khalad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Elektronik sigara almak istiyorum ancak o kadar cok sayfa var ki okumak istemedim kisaca bana ozet gecebilirmisiniz ? Hangisini almam lazim,hangi aromali kapsuller iyidir vs. Birde internetten mi siparis vermek iyidir yoksa herhangi bir yer var mi kendimiz alabilecegimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 iyi likit ne var trde bildiğiniz? boğaz çökertenlerden bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 akıtması yüzünden 1 hafta sonra bıraktım kullanmayı aldıktan sonra 1 yıldır elimi sürmedim çözümü var mı ? tekrar dönmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 PrudenT said: iyi likit ne var trde bildiğiniz? boğaz çökertenlerden bıktım Maxboro var tavsiye ederim jacabo said: akıtması yüzünden 1 hafta sonra bıraktım kullanmayı aldıktan sonra 1 yıldır elimi sürmedim Delirium veya kangren atomizer kafa al abi akma sorunu vs. yok onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sigara aromalı istemiyorum ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 maxboro + aromalı karıştırınca güzel oluyor 15 tl idi galiba 30 mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Babama alayım diye baktım ama nargile niyetine kullanabilir miyim ben bu eRoll denen şeyi? Benziyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 su anda bir e sigara projesi uzerinde calismaktayim. Soyle soyleyebilirim, uzerinde pharmaceutical grade nicotine (turkcesini bilemicem) yazmayan hic bir seyi kullanmayin. Cinde nasil yapildiklarini bizzat gordum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Eroll var gayet memnunum.Yalniz sizdirma yapmamasi icin tanki dikkatli doldurmak gerekiyor.Bir de tankin uc kisminda, sivi likit birikip sizdirma yapabiliyor.Bunun icinde siringa ile doldurmak gerekli, veya ince uclu likitler var joyetech in falan onu kullanmak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Soruma cevap verin bir. Nargile'ye ne kadar benziyor bunlar? Nargile tutkunu olarak alsam tatmin olur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Yenerk85 said: su anda bir e sigara projesi uzerinde calismaktayim. Soyle soyleyebilirim, uzerinde pharmaceutical grade nicotine (turkcesini bilemicem) yazmayan hic bir seyi kullanmayin. Cinde nasil yapildiklarini bizzat gordum, medikal seviyede nikotin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 GERGE said: Soruma cevap verin bir. Nargile'ye ne kadar benziyor bunlar? Nargile tutkunu olarak alsam tatmin olur muyum? nargileye çok benziyor o şekilde çekiyosun dumanı zaten,sigara gibi çekersen eğer atomizer yeni değilse duman az geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 akıtma konusuna gelince şans işi biraz, atomizer deposundaki birleşim noktasına içerden vidala yerine teflon bant sardım biraz ben o zman sızdırma falan kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 GERGE said: Soruma cevap verin bir. Nargile'ye ne kadar benziyor bunlar? Nargile tutkunu olarak alsam tatmin olur muyum? nargileyi nasıl aldığına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Vulcan_Lionheart said: GERGE said: Soruma cevap verin bir. Nargile'ye ne kadar benziyor bunlar? Nargile tutkunu olarak alsam tatmin olur muyum? nargileye çok benziyor o şekilde çekiyosun dumanı zaten,sigara gibi çekersen eğer atomizer yeni değilse duman az geliyor. sigara gibi çekiyorum ben gayet lan öyle çekince boğazımı parçalıyor sdfsd akıtma için de daha kalın wick kullanırsanız sorun kalkar ortadan büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Sigara icmiyorum ben, nasil bir ayrimdan konustugunuzu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sigarada dumanı önce dudaklarınla ağzına çekiyorsun sonra içine çekiyorsun, meme emer gibi nargilede direk nefes alır gibi içine çekiyorsun fark bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 nargile havası veriyor mutlu olunur ben alayını içtim. ha hangi marka alınması gerekiyor en so neler çıktı bilmiyorum tekrardan araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Ne marka kullanırsanız kullanın önemli olan sıvılarınız orjinal olsun ve atomizerlarınızı 2 haftada bir ya yenileyin ya da benim gibi kendiniz imal edin. Buda benim baya uzun zamandır kullandığım 2 e-sigaramdan biri. Diğer Aslan OLC idi ama pili değiştirilebilen voltajlıya geçtiğimden beri bunu kullanıyorum. Kanger T3 atomizer ve batarya ise 2 tane ego-twist 650. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 atomizerin kendim sarıyorum resistansını ben koptukça, saç telinden biraz daha kalın krom-nikel tel kullanarak, wickinide aldım çok iyi oldu.. likit olarak da evergreen veya flavour art kullanıyorum, dekangında orjinali olursa iyi oluyor ama çoğunlukla taklidine denk geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Fitili %100 yün kumaş buldu mboyasız onu 20 dakika falan kaynattım sonra gerektikçe kullanıyorum. Teli aynen satın aldım kesip kesip kullanıyorum ama tek sıkıntım atomizerın içindeki plastik nanede oluyor. 2 teli birbirinden ayıran plastik biraz yıprandı ve bazen sızdırabiliyor. Onu nasıl yenileyeceğim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bir anlat abi; sunu aldim, neyini degistirmem lazim? Anneye anlatir gibi anlat lutfen. Bu siteden mesela alabilecegim seye bir ornek filan goster. Sunu almam lazim gibi anladim ben: http://www.sonsigaran.com/ego-c-joyetech-head-kafa-seti?filter_name=e-roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Senin aldığın atomizer tipini hiç kullanmadım ve dolayısı ile rebuild yapılabiliyor mu bilmiyorum. Ama normal kullanımda genelde 2-3 haftada bir zaten değiştirmen gerekir alttaki naneleri. Değiştirmez isen ne olur dediğinde ilk olarak duman keyfinde azalma ve yanık tadında artma olabilir. Likitinin rengi cok daha hızlı kararmaya başlayıp kirli bir görüntü yapar. Benim Turkce bulabildiğim en kapsamlı site burası. Burda her turlu soruna cevap alabilirsin esigara ile ilgili teknik sorularına. http://www.esigara.us/forum.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 abso protank öneririm denemediysen kanger fanboyu oldum bildiğin. rebuildi de aynı zaten T3 ile mantıken, mantıken çünkü t3 kullanmadım ama aynı coilin laciverti gibi görünüyor ben bir de vv batarya için vamo3 kullanıyorum, onu da çok öneririm ama twistler de 2li kullanınca gayet iyi twistle kullanmak istersen protankın mini modeli de var, t3 le çok bir frkı yok ebat olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Şimdilik 2 marka esigara yetiyor ve zaten 1 aya kadar bunu da bırakmam lazım. Azaltıyorum nikotini iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar