KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Almak için nedenlerden biri de IFTTT bkz:https://ifttt.com/hue yağmur yağdığında mavi yansın ampüllerim ya da feste taglendiğimde blink yapsın. evden ayrıldığımda ışıklar sönsün gece 12de ışıklar japon keranesine dönsün spotifyda çalan müzikle ekolayzır yapsın vs. sınırı yok. bunları öğrendikten sonra, artık almak için nedeniniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 oo bu neymiş ya hiç bilmiyodum anlayamadım da app mı çekiyoruz napıyoruz inceliyim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bunları custom olarak biz match edemiyor muyuz? recipelar yerine. vardı sanki ifttt'nin öyle bir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 telefona indiriosun. sitesinden istediğin tariflerden alıyorsun, bütün uygulamalarla bütün uygulamaları birbirine bağlayabilirsin asfsdaf mesela evde havanın oksijenini ölçen zımbırtı var, hava kirlenince ışıkların rengini değiştiriyor. camı açıyorum. bu programla çok daha basit ve karmaşık işler de yapılabiliyor. Sınır yok, eve girdiğinde hoş geldin bitanem de dedirtebilirsin telefonuna. IF THIS THEN THAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 süpermiş, ben uğraşmıştım önceden sosyal medya için falan güzel baya. biraz zaman ayırmak gerekiyor, çok güzel şeyler çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hue nasıl internete baglanıyo da çalışıyo bu ifttt ? Yoksa ifttt telefondaki app i tetikliyo da o mu değiştiriyo ışıkları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hue switch modeme bağlanıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 aynen switchte network girişi var, sanırım wifi da vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Cogzel bisi lan bu, ozendim bi kez daha. Peki film izlerken oyun oynarken falan, ekran rengine gore tum salonun isigi degisip duruyo mu? Ilginc olurdu loş isikla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 philips ambilight tv ile oluyormuş zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Aldim bugun beyazini starter kiti 2 ampul arti aletiyle geliyor dogru seyi aldik heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 beyazını dediğin yeni çıkan ambiance olan mı 2 ampüllü mü o yahu eski seriden 3 ampül çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 şunu mu aldın http://www2.meethue.com/en-us/productdetail/philips-hue-white-sk-a19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bu renk değiştirmiyo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Aynen bingildak'in koydugunu aldim. Prime'da indirimde gordum de aceleyle aldim sdfss. Ya renk cok onemli degil su an benim icin. Yani daha dogrusu ampulu zaten ona gore alabiliriz ileride di mi. Sonucta ampule bagli renk alete degil? O renkli olanlar 200 dolar degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 renksiz mi tam emin olamadım ki, renksiz hue almak saçma değil mi abi? onun yerine şunu alsana: https://www.amazon.com/Philips-456210-Ambiance-Starter-Generation/dp/B014H2P4KW/ref=sr_1_1?s=hi&ie=UTF8&qid=1468333158&sr=1-1&keywords=hue huesiz hue mi olur hue hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Lamba almam lazimdi acil, almisken 60 dolara starter kiti de aldim. Oburu 200 dolar cok geldi su an. Oyle acayip bir dekorasyonum yok su an da bana iyi isik veren gerekirse dim olabilen birsey lazimdi. Mavi yesil vs olmasina cok gerek yok ama guzel tabii renkliside. Hayir aletin olayini begenirsem ampulu ayrica alirim zaten renkli isi ampulde degil mi. Ya da ben mi yanlis anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 alırsın ayrıca renkli ampülü de kitlerin olayı o zaten daha ucuza geliyor bundle olarak. senin aldığın kitte dağıtıcı var, o dağıtıcıya 50 e kadar ampul bağlayabiliyormuşsun. renklisini de alırsan bağlarsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Aynen iyi o zaman. Bakalim renkli ampul alinir gene ayri ayri. Bi anda bayilamadim 200 dolar daha duzgun bir dekorasyon yaparsam mantikli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 iki sorum var: dün akşam bize gelip çay içerken "ya kanka wi-fi şifresi neydi sizin? bi meillerime bakıcam da" diyen eski okul arkadaşının bugün hue app'ini indirip kapının önünde huehuehue diye ışıkları troll'lemesini engelleyen şey ne? ikincisi lordum android pls :( vardır kesin de bakmadım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Selam, Misafirler için ikinci bir wifi ayarlayıp, mevcut localden izole etmek. Router ayarlarında olması gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 arkadaşların evde değilken şifreyi değiştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bridge üzerinden bir butona basılması gerekmiyor muydu ben öyle hatırlıyorum eşleştirmek için başka bir device ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 aynen öyle. yeni bi telefonu tanıtmak için bridge'den tuşa basman gerekiyor. ya da daha düzgün arkadaşlar ediniceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 iyi modemlerin çoğunda visitor wifi ayarı var, ikincil bir bağlantı açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar