Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 eve denmiş abi, sapık gibi crafting. spreadsheetler hazırlamaya, 2342342 sayfa guidelar okumaya hazır ol öle crafting yani ( deep girersen ) bide yarattığın herşeyi kullanıo insanlar, işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 evede tek basina nasil pve veya pvpden uzak craft kasacak adam ? guild lazim ona .. en kotu gittin maden cikardin npc dalacak bir sekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Atitd deyisim bu yuzdendi yani gir sazdan evini yap bok pusur vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 eve online'a yeni başladım bugün, atitd'a da bakmayı erteliyorum. şimdi niye diyeceksiniz. hadi grafiğinde değilim de, 7/24 mısırda mı yaşayacağım ben garip çizgili kareli etekler elbiseler falan. eve için de uzay biraz fazla uzak geliyordu hayal gücüme, daha bi insani birşeyler bekliyordum oynamalık. uncharted waters online buldum en yakın, o da f2p ve p2w gibi olaylar dönüyor. çok dargınım ona o konuda. neyse artık 20 güne beynim akar eve onlineda. dipnot: şu sword art onlineı yapacaktı biri. o kadar şirket wowı kopyalayacağına.. ya neyse birşey demiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 uzun yazını okuduktan sonra = aradığın eve online abi. Birazcık $ gömersen, legal olarak bi craft karakteri alırsın. Onunlada oynarsın istediğin gibi. Yaptığın herşeyde işe yarıyor (üst mesajdada denmiş :P) Öyle insanlarda biraz muhtaç yani sana. Onları taşıyayım edeyim felan filan dersen eğer (güvenliksiz bir bölgede bir ittifaktaysan). Insanlar koyduğun herşeyi koyduğun fiyatdan almaya mecburlar (tabi bazı yerlerde, ana pazar alanındaki fiyatdan %15 daha fazlası olmasın gibi kurallar koymuş olabilir). Yinede riskli oyundur yani. Bu işler için bir hesap yetmeyebilir. Birden fazla kullanabilirsin (pencere mantığında, 3-4 hesapla oynayanlar var. Hatta "ben zamanında 10 gemi ile kazıyordum, yanlarındada onlara boostlayacak gemi tutuyordum" gibi muhabbetlerede tanık oldum. Tabi bunlar hırslı insanlar... Ama şunuda unutmamak lazım, eğerki güvenlikli bölgelerde takılıyorsan, bu işi seninle birlikte yapan yüzlerce adam olur. Rekabet içerisinde olursun. Ayrıca oyunu öğrenme sürecide gözünü korkutabilir. Ilk başlarda saf saf okuyor insan. Sonrasında kolaylaşıyor tabi. Oyunun skill sistemi ve beklenilen süreler gözünü korkutacak büyük ihtimal. Çok fazla gelebilir bu süreler. Karakterin düzgün bir sp ye ulaştıkdan sonra 1 skill için 1 ay harcamak koymayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ren said: diğer bir deyişle craft adı altında pve yaptırmasınlar bana. zorunda mıyım. yok bilmem ne tilkisini kovala yuva yaptığı yerdekileri öldür yuvanın altında bit yumurtası var istediğin omlet oluyor falan. o ne lan. dağ bayır gezdirip collect mi yaptıracaklar. dayasınlar survivabilityi. ne bileyim üç gün durmadan koşturamayayım mesela. dağa çıkıyorsam soğuk faktörü olsun. zıbırtanak teleport olamayalım her yere. çok güzel olurdu şu dediğin. ama wow'dan sonra developerlar artık bu tip şeyleri umursamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 swg emu. swg emu. swg emu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 aradığın oyun ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ultima online da mı adam öldürmeyeceksin adhaskdas hiç bişi yapmadan en güvenli dediğin yerde bile gelip biri seni öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hayatında runuo oynadın mı genç adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Yıl 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 GodBlessStoya said: hayatında runuo oynadın mı genç adam ? runuoda da heryerde adam öldürülüyordu? ilshenar'da bir tek atack verilmiyordu onda da yaratık çekip öldürüyorduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 a tale in the desert mı ne vardı o güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 başlığı okuyunca bi ben mi kahkaha attım ya. http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio salem'i es geçme ayrıca. oyum ondan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 öldürmeyen allah öldürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Korax said: GERGE said: EVE Online'da combata bir kere girmeden yillarca cok aktif olarak oynayabilirsin. Stres var ama. stress niye? 0.5 in uzerinde gezersen stress falan yoktu eskiden. halen oyledir muhtemelen. ben 0.4 lerde falan agzina kadar tika basa dolu obelisk ile gelin beni patlatin diye bagira bagira gezerdim. 2 koca sene oynadim, bir kere patlattilar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eaheuh iimis, eve parali bide dimi? baslicam yav galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 valla çalışana bedave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 nasil bedava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Oyun ici parayla bir aylik oyun suresi alinabiliyor. 2-3 ay duzgun oynarsan olmaya baslarsin guzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Korax said: nasil bedava? http://wiki.eveonline.com/en/wiki/30_Day_Pilot%27s_License_Extension#What_is_a_PLEX.3F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Silphatos said: tale in the desert'ı tarif etmişin a tale ind esert eger yanlız oynarsan super zevkli olabilir mmorpg olarak oynayınca bi guilde giriyosun adamların her mattan milyonlarca var her craftişng table war hic biseye ihtiyacın olmuyo adamlar harcıcak biside olmadıgından al istediğini kullan diyolar degeri yok nası olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 GERGE said: Oyun ici parayla bir aylik oyun suresi alinabiliyor. 2-3 ay duzgun oynarsan olmaya baslarsin guzelce. tenks, basliimde basini agritirim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sunu da al oku. Setting hakkinda epey iyi bilgi veren saglam bir kitap: http://www.kobobooks.com/ebook/Eve/book-WetOIlnpkE29VzDdqvW9GA/page1.html?s=no1O_BM8yEq723BF0UrxiQ&r=1 (Turkiye'ye ebook satiyor bu site) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Korax said: eaheuh iimis, eve parali bide dimi? baslicam yav galiba sifirdan baslayacaksan aylik ucreti karsilayacak parayi kazanman biraz zaman alir. 500 mil toplayayim para vermeyim diye kasarsan hele bastan direk bayarsin. tek basina da cok sikilirsin beraber takilcak adam bul.4-5 kisi takilinca pvp roam falan feci keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar