Regalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Boğazın kuruyorsa yüksek pgdir o 70% 80% felan şekerlilik "cured" tabbaco türü likitlerde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sigara yerine koyduğum için evet tabacco kullanıyorum şimdilik, şekerli gibi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 cured derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Curing and subsequent aging allow for the slow oxidation and degradation of carotenoids in the tobacco leaf. This produces various compounds in the tobacco leaves that give cured tobacco its sweet hay, tea, rose oil, or fruity aromatic flavor that contributes to the "smoothness" of the consumed product. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 dryhit vg den abi bildigim? su moleküllerine yapışıyor, üflerkende komple atıyosun tüm nemi dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ben bir şeyi anlamadım ya, millet elektronik sigaryı, normal sigarayı bırakmak için kullanmıyor muydu? elektronik sigara kültürü mü başladı şimdi bizim eskilerdeki nargile gibi? elektronik sigara bağımlılığı mı var? :) birini bırakıp diğerine mi bağımlı oldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 @daesu PG = dessicant = Kurutucu @bingildak Olay çok zararlı bir alışkanlığı nispeten daha zararsız bir alışkanlıkla değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mekanik mod kullanan arkadaşlar için Nemesis aldığım mağaza sale yaslamış Stingray Clone modellerine piyasaya göre baya ucuz ; Siyah 11.20 Dolar SS/Pirinç 5.20 dollar Full Bakır 10.50 Dolar Kamry Kick 3.84 dolar < Pek duymadım performansı nasıl bilmiyorum Full 18350/18500/18650 takım + driptip Hepsi registred airmail li hemide eğer infinite clone gibi duruyor kutu felan öyle ise 0.8 atty ile 4.02 volt felan vuruyordu baya hard hitter mod yani VWT420 test yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Aliexpress resim göstermio ama nette var Siyah SS/Prinç Bakır /edit: Yapışkan tuş fix [video]https://www.youtube.com/watch?v=tddIHOPULIE?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ya bunların ne olduğunu çözemedim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mekanik mod onlar basitçe pili atty e bağlıyan direk metal tüp regulasyon yok koruma yok o yüzden acemiyken bulaşmamak ilazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yangin cikartacaksiniz bi gun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Pipe bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yok ama sagda solda videolarini seyrettim de alev makinesi gibi puskuren cihazlarla doluydu ortalik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://www.imfdb.org/images/thumb/d/df/C-DragonsBreathWand01a.jpg/600px-C-DragonsBreathWand01a.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 günde 2 paket kısa kırmızı malboradan daha iyi ya eğleniyorum bi de ben etrafımdakileri de zehirlemeye başladım, 5-6 kişi şimdiden sipariş geçti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Eleketronik sigaranızı şarj ederken uyumayın ve yalnız bırakmayın sonuçta hepsi uyduruk aletler eviniz kendiniz yanmayın ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Adamlar sipariş ayrıntılarına foto çekip koymuşlar.. Helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bu iş tam hastalık. 1 mod, 1 rta aldım 1 mod, 1 rda, 1 rta yolda. Hala bakınıyorum ne alsam diye.. Allahtan bu ara çok para harcadım başka şeylere, bunlara verecek para yok. Yoksa hergün bir atomizer sipariş edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bende haftada bir ufak tefek siparisler veriyorum. Dünde RBA aldim Crown tank icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 onuda alayım bunuda alayım moduna giriyor insan ister istemez :D bide çok pahali olmayınca hobi gibi koleksiyon gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Arkadasla alalim birer tane sigarayi birakalim diyoruz ne alalim cost efficient iyi ne onerirsiniz Amazondan soylersek vergi veriyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Buradan iJust 2 ve yedek Coil içinde tank pil ve usb şarj kablosu var likiti koyup direk yardırabilirsiniz yani. Geldiğinde 0.3 ohm coille gelir o çok sıcak duman verir direk yedek 0.5 olanlardan bitane takın içindeki de yedek olarak kenarda durur. Ilk doldurduğunda ateşleme bi süre beklesin 10dk emsin likiti coil yeterince ıslanmadan ateşlenirse yanabilir içindeki organik pamuk (Sadece ilk defa yeni coil takıldığında böyle beklemek gerekiyor) Likit bunlar olabilir; Camel Ice Mint Bubble Gum Saf Tütün dipnot: Sepetten Enter coupon codeye tıklayıp XMAS yazın % indirim gelir. Muhtemelen otomatik registred mail(7-20 days) seçili olur 20$ üstüyse yinede kontrol edip takipli olduğundan emin olur çünki flat shipment hem uzun sürer hemde postanın alametini bilemezsiniz önemlidir. Paketleri 75$ altı yapın gümrükde takılıp vergiye tabii tutulmasın (zarf boyutu olanlar idealdir 1kilo altı) Alta bide not düşün said: Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs. You can safely use Starter kit,Mod,Tank,Hangsen etc to define products. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Vapesis'den almıştım likit daha önce, memnun kaldım diyemem Şimdi de meşhur Efkar likitlerden sipariş ettim. Bakalım bu nasıl çıkacak. Regalya sana yine birşey soracağım. Nedir bu Kaifun/Taifun u farklı yapan şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 şöyle kullanışlı ufak çanta gibi bir şey lazım şimdi bana kalem kutusu falan mı bakiim nerden bulunur ? http://ecigs4you.net/wp-content/uploads/2014/10/ecig-case.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar