senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 digital entertainment dünyasında hiçbişiyi çıkmadan, gercek kullanıcılar deneyimlemeden almayacaksın zaten. ne saçma sapan hype yapılan oyunları ne de böyle teknolojik oyuncakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 oradaki linklerde gorunen zaten elimizde test ettiklerimiz icinde en iyisi. gecen hafta yapmislardi testleri bugun yayinlanmasina izin verdiler. oculusdan cok iyi deniyor yeter zaten. birde gercekten icinde gibi hissettigim ilk vr demis birisi bu onemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 htc - valve ortaklığına karşı apple - EA bir araya gelmiş SO IT BEGINS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 A 1,200 by 1,080 pixel screen in front of each eye A 1,200 by 1,080 pixel screen A 1,200 by 1,080 each eye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 teknolojiler hazır değilken yeni çıkan şeylere yapılan hype'lar evet dandik çıkıyor. ama teknolojisi oturmuş bir aletin hype'ı niye dandik çıksın. 3d televizyon mesela hala alınmaz. 3dvr teknolojisinin hazır olduğunu kanıtladılar valla. kullanan bi arkadaşım da baya iyi olduğunu söylüyor, bütün web siteleri de aynı şeyi söylüyor. hangisinin review'ları iyiyse onu alırım valla acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Kanuni gibi tüketicilerin olması donanım pazarı için iyi mi kötü mü karar veremiyorum. Bi taraftan beta hypelara kapılıp isteyerek ya da istemeyerek prototipleri fundlıyorlar sektör ve projeler yürüyor, diğer taraftan para/beklenti eşikleri çok düşük olduğu için eksik ve erken ürünlerin piyasada tutunmasına ve devamında kötü tasarımlara olanak sağlıyorlar. Paradox :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ayip ya benim neye para verdigimi gordun mmorpg haric? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Telefon. Bi yazı da ben koyayım, RPS da ayılıp bayılmış http://www.rockpapershotgun.com/2015/03/05/vive-gdc-review/ Diğer taraftan bu cihazı asıl işi oyun yapmak/satmak olan bi firma geliştirirken oculus artık sosyal medyanın elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 sabonis said: teknolojiler hazır değilken yeni çıkan şeylere yapılan hype'lar evet dandik çıkıyor. ama teknolojisi oturmuş bir aletin hype'ı niye dandik çıksın. 3d televizyon mesela hala alınmaz. 3dvr teknolojisinin hazır olduğunu kanıtladılar valla. kullanan bi arkadaşım da baya iyi olduğunu söylüyor, bütün web siteleri de aynı şeyi söylüyor. hangisinin review'ları iyiyse onu alırım valla acımam. Su anda DK2 ile bile aldigim haz inanilmaz, bu alet lerin yuksek cozunurluk ve framerate de calistigi zamani gercekten dusunemiyorum. Heralde elite dangerous ve benzeri oyunlarin basin dan hic kalkamaz duruma gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Elektronik gadgetlara laf yok acimam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Source 2 ile yapılan Portal "demo" http://www.youtube.com/watch?v=ZKK74Wh-J10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 herkes ve ananesi vr isine girdi artik, onemli olan content cikaranlar bu saatten sonra. axedice said: Telefon. Bi yazı da ben koyayım, RPS da ayılıp bayılmış http://www.rockpapershotgun.com/2015/03/05/vive-gdc-review/ Diğer taraftan bu cihazı asıl işi oyun yapmak/satmak olan bi firma geliştirirken oculus artık sosyal medyanın elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 LathspeLL said: Source 2 ile yapılan Portal "demo" http://www.youtube.com/watch?v=ZKK74Wh-J10 henüz izlemedim videoyu ama herhalde dünyanın en gereksiz preview'ları bu VR previewları. çünkü youtube'dan iki adet yuvarlak ekrana bakmak hiç ama hiç bir etki etmiyor doğal olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ya bu 3d tvden örnek vermeniz garip, çünkü teknoloji piyasaya çıkmadan önce bile gereksizdi, hala gereksiz, vr ise gerekli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 sabonis said: teknolojiler hazır değilken yeni çıkan şeylere yapılan hype'lar evet dandik çıkıyor. ama teknolojisi oturmuş bir aletin hype'ı niye dandik çıksın. 3d televizyon mesela hala alınmaz. 3dvr teknolojisinin hazır olduğunu kanıtladılar valla. kullanan bi arkadaşım da baya iyi olduğunu söylüyor, bütün web siteleri de aynı şeyi söylüyor. hangisinin review'ları iyiyse onu alırım valla acımam. Abi daha piyasaya ürün çıkmadı ki kanıtlasınlar? Kullanan insanlar da reviewlar da hep özel demolar üzerinden konuşuyorlar. Kanıtlanması için bir sürü VR aletinin commercial hale gelmesi lazım, developerların yaldır yaldır oyun yapması lazım ilk önceliği VR'a vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Vr deneyimi yasamak isteyenler ve tonla para bayilmak istemeyenler google cardboard a baksin. Hatta cinli sitelerde plastik caseler var direk. Icine telefonu koyup gozune takiyorsun 8-10 dolar bisey. Gayet basarili buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Google cardboard babys first VR ayarında geldi bana, bilmiyorum belki de düzgün app olmadığı içindir hala. Ama hiç öyle milletin VR setlerde anlattığı gibi "immersion" yaşamadım. HL3 de Vivela çıksa ne bomba marketing olurdu yalnız ikisine birden. Ama kesin bişi olsa bu aralar duyururlardı, şimdilik hayır dememekle yetiniyorlar http://www.vg247.com/2015/03/06/half-life-3-virtual-reality-vive-steamvr-valve-not-saying-no/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 said: for full rift experience the recommended spec, the Rift will require: NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater Intel i5-4590 equivalent or greater 8GB+ RAM Windows 7 SP1 or newer 2x USB 3.0 ports HDMI 1.3 video output supporting a 297MHz clock via a direct output Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Geçen akçay civarında adamın biri occulusla iyi para kazanıyordu. 3 dakikalık roller coaster deneyimi için 10 tl para kesiyordu, sıra da bayağa uzundu. İzleyenler daha çok eğleniyordu kafasında kocaman bir alet çığlık atan koca heriflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 bunun samsung galaxy note4 versiyonu ile calisan oculus gear i test ettim 3 hafta once. telefonla cok daha mantikli olmus. pc versiyonun ilk kiti cok zordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sonunda final urun tanitilmis. 2016 ilk aylar cikisi sanirim. prototip controller gibi bir sey de var. http://gizmodo.com/heres-the-final-oculus-rift-coming-q1-2016-1710650824 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/1293137026077256881.jpg http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/1293137025637257137.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Oculus says these are the recommended specs “for the full Rift experience”: NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater Intel i5-4590 equivalent or greater 8GB+ RAM Compatible HDMI 1.3 video output 2x USB 3.0 ports Windows 7 SP1 or newer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 USB portları 3.0 istemesi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sitesi calismiyor buyuk bir update gelecek herhalde siteye. oyundan cok sunlar ilgimi cekiyor bu oculus icinmi bilemedim tam ama super olacak sunlar. denizler alti everest vs birebir yapsalar oh oh. http://www.engadget.com/2015/06/12/jurassic-park-in-vr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Youtube gopro ile anlasip 360 derece panaromik video ceken kamera yaptirmisti son kullanicilar icin. O is live oldugu vakit iyice patlar artik VR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar