µh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 OP buildi olan varsa yardım bekliyoruz. 2 kişi giren varsa biri mutlaka lazer+medic yapsın tek silahını, heallaya heallaya çok güzel adam kesiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 nickim "İrlandali" baştaki i büyük de olabilir küçük de bilmiyorum ama muhtemelen büyük edit:yok yok küçük i bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 akuila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 turkleader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Isınamadım bir türlü nedense, bayık geldi. Para vermedim ondan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 CE yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 3rd person kamera adamın g.tunde mi bana mı cok yakın geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 koşarken beni de çok darlıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Xaenin said: Isınamadım bir türlü nedense, bayık geldi. Para vermedim ondan mı acaba?ekrana 20 dolar fırlatıp fırlatmamak arasındayım ama fırlatmıycam galiba medic olarak yeterince puan farmlayamıyorum mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 match begins in 3.2.1 diyo sonra atıyo ne iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 takım halinde oynansa baya zevkli olabilir solo yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sniper tarzı bişey var mı oyunda ya?tek atışta indirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bu sefer hypeı yakaladım zamanında indiriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 healer oyun kazandiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 zipzip said: sniper tarzı bişey var mı oyunda ya?tek atışta indirsin charged, bolt action, sniper, shell 130 fln vuruyor headshot, range'i kaç olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 oyunu oynayanlar fazla kötü değilmi her maç 20 ye 2 falan bitiyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 rank mank yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ranked oyunlar var galiba. yokmus, sonra eklenicek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 saçma sapan iyi oynayan adamlar var ya ben ortalamanın baya üzerindeyim ama öyle adamlar gördüm ki direkt aşmış yani. ileri zıplayıp, double jump yapıp havada arkasını dönüp sniper ile headshot vurup yere iniyordu falan. bir de double jumplı rocket tanrısı gördüm 28 e 0 bitirdi adam founderdı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 oh oh benim her maç 2-9 5-12 falan bitiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ping, fps falan nasıl? Lag compensation çalışıyor mu adam gibi, adamı vurunca vuruluyor mu yoksa önüne arkasına mı ateş etmen gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bi adam öldürmek çok uzun sürüyor ya. ısrarla tutuyorum lazeri. yok ölmüyor adam. sonra biri geliyo tek atıyo falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sizin buildler neler bulabildiniz mi güzel bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hızlı öldürmek için : strafe/aim e güveniyorsanız narrow wide barrel, compact stock, shells, iron sight tür olarak da top top olan vardı ya adını unuttum. rifle'da oluyor ama bu top top fırlatan daha iyi. 2 kere vuruyosunuz short range'de, medium 3. ama vurması baya zor, ölmesi baya kolay. yanına roketle birlikte ölüm makinesi oluyor, triple killere kadar çok rahat gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 en güzel silah hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar