akirafes Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 goldbären said: https://i.hizliresim.com/bGdoa8.jpg al, goldbarenin trol üssü. Super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 ekrani kapiya cevirmis gold, risk budur diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 karşıdaki camdan yansıyor ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 NolaxThensbane said: yeelightta sunrise alarm özelliği var mı acaba var ama cok begenmedim haci. favorites altinda surise ve sunset koymuslar. smarthome ile birlikte saate ayarladim. ne ileyim bazen calismiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Aldım bende fena değil ya sunrise olayı kaldırıyor en azından beni. 70tlye güzel ampul hiç gerek yok böyle fazla paralar vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 aldim bunun setinden. ama bi tane kose lambam eksik. soyle ustunde japonca karakterler yazan uzun bi lambader ariyorum help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Hue v3 starter kit (3 bulb + 1 bridge) aldım ben de. Ancak geçici olarak tuttuğum evde internet yok. 4 aya çıkacağım diye de internet bağlatmayı düşünmüyorum (tel interneti yetiyor 15-30gb). Bridge’i ethernet kablosuyla modeme bağlamak gerekiyor biliyordum ama yine de ne zamandır aklımda olan bir üründü indirimli bulunca aldım dayanamadım. Şimdi de kullanamıyorum. Hue Switch alıp sadece beyazın tonlarını kullanabilirim ama renkleri de kullanmak istiyorum. Youtube amazon(yorumlar) google vs baya araştırdım ama yöntem bulamadım. Yok mu şöyle etherneti kablosunu bir aparata bağlayıp o aparatı da telefonun hücresel verisiyle internete bağlama gibi bir çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 bir aparat dedigin wireless router. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Teknolojiden anlamayan adamım tamam peki dediğim şey anlaşıldı di mi gidip boşa para vermeyeyim. Wireless router alınca onu telefonun hotspot ile açtığım internetine bağlayabileceğim di mi? Hue bridge’i de router’a bağlayınca olacak? App ile setup’ı yapabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 internete niye bagliyosun? anlasilmamis dedigin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Renkleri kontrol için yani normal ampül gibi kullanmamak için bridge ve cep telefonunu aynı internet ağına bağlamak gerekiyor. Bende de ev interneti yok. Bridge’in ise bir tek ethernet kablosuyla bağlanması mümkün, wireless değil yani. Benim kablolu interneti kablosuza çevirip yaymak değil derdim. Kablolu bağlanması gereken bir cihazı kablosuz bağlamam lazım cep telefonu internetine Edit: app’ten yönetiliyor ampüller. cep tel kumanda işlevi görüyor. Ben aynı zamanda interneti de telden çekmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 tamam internete gerek yok, network yeter. routera bridgei kabloyla baglican, telefonla da wireless baglanican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 modem var mı? internete gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 modem yok yeni bir şehire taşındım eski evde kaldı her şey. akila router alıp deneyeyim tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 hiç uğraşma 4 ay bekle bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 vulga said: modem yok yeni bir şehire taşındım eski evde kaldı her şey. akila router alıp deneyeyim tşk ya dur akilanin lafiyla router mi alinir sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 almadım ya 4 ay beklicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 let go'dan almayı düşünüyorum 300-400 tl ye var bir kaç link. Bu lambaların kaç saat ömrü var ? + içinde sayaç gibi bir şey var mı ne kadar kullanıldıgını gösteren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 25000 saat ömrü var. gitmezler kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/philips-hue-akilli-aydinlatma-urunlerinde-indirimler nasıl fiyatlar? başlangıç seti almak lazım herhalde. karantina günlerinde iyi gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 (düzenlendi) @Xenus eski seriyi koymuslar indirime yenisi: https://www.hepsiburada.com/philips-hue-v4-renkli-akilli-baslangic-seti-3-lu-kumandali-e27-pm-HB00000BDYQQ eskisi: https://www.akakce.com/akilli-led-ampul/en-ucuz-philips-hue-renkli-akilli-baslangic-seti-3-lu-kumandali-e27-fiyati,270959496.html Nisan 9, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 ben 2 senedir kullanıyorum tavsiye ederim ya. özellikle philips tv ile bişi izlerken ambilight ve bunlar vazgeçilmez oldu. tabii yakacak paranız varsa, 3'lü paket + sonradan şerit almıştım zamanında 600 küsür liraya, o zaman idealdi. tek uyuz olduğum sıkıntısı hala elektrik gidip geldiğinde otomatik açılıyor olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 vazcaydım galiba ya 1k'ya cıkmak gerekiyor duzgun setup için. ilk çıktığından beri gimmick değil bu diye kendimi ikna edemedim dsdf Xiaomi Yeelight diye ucuz bişi buldum. onla hevesimi alınrım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 6 saat önce, razzRaziel dedi ki: tek uyuz olduğum sıkıntısı hala elektrik gidip geldiğinde otomatik açılıyor olmaları. bi güncelleme geldi, ampul ayarlarında son kullanılan state'i kullan gibi bir şey, bunu ayarlayınca elektrik gidip geldiğinde açılmaması lazım. ancak bu ayar seçiliyken normal duvardaki anahtardan açma kapamadaki lag biraz artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 yeelight kotu degil, harika da degil ama kotu degil. tasinirken cantama atip smarthome sistemi ile getirdigime gore iyi-msi.. diyebiliriz sanirim. taktim, kullaniyorum. tasidigima degdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar