymış. suyu çok tatlıydı gerçi. şimdi artıma kullanıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Kullandığım suların da 118. ve 157. olması da... neyse. Bu Tekir ile Abant nerede satılır? 5. olan Kipa'da bildiğimiz Kipa marketlerde mi bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 1. posttaki link işyerinde açılmıyor da, nestle ve saka su kaçıncı sırada, bir de listenin en üstündeki su markası ne biri yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abant migroslarda var PH değeri denkleri arasında en ucuz o diye onu alıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ananınki 15 senedir en pahalısı en iyisidir diye nestle içiyoduk lan sonuncu nerdeyse listede aeuahsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 iyi de listede nestle pure life bir sürü sırada var, bayiye göre galiba o liste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Aiko said: bu değerler 100 üzerindenmiş :D 1 numaralı suyu nerede bulabiliriz istanbulda :) 10 lt si 3 tl den türkiyenin her yerine 1 numaralı sudan yollayabiliyoruz :) bir öm kadar uzaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bende abant alayım bari artık migroslardan aslında eve de bi cam damacana almak gerek ordan alıp alıp koycan cam damacanaya en azından güneş görüyor ordan kurtarırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dworgian said: iyi de listede nestle pure life bir sürü sırada var, bayiye göre galiba o liste? aa ben sondan bakmaya başlamıştım, eve gidince bir bakayım bizim damacana nerdenmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bizimkiler erikli aliyor iyidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Listeyi acip bak Erikli icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Kalabak suyu gibi su avrupada yok yani hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kalabak>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Özkaynak alıyorum ben fena değil yeri(38). Damla Sırma zaten kolpa ama bayaa aşağıdalar. Erikli bitmiş okeye dönüyor tabloya göre. 157. sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bu arada Elmacık yeni çıktıydı mineralli falan.. İşlenmişmi oluyo bu sular ? kolpa mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 38. sırada dediğin suyun değerleride 0'ın altında.standartlara göre değerlerin 100'e yakın olması gereken 1. sıradaki suyun puanı 30 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Şu anki durumu bilmiyorum ama eskiden fabrika sularının pet şişeleri üzerinde altın bir çember olma zorunluluğu vardı. Böylelikle kaynak suyu olmadığını anlayabiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar