RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 arkadaş bu ne güzel likitmiş iki gündür RDA bayram etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 şu olaya ne sarmış pati böyle ya alın lan strese girin Teen suffers second degree burns after an E-cigarette explodes in his face http://www.techworm.net/2016/01/teens-face-disfigured-e-cigaratte-explodes-face.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Mekanik modu yanlis kullanmis o cocuk, ben regulated aldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 ijustlerin overcharge, düşük voltaj ve kısadevre koruması var zaten mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Çocuk tam amerikan çomarıymış patladabildiyse pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 @RedallHoor Milkman one hit wonder daha bi seksappeal ondan şeyyet bidahakine. @scorch elin susağını linkleyip durmayın yahu patlakmak için özel uğraş vermen gerek modu regule olsun mekanik olsun farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Kacak olmasi daha tehlikeli degil mi zaten, 20A oldurur insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Geçen seferde yazmıştım da sorunu çözemedim. Arkadaşıma vermiştim ijust2'i. Şimdi biraz sordum da. Sorun şöyle, -Akşam şarj için masaya koyup, sabah baktığında -Dışarıda çantada dolaştırırken (Not:İki durumda da alet yan olarak duruyor. Bir alakası olur mu bilemedim.) Şöyle bir akma sorunumuz var. Fotoğrafta az gibi görünsede sürekli bu şekilde akınca peçete falan baya ıslanıyor. Ele alınca da el batıyor doğal olarak. http://i.imgur.com/TUgmq8k.jpg Demonte edip, tekrardan taktım. İyice pamukla temizledik, farklı likit koyduk. Sorun aynı kaldı. En son 16mg joyetech usa mix koymuş. Bu normal midir? Değilse fasttech refund alırken kargo parasını kitliyor mu? Kitliyorsa ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 uzun süre yan kaldığında akıntı yapabilir hava kanalından ince likit ama AFC ringi ile kapalı tutabilirsiniz hava kanalını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Uzun süreden kasıt gece boyu işte. Ring kapalı olsa da açınca bu sefer biriken komple akmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Nikotin 5mg cokmus ya. Hemen epeydir nargile iciyormus kafasi yapiyor. TC ile kullaniyorum. Nikotin dusurmem gerek. Sicakligi ne yapiyorsunuz bir de siz? 225 derece Ti iyi geldi bana. Benim Tron ile hava yolunu kapatinca hic akinti olmuyor. Bazen bir damli cikiyor sanki acik birakinca ama akmadi hic disariya, kenarinda duruyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 @Deathblade Normal değil o. Ben yan bırakıp yatıyorum bazen.. En ufak sızdırma yok. Normal değil yani. İade diyecem de Singapur vs işkence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Gearbestte indirim furyası var gene stok fazlasını temizliyorlar bitmeden çökün ihtiyacı olan varsa. Açıklamalı koyim bi kaç tane ucuz Kanger KBOX 40W Variable Wattage 1 adet 18650 pille çalışıyor modda şarj yok çıkarıp takmak gerekior pili yani w ayarı 5er w diye gidiyor fiyat 13 dolar. idare eder SMY SMY35 35W Variable Wattage biraz uzun ve vasat ama kendi pili var içinde samsung 17 dolar Kangside Kingside KSD Vamo Box 50W VW Mod 1 adet 18650 pil ile çalışyor KSD leri severim iyi mod yapıyorlar genelde 16 dolar. Kbox Mini 50W Variable Wattage Box Mod Ufak efektif ve kaliteli 1 adet 18650 pil ile çalışır güzel 19 dolar Kamry 60W Temperature Control Variable Wattage Mini Box 1 adet 18650 pil ile çalışıyor TC si var bende kamry v1 var yaz başından beri hor kullanmama rağmen hala mint kondüsyonda sağlam bayağı 22 dolar. Smowell DPV - 65 Variable Wattage çift 18650 pille çalışıyor fena değil güzel mod 19 dolar ( buda mavisi ) Tesla Invader III 240W VV / VW Mod 2 18650 pille çalışyıor tesla two var bende güzel modları 33 dolar IJOY Solo Mini 75W TC mod hoş 1 adet 18650 pil ile çalışıyor 28 dolar. EHPRO SPD A8 80W TC kendinden 4000 mah pili var idare eder bi tcsi var hoş bi mod 24 dolar Puxiusi Eager 120W VV / VW TC Box Mod fiyat kapasite oranı çok iyi gözüküyor Tc si bok bile olsa sırf 120w modu 25 dolar gibi faiş bi fiyattan almak uygun lakin ginede seri şekilde yorulara bakmak lazım Stoklar inanılmaz bi hızla tükeniyor hemen çökün out of stock olmadan millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 ijust2 0.5 ohm coilinin omru nedir yaklasık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Xtar tekli şarj aleti 3.5 dolar Xtar çift slot 9 dolar Samsung 25r Denge LG He4 düşük iç rezistans LG He2 kararlı max performans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 2 hafta olmak üzere benim iJust 2 nin 0.5 ohm luk coil. Yanık tadı almıyorum henüz. Mutlaka kullanmaya bağlıdır ama, yaklaşık günde tankın %70 ini içiyorum ortalamada. Daha değiştirmedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 @Quel-Thul değişiyor ama ortalama 3-4 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 19unda başladım ben icmeye sanki bugun hafif bi yanık tadı geldi, yarın bi tekrar bakarım tadına, henüz ömrünün doldugunu sanmıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 @GERGE, nikotin meselesi PG/VG yüzdesi ve aroma ile doğru orantılı. En azından bana gelen likitlerde gözlemlediğim bu. Yani atıyorum 12mg nikotinli bir likit gayet güzelken, 9mg likit bazı karışımlarda rahatsız edebiliyor. Amaç zaten sigara bağımlıları için nikotini süreçte azlatmaktan geçiyor. Senin gibi nargile meraklıları için 3mg bence gayet makul. Ha aroma hafiftir, VG oranı çok yüksektir, yumuşak bir likittir o zaman 6mg bile sıkıntı yaratmaz. 6mg bence gayet makul bir oran çoğu likitte. Ben bile yeni likit siparişlerinin %80 ini 3mg yaptım, hatta 1 likit 0mg deneyecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 ijust2 siparisini verdim bende, yanlız konuyu takip etmek baya guc :/ likit tavsiyesi verseniz birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ijust2 ile herşey güzel de arada sırada yanık tadı ve kokusu geliyor ve boğazımı yakıyor duman. nadiren oluyor ama hoş durum değil. birşeyi yanlış yapma ihtimalim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Bastiktan sonra biraz bekliyor olabilirmisin? Cok fazla gap birakmamak lazim fire/breath kombosunda. @Bombilo Buharistan.com --> Cookie Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 huun said: ijust2 ile herşey güzel de arada sırada yanık tadı ve kokusu geliyor ve boğazımı yakıyor duman. nadiren oluyor ama hoş durum değil. birşeyi yanlış yapma ihtimalim var mı? nikotin yüksek olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 GERGE said: Nikotin 5mg cokmus ya. Hemen epeydir nargile iciyormus kafasi yapiyor. TC ile kullaniyorum. Nikotin dusurmem gerek. Ben 15mg iciyorum ama agizdan cigere. Direk cigere ictigin icin o kadar nicotine rush yasiyorsundur. 5mg gayet dusuk bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Gladmir said: Bastiktan sonra biraz bekliyor olabilirmisin? Cok fazla gap birakmamak lazim fire/breath kombosunda. basmadan önce çekemeye başlıyorum zaten. nikotin 6 mg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar