bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ben puzzle konusunda mentally retarded olduğumdan yukardaki şeylere basıyorum procladıkça yaver görevi sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 puzzlelardan renkli sudoku gibi olan fena değil adını bilemedim editörün seçimlerinde var şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hero forge fena değilmiş de daha ben 8000lerdeyken 353. adamla eşleştirmesi hiç hoş olmadı. daha bulmacayı döndürebildiğimizi bile bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hahah mm yok abi kim denk gelirse, developerla bile eşleştirir ilk maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 uno friends güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 reampage said: high res bards tale 3,5 gb. ama canavar oyun cidden gamepadsiz oynaması biraz eziyet. oynayan var mı bunu sarıyor mu oyun yoksa oynayıp bi süre sonra sıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 baya oynadım ben çük kadar ekranda bile. cidden güzel oyun her şeyiyle, bildiğin oyun yani telefon oyunu değil. hero forge da baya sardı bu arada tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hero forge guzelmis gercekten. Tek sikinti hep monster veriyor karsima arada bir player geliyor o da yuksek rank oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 jungle heat oynuyorum. baya bağımlılık yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dizilerden önce 30 saniye zorla fragmanını izlettiren oyunlara karşıyım uaheuashsu zalim bir diktatör halkına kan ağlatıyor sfsddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 şu iki mesajı görünce fark ettim, jungle heat'in reklamına kaç kere denk gelmişimdir kim bilir, bi kere bile merak edip dur bi şunu deniyim demedim. şurda görünce biraz merak uyandı ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 valla bende sürekli görüp merak edip indirdim. memnunum ama (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hero forge baya güzelmiş ya. karşıma full armorlu, helmli bannerlı falan bi berserker geldi default karakterle verdim eline mikrom sağolsun sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Pingu said: kingdom rush a boşa para vermeyin 1 saatte bitiyo oyun bok gibi şunun gerçek olmadığını onaylayabilirim, 2 saati geçmişimdir hala normalde bitmedi oyun ve gayet eğlenceli özellikle 3 tier towerlara geçtiğninizde abilityler falan geliyor çok hoş oluyor, ilk başta 4 tower ne len demiştim sonra şenleniyor biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.maddenmobile2014_row Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Silphatos said: hero forge baya güzelmiş ya. karşıma full armorlu, helmli bannerlı falan bi berserker geldi default karakterle verdim eline mikrom sağolsun sdfgh nickin ne ben olabilirim o sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi kız arkadaşımda öyle hero forge'da armor yok bir şey yok newbie silahlarla tamamen giyinik adamları tokatlıyor, tek roundda bütün cubeleri bitiriyor sonra 2. dalgayı yarılıyor falan psikopat gibi. ben ilk geleni yarılayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Nekro said: Silphatos said: hero forge baya güzelmiş ya. karşıma full armorlu, helmli bannerlı falan bi berserker geldi default karakterle verdim eline mikrom sağolsun sdfgh nickin ne ben olabilirim o sdfsds hayvanoglu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 cs'ci adam direkt kendini belli ediyor ya asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hea yok ben degilmisim :D rank 1800 lerdeyim de black knight diye bir monster var tek round ta aliyor hayvan. bir kere % 5 e kadar falan dusurdum yine alamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o black knightın allah belasını ya. 1627 vuruyor 3 kere ilk roundta armor falan çekmeye fırsat bile vermiyor şerefsiz. ben de daha 2 kere görebildim 2. kübü ama anında bitti süre sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fifa 14 beles bir haftaligina. Verildiyse hatirlatma olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ahaha daha yeni level 6 oldum, hero forge'un matchmaking harika. karşıma önce minimum level 11 iki kişi çıkardı (level 11 büyüsü atıyorlar işte neyse artık). sonra sıralamada 18. olan insanı çıkardı karşıma. on sekiz. sfdkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 HERO FORGE: veteran olarak sorularinizi cevaplayayım. 1. Matchmaking: Yeni kodlamaya göre MPM'nize göre karşınıza adam veriyor. MPM (matches per minute). Yani genel olarak ne kadar iyi oynuyorsanız, aşağı yukarı aynı iyilikte adam veriyor karşınıza. Bİrkaç oyun çok iyi oynarsanız karşınıza sizden çok daha iyi ranki olan adam çıkması normal. 2. Monsterlar Level atlaya atlaya daha gelişen ve zorlaşan monsterlar var. Bazılarının taktikleri falan var mesela o gıcık iğrenç goblin var bitane, dodge diye bir büyü atıyor kendine, 2 tane atağınızı dodge'luyor. Mesela orda size güçlü özelliklerinizi kullanmadan önce iki kere normal atak yapmayı öğretiyor. Black Knight'a ilk geldiğimde ben de çok takılmıştım. Monsterlara karşı en önemli yapmanız gereken şey normal atak küplerini (üzerinde kılıç resmi olan küpler) hızlı bir şekilde üçerli elemeniz. 3 tanesini hızlı elerseniz combo oluyor ve çok iyi hasar veriyor. Bu özellikle monsterlara karşı çok iyi çünkü level atladıkça gelişen armorınız sadece monsterlara karşı işe yarıyor. PVP'de SIFIR etkisi var. Level 16 olduktan sonra ve normal cave troll'u bir kere yendikten sonra monsterlar sadece her 5 win streak'ten sonra karşısınıza çıkıyor. Yani 4 kere kazanıp bir kere yenilirseniz pvpde, monster çıkması için tekrar 5 kere kazanmanız lazım üstüste. 5. 11. 17. 23. vs winlerde çıkıyor monsterlar. 3. Armor Bir arkadaş kız arkadaşım çıplak bi şekilde herkesi yeniyor demiş. Doğal, çünkü armorın PVP'deki etkisi sıfır. Yakında gelecek olan update ile beraber PVE (monsterlara karşı) da etkisi olmayacak. Şu an oyundaki en iyi armor seti ile oyundaki en güçlü monsterlar (ELİTE black knight ve ELİTE cave troll) çerez gibi geliyor. Ayrıyetten karakter isimlerini paylaşalım. Benimkiler Nusret - berserker Teyla - mage Anasazi - paladın (pek oynadığım yok bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ofline oynanmiyo, yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar