Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Haklısın, damage yazıcağıma chance yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ben ascended sword yapmayı düşünüorum guardianıma ama hangisini yapacağıma karar veremedim? sizce hangi statlı olan guardiana iyi gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Senin nasıl oynadığına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 valla acıkcası onu da tam bilmiorum :D yeni 80 oldum sayılır 2 hand sword 2 hand mace takılmayı düşünüyorum. yani support gibi bişi oluor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 guardiana 2 hand mace ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 PvE üzerine yoğunlaşıyorsan berserker(Power-Precision-Critical Damage[yeni patchle Ferocity olacak]) git(yalnız yeni patchle max dps'ye nerf geliyor, gelecekte daha fazla nerflemeyeceklerinin garantisi yok). WvW üzerine yoğunlaşıyorsan da soldier(Power-Vitality-Toughness) git. Guardianların WvW'deki asıl amaçları zergvszerg'lerde kendi serverına stability spamlamak zaten. Bir de sonuna kadar ayakta kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 wildstar çıkana kadar zaman geçirmek için aldım oyunu. bizim türk milleti en çok hangi serverda toplanmış? guardian veya warrior düşünüyorum. hangisinin oynanışı daha zevkli hem pve de hem pvp de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oynayan var mı bi guild war mı bildiğiniz? forumdan hala takılan falan. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 desolation dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sfr'de basladım guardian olarak WwW PvP vs yapan varsa dahil olurum :) level 24üm daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ya bende level 43 üm desolation da guardian la oynuyorum. kasmam lazım da kimse yok nasıl levelleyeceğimi de açıkçası çözemedim unutmuşum biraz. crafting için para istiyor bende 2 gold var sadece. bir bilen eden elimden tutsun vay mk guildindeydim de online da 1-2 kişi var dün dreagloth biraz bişeyler anlattı. el atın bi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ESO daki GW2 hypetan gaza geldim. Aksam indiriyim bana pati nerde oynuyor bir soyleseniz orda 0 dan kasiyim zaten hatirlamiyorum oyunu, maksat muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GokTuRK said: ya bende level 43 üm desolation da guardian la oynuyorum. kasmam lazım da kimse yok nasıl levelleyeceğimi de açıkçası çözemedim unutmuşum biraz. crafting için para istiyor bende 2 gold var sadece. bir bilen eden elimden tutsun vay mk guildindeydim de online da 1-2 kişi var dün dreagloth biraz bişeyler anlattı. el atın bi bana O guildden çık, orası bitik. Başka bir guild bul kendine. Aslında levellaması en kolay oyun. Crafting için golda ihtiyacın yok aslında, o levela gelene kadar hiç ore/wood/herb toplamadın mı? Jewelcrafting ve Cooking en kolayları, para harcamadan kasmaya başlayabilirsin, dün whisperdan söylediğim gibi gw2crafts.net'ten normal guideları oku. Craft istemiyorsan, WvW girip orada zerge katıl, güzel xp/gold/karma gelir, rahat rahat level alırsın. WvW istemiyorsan, eski usul quest ile kasmak istiyorsan, içinde bulunduğun zone'un tüm noktalarını (Vista, Point of Interest, Skill Challenge, Renown Heart) aç. 100% açında hem iyi itemler, hem de crafting malzemesi ve XP geliyor. Story questin level kaçta? Ekranın sağ üst köşesinde yazar. Onu yapmaya başla. Geriden geliyorsan çok iyi level verir. World Map'te yeşil icona gideceksin, seni instance'a atacak. Son olarak, içinde bulunduğun zonedan farklı levellayabileceğin 1-2 zone daha var. World Map'te görürsün kaç olduğunu. Mesela 40-50 zoneları Dredgehaunt Cliffs ve Blazeridge Steppes. Bu 2 zone'u 100% yaparsan zaten büyük ihtimal 43'ten 55'lere gelirsin. Sonra aynı şekilde yeni zonelara gideceksin. Zone Levels Bu da mı kesmedi? Instance dene. Y harfine bas ve LFG toolunu bul. Oradan girebileceğin story instancelara grup arayabilirsin. Tamamladığın zaman çok iyi xp veriyor. Son olarak PvP yoluyla level almak var. Solo Arena girince kaybetsen dahil Glory topluyorsun. 1500 Glory + 20 silvera, 1 level veren item var, Tome of Knowledge. Takılırsan oyuniçinde yakala. Gangren.6859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 gangren çok sağol ya ben akşam takılayım bunlarla biraz. ekledim hemen. @romslayer ben desolation dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hype'ı aldım geldim de herkes desodaymış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Devamlı oynamayı planlıyosanız Iron Hall'a aldırayım. Hayır Türk guild'i değil, ama guild'de şu an benle beraber 4 Türk (Gangren ve ShadowFury bu forumdan olanlar) var benim bildiğim. Leveling konusunda çok yardımcı olamaz heralde guild'de en azından işiniz düştü mü yardım isteyebileceğiniz insanlarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Pre-order yapıp bi karakter bile kasamadım öyle anca pvp yaptım(300+ saat oynadım herhalde) tek olunca PvE çekilmez geliyor bana bunu anladım varsa baştan kasmak isteyen gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben çok aktif oynayamıyorum ,değişiyor ,80 necro vardı oynayıp bırakmıştım bende ,bu aralar warrior kasıyorum 11 level falan sanırım ,en kötü sohbet ederiz Zhultas.1468 desolationa açmışım haberim yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tamam genclik ben her aksam en az 2 saat kasicam toplasalim bi aksam kac kisiysek birbirimizi kastiralim. Ben diun wvwvw ve cragting ile 4 level atladim bugün de bi 4 level daha alip hafta sonuna kadar 10 level atlamis olma peşindeyim. Haftasonu da bi en az 8-9 atlarsam 80 olmama 13-15 level kalmis olacak. Soru şu anda ben level kacim abhahahaha ahhaha iron hall a phoenixlin aldirt beni oynayacagim ben. Cok pis sardim baya eglendim dun wvwvw de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 daha ayin ortasi olmadan kotaya vurulmus evde kepazelik. inmek bilmedi oyun. yarin falan anca baslayabilirim. 0 dan basliyim diyorum zaten ilk 2 ay falan oynadim sonra pandaria ya kaydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Gelin gelin akalim wvwvw lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 l2 acc u ile degistirmiyeydim iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 absolution.1345 ekleyin plix 2 tane karakter yapmışım ama yeni bir şey açtım wetbed nicki mesmer. Gandaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar