vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sipariş vereyim dedim kk yetmedi, tanrıdan bi işaretmi bu yoksa :( beklesem 1 ay daha düşermi acep fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Teknosada var bugün gelmiş sanırım. Ben hiç beğenmedim hissiyatını, sıradan, ucuz ve kalitesiz bi havası var. En basitinden ekran ve telefonun kenarları arasındaki boşluk çok açık, direk saç kıl tüy yün bok püsür buraya dol diyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kac paraydi teknosa da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 1850 lira orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bazı SonyCenterlarda ve Turkcellerde satışa çıkmış. 1849TL her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=521209624608090&set=vb.128450153884041&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 videonun sonunda tuzlu suya dayanaklı değildir, kurumadan hemen yıkayın dio sdflşjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kath said: Teknosada var bugün gelmiş sanırım. Ben hiç beğenmedim hissiyatını, sıradan, ucuz ve kalitesiz bi havası var. En basitinden ekran ve telefonun kenarları arasındaki boşluk çok açık, direk saç kıl tüy yün bok püsür buraya dol diyor resmen. tamam işte yıkarsın geçer kıl tüy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Şu telefona almak için çok elim gidiyor ama 2k yakın fiyatı görünce o kadar para bir telefona gömülürmü diye frenliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gittim aldım sony center'dan 1850 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 güle güle ıslat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eyw. yarın yazarım cons/prons'ları gördüğüm kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi birisi yazsın artık bişeyler yaa off almanyadan aldırsam mı? Tasarım süper tamam da benim için görüntü çözünürlük çok önemli. Android ios çok fark yok artık. Donanım olarak da iphone dan daha iyi olduğu kesin hoparlör çok önemli değil şayet evde hoparlör açıp da müzik dinlemem kulaklık girişi sıkıntı sürekli tak çıkar yalama olmaz mı orası? blutooth kulaklık ile müzik dinlenebilir mi? suda fotoğraf çekebilme olayı çok cezbediyor açıkcası beni. ama işte çözünürlük nedir ben çok film dizi izlerim alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Suda foto derken? 1 metrede 1 dakkami ne max .. Salladim rakamida oyle 5 metreye dalayim vs yok. Anca tuvalete dusurdun bi su altina tuttun o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 The Xperia Z is IP57 certified device. Each of the letters in the IP certification has a particular meaning with the 5 standing for “limited dust ingress protection” and the 7 for “Protected against immersion between 15cm and 1m depth” for a duration of up to 30 minutes. Mis.. Bunun yerine en kiytirik digital kamera + su gecirmez kap tmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Kendiliğinden tam dayanıklı gelen tek telefon benim bildiğim Xperia Go. Xperia Z kaza filan olursa korumak için, sağnak yağmur altında ya da kara düşerse bir şey olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 suya dayanıklılık kısmı denildiği gibi bir şekilde suyla temas ettiğinde dayanıklılık göstersin diye. yoksa kimse gidin James Cameron olun demiyor telefonu alıp. http://img2.timeinc.net/people/i/2012/news/120409/james-cameron-440.jpg suya düşer, bir şekilde ıslanır veya su altında veya ıslak bezle silmen gerekir vs. Ayrıca bluetooh ile gayet güzel müzik dinleniyor. earplug, kulak üstü, kulak arkası donanımlar mevcut bluetooth olarak. Bende bu ikisinden var bluetooth olarak http://www.techjailbreak.com/wp-content/uploads/2012/09/Sony-MDR-1-Bluetooth-Heaphones.jpeg http://images.hepsiburada.net/assets/Telefon/500/Telefon_1303211.jpg Nokia olan mikrofon için kullanıyorum genellikle. note 2 devamlı cepten sok çıkar sok çıkar dert oluyor. Sony ise çok iyi müzik dinlemek için. Bluetooth mesafesi çok iyi, ses kalitesi çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 güzel kılıf ve dandik olmayan ekran koruyucu var mı Türkiye'de bunun için? bulamadım da. bir tane çin malı dandik ekran koruyucu buldum. değiştirmek istiyorum. mesela SGP filan bulamam heralde değil mi? o olmasa da Türkiye'de bulabileceğim en görüntüyü bozmayacak clear versiyonlarından ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 tr'de hiç bir telefon için güzel bir kılıf yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kılıf olarak şu torba gibi içine atıp çıkartılanları ariyorum simdilik. ekstra gordukce bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 barbu said: güzel kılıf ve dandik olmayan ekran koruyucu var mı Türkiye'de bunun için? bulamadım da. bir tane çin malı dandik ekran koruyucu buldum. değiştirmek istiyorum. mesela SGP filan bulamam heralde değil mi? o olmasa da Türkiye'de bulabileceğim en görüntüyü bozmayacak clear versiyonlarından ariyorum. SGP sitesinden direk türkiyeye yolluyor kılıfda güzelmiş yani şık içeriğinde ekran koruyucu felanda var 17 dolar 10 dolarda yol versen 27 dolar değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 10 dan fazla tutuyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. hangi kılıfı diyorsun sen bir de? link verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ulan telefonun parasini verdik simdi de persembeye otelemisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 barbu said: 10 dan fazla tutuyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. hangi kılıfı diyorsun sen bir de? link verir misin http://www.spigen.com/cell-phone/other/sony-ericsson/sony-xperia-z-skin-guard.html bu case değilmiş sadece korumaymış bu arada meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar