senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 50bin tane not alma programı vs denemişimdir ama hala en efektifi kalem/kağıt ve tahtanın/kağıdın fotoğrafını çekmek. hatta şu akıllı telefonların tek işe yaradığı durum bu sanırım.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 rss de hakkaten ai buyuk eksiklik, flipboard gibi duzgun parse eden zerzevatlar olsa da genel olarak yetersizler. rss i pushlayanlar duzgun bi tag sistemi kullansalar olacak o is de, su haliyle google in word process ile prioritize etmeye baslamsini bekleriz, ki cok bekleriz.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 yok abi giderim 5 sene deadliest catch yaparim daha iyi
Suark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 müzik için default media player kurulu olduğunu farkettim, sora farkettim ki bilgisayarın içinde müzik yok lan. stream ftw
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 çok değişti lan alışkanlıklarımız. ben de pc'de stream yapıyorum sadece.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 GERGE said: IM kullanan da cok var hala. Hep Facebook tabini acik tutmaktansa Trillian kuruyorum; hem Google Talk, hem de Facebook Messenger hallediyor. Skype gibi voip seylerini zaten telefon uzerinden hallediyorum. eM Client cok iyi yahu, Mac'de en cok aradigim seylerden kesin. Niye Trillian kullanıyorsun ki, Facebook Chat'i de, GTalk'ı da iChat (Messages) destekliyor. Boşuna ek program kurmasaydın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 UI'sini sevmedim onun. Ilk aldigimda makineyi kullaniyordum, degistirdim.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Video: BSPlayer Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: - Torrent: µTorrent RSS: Google Reader Müzik: AIMP3 Arşiv: WinRAR Ofis: Microsoft Office 2010 Instant Messaging: Digsby Security: - Image Editor: Photoshop Okuma Listesi: - Yedekleme: - Not alma: Evernote
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ilk mesajdaki , video: itunes yazısını görünce gerisini okumadım :)
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 solda win,sağda ubuntu Video:MPC-HC - VLC Web tarayıcı: Chrome - Chromium E-Mail: gmail Torrent: qbittorrent RSS: google reader Müzik: foobar2000 - rhytmbox Arşiv: 7zip Ofis: MS Office - LibreOffice + google docs Instant Messaging: gtalk Security: MSE Image Editor: paint - gimp Okuma Listesi: pocket Yedekleme: dropbox, ubuntu one Not alma: catch
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bu arada paint.net kullanmayan varsa mutlaka tavsiye ederim, çok iyi yazılım. Video: MPC Home Cinema Codec Pack: K-Lite Mega Codec Pack Müzik: Windows Media Player Torrent: uTorrent Browser: Chrome+Firefox Sesli Sohbet: Skype Arşiv: 7-zip Resim Düzenleme: Paint.NET Sanal Disk: MagicISO Not Alma: Notepad
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Video: VLC Web tarayıcı: Chrome ve bazen ff senkron olduğu için ffde ayıpçı siteleri açıorum E-Mail: thunderbird+outlook Torrent: tixati RSS:google reader Müzik:spotify+winamp Instant Messaging:skype Security:windowsunki Image Editor:photoshop cs 5 Yedekleme: Dropbox Not alma:kağıt kalem
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Video: Media Player Classic Web tarayıcı: Chrome E-Mail: WIndows Live Mail Torrent: uTorrent RSS: - Müzik: foobar2000 Arşiv: Winrar Ofis: Office 2010 Instant Messaging: Skype - Gtalk Security: - Image Editor: - Okuma Listesi: Notepad++ veya Skype Gecmişi Yedekleme: - Not alma: Notepad++ veya Evernote Manga Download: DomDomSoft Manga Downloader (Sahane bisey bu ya mactede olsa keske. İstedigin siteden indirim indirme sonunda zipleyip .cbr cevirtebiliyorsun) Manga Okuma: Cdisplay oldum olasi bu
behran Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Video: VLC Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: Macosx mail Torrent: µTorrent RSS: - Müzik: iTunes Arşiv: The Unarchiver Ofis: Microsoft Web Office Instant Messaging: - Security: - Image Editor: Photoshop Okuma Listesi: - Yedekleme: icloud Not alma: Evernote
seigen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Video: VLC, WMP (wmv için) Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Thunderbird Torrent: uTorrent Müzik: VLC Arşiv: 7-zip Ofis: MS Office Security: Windows Defender Yedekleme: Google Drive Not alma: Notepad
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Video: Gom Player Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Outlook Torrent: utorrent RSS: Nas Server Müzik: WinAmp Arşiv: Winrar Ofis: Microsoft Instant Messaging: Mobil Telefon Security: MS Sec. Ess. Image Editor: Paint :P Okuma Listesi: - Yedekleme: C/P Not alma: Mobil Telefon
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Genelde alternatifli kullanıyorum bazı programları Video: KM Player, GomPlayer, MPC-HC, WMP Web tarayıcı: Opera, Chrome, Iexplore, Firefox, Maxthon E-Mail: Thunderbird, Gmail Torrent: Bitcomet, Opera RSS: Thunderbird Müzik: WinAmp Arşiv: Winrar Ofis: MS Office 2010 Instant Messaging: Whatsapp, Facebook, Gtalk Security: Eset Security hede hödö Image Editor: PS CS6, Lightroom 4 Okuma Listesi: direkt okurum liste neyin gerekmez. Yedekleme: illa yedekleme yapmıyorum ama Dropbox Not alma: Evernote
Argue Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: VLC Web tarayıcı: chrome E-Mail: gmail web Torrent: utorrent RSS: yok Müzik: winamp - evet hala Arşiv: winrar Ofis: microsoft Instant Messaging: yok Security: avg Image Editor: cs6 portable Okuma Listesi: yok Yedekleme: manuel Not alma: iphone note :D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: Gom Web tarayıcı: Chrome Torrent: Utorrent RSS: Rainmeterın dalgaları Müzik: Windows Media Player lol Instant Messaging: Steam - Skype Security: AVG Image Editor: Paint lol Not alma: ccc Not Defteri ccc
Slint Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: mpc-hc (madvr ve lavfilters ile birlikte) Web tarayıcı: chromium E-Mail: gmail Torrent: utorrent 2.2.1 Müzik: foobar2000 Arşiv: 7-zip Instant Messaging: skype Not alma: evernote
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: iTunes Web tarayıcı: firefox E-Mail: mail2web Torrent: µTorrent Müzik: itunes Arşiv: itunes Ofis: Microsoft office Instant Messaging: facebook Security: nod32 Image Editor: adobe
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: - Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Gmail (checkgmail ve web interface ile) Torrent: - RSS: - Müzik: Spotify (wine ile) Arşiv: GNU içinde ne varsa Ofis: LibreOffice Instant Messaging: Empathy Security: - Image Editor: - Okuma Listesi: - Yedekleme: - [b]Not alma: -
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Video: Media Player Classic + CCCP Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Browser Torrent: uTorrent 2.4 RSS: - Müzik: Winamp Arşiv: - Ofis: MS Office Instant Messaging: MSN gittiği için yeni Skype Security: - Image Editor: Photoshop Okuma Listesi: - Yedekleme: - Not alma: Notepad++
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mirage said: Müzik: Spotify (wine ile) Spotify'in kendi Linux versiyonunu 4-5 ay kullandim ben Rdio'ya donmeden once, epey iyi calisiyordu.
Öne çıkan mesajlar