GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ben bunu seviyorum bilader seveni var mı bilmiyorum da baya eğleniyorum ya. ergen miyim neyim bu yaşımda ninja sci fi shooter oynuyorum ama seviyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 sci-fi hep seviyordun sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 sci fi olsun taştan olsun di mi.. tenno diyor habire tenya gibi o canımı sıkmıyor değil ama olsun sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 sağlam update gelmiş çok tatlı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Noyzura said: Az önce başladım Noyzura ekleyin co up yapalım beyler tuzak enerji verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 nasıl bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 güzel aslında ben oynadım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sıkıcı yani aslında güzel ama single player tadında bişi, sürekli raw aksiyon var falan. ben sıkıldım, co-op seviosan gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 zorluk seviyesi arttı mı keyifleniyor craftlar fln baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 https://www.warframe.com/archwing/ bu geliyomuş sanırım yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Var mı hala oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Var. asdf Başladım yeniden. Varsa hala oynayan eklesin: Ballisticgel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 arada oynuyorum yenı contnet geldiinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben de dün tekrar indirdim, oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 offensive, aoe ağırlıklı hayatta kalabilitesi yüksek en iyi warframe hangisidir? Guidelara bakıyorum ama çok sağlıklı bir kaynak bulamadım hala. Volt ve Lokiyi 30ladım. Yarına da Rhino biter topladım her şeyini. Bir de inventory limiti mi var oyunda? Bütün silahları rahatlıkla açamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Tekrar oynamaya başladım geçen hafta, ember p. yi kastım, skill augmenti ile 4. skill i knockdown yapıyor knockdown olabilen herkesi, oda yetmezse arada yakarak da stunlayabiliyor.Saniyede 1.50 civarı power yiyor, çok endgame olan yüksek zırh/hp li moblar hariç tek atıyor her şeye (knockdown ladığı için yine melee ile down finisher atabiliyorsun). Extermination görevlerinde falan baştan sona koşuyorum sadece heh Inventory olayında sadece warframe ve silahlarda limit var, tavsiyem eğer platinium alırsan bunlara harcaman ilk olarak. Bunun dışında kullanmayı sevmediğin veya başka bir silahın componenti olarak kullanılmıyorsa, level 30 a getirdikten sonra satabilirsin yer açmak için. (level 30 a getirdiğin zaman mastery rankın artıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 cok sahane update geldi. bu arada para kısmınada takılamyın bence. %75 indirim tokenı geldğinde loginden alrıverirsiniz bi 1000 plat 20 liraya, her türlü bütün cataltytis slottur foramdır hepsine rahat raht yeter cok uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 gelen update ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 2 yeni warframe son 2 haftada 1-2 haftaya 3. gelecek, questler yenı mekanikler, yeni silah, klassik warframelere updateler, sniper rework, lore olarak baya ciddi adımlar(baya sağlam quest yapmsılar), Yeni tileset, yeni mission tipleri, yeni endgame vs daha da var bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ayrıca u18 ile gelen story nin sonunda: hikayeyi bitirince bi dolu feature açılıyor, sürprizi bozmak istemiyorsan bakma tenno customization açılıyor http://puu.sh/lJbXh/ec2a629205.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aa o en lan oha. tüm warframelere geliyor mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 player işte, bi tane geliyor hepsini o kullanıyo gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 TEnno işte o , hani hep voide düşüp gariplesen sonra silah olarak kullandık warframe yaptık bunları dedikleri şey bizi yani. Ama illa nigga olmak zorunda deilsin normal insanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 oyun çok iyi duruma gelmiş ya. yıllardır 3 ayda 1 bakıyorum. şu son update ile oyun gerçekten olmuş. hasta gibi oynuyorum çok keyifli. equinox nasıl güzel bir tasarımdır ya. banshee aynı şekilde. ps4'de 4 kişi defense oynarken falan oyun kasmaya başlıyor yalnız. pc tarafında da baya ağlamış insanlar. büyük ihtimal high end kartlar etkilenmiyordur, mid market için sıkıntı. konsolda pc gibi ayar bırakmışlar onunda etkisi olabilir. grafikler çok güzel. o yeni eklenen mekanlar direkt d3 heaven gibi falan inanılmaz detaylı level design çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 allahsız gibi farm yapman gerekiyo fakat o kısmı aşırı bezdirdiydi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar