BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Geçen yıl 3 4 gün çok sağlam kar yağdı rektör tatil etti. Ama hastane var diye yollar hep açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Editor said: darkwingduck said: Persembe aksama dogru ucagim var. Eger gidemezsem yakarim ataturk havalimanini. Sansa bak ya. Tobe yarabbim. GG... “Değerli yolcularımız, 30-31 Aralık 2015 tarihlerinde, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı meteorolojik beklenti sebebiyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz” Perşembe sabah benim de uçuş var ama neyseki iptal olmamış (en azından şimdilik). Sebebini anlamış değilim teori üzerinden uçuş iptal etmenin. Yılbaşına koydukları ek seferlerden dolu olmayanları mı ayıklıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 EVET ŞU ANDA ŞİŞLİ'DE BAŞLADI. MİLYONLAR AYAKTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 lan ocagin ilk zamanlari zaten deli gibi pahaliydi biletler eger 1 hafta falan ucuslar iptal olursa subata kadar dusmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Adanaya ucuyom aksam donebilecekmiyim mechul aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 itü de biryandan kar yağıyor (gerçi durdu) bir yandan güneş açıyor. aydınlık/karanlık savaşı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Sabah kısmen boş yollarda işe geldim, bir de geç geldim belki kar vardır da bir yol düzelsin diye, millet tırsmış rahat kullandık kar mar yoktu. Akşam da erken kaçmayı düşünüyorum. Bakalım karsız tipisiz kaçabilecem mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 akşama biraz daha yağacak. biraz daha erken çıkmayı düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 5dk yağdı, durdu. Ataşehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 lan güneş açtı ? aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 sabah arkadaşların bi bölümü gitti Budapeşte'ye. bakalım benim yarın 11.50'de kalkan uçak için iptal haberi yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 fırtına olmazsa probelm yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 thy 140 uçuşu iptal etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 öldürürüm seni de thy'yi de yok öyle bir dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Meteorolojik beklenti sebebiyle 142 uçuş iptal olmuş, listesi web sayfalarında var: http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/olumsuz-hava-kosullari-sebebi-ile-iptal-edilen-seferler Oturun oturduğunuz yerde, tombalanızı oynayın demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 31 aralık baya iptal olan olmuş harbiden. thy benden önce gelmiş link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 benimki iptal olmamış. iptal olunca noluyo bu arada, hiç iptal durumu ile karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bilet iadesi yapıyorlar yada bileti açığa alıyotlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 duruma göre, son dakikada iptal olursa en yakın tarihe bilet yada para iadesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Editor said: darkwingduck said: Persembe aksama dogru ucagim var. Eger gidemezsem yakarim ataturk havalimanini. Sansa bak ya. Tobe yarabbim. GG... “Değerli yolcularımız, 30-31 Aralık 2015 tarihlerinde, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı meteorolojik beklenti sebebiyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 -Deno- said: benimki iptal olmamış. iptal olunca noluyo bu arada, hiç iptal durumu ile karşılaşmadım. böyle toplu iptalde özel olarak ulaşıyorlar mı bilmiyorum ama sms ile "uçuşunuz iptal, çağrı merkezini arayın" diyorlar. parayı iade ediyorlar veya açığa alıyorlar bileti duruma göre. ama sıkıntı son anda elin kolun bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Dragonfire said: itü de biryandan kar yağıyor (gerçi durdu) bir yandan güneş açıyor. aydınlık/karanlık savaşı resmen. http://www.youtube.com/watch?v=_AtnwJ011c0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Dragonfire said: duruma göre, son dakikada iptal olursa en yakın tarihe bilet yada para iadesi. Ya hayir yok boyle bir dunya. Zaten iki uc gun sunun surasi. Yeniyila havalimaninda girmemeliyim. Haketmiyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 deno buraya yazıyorum binemiceksin o uçağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 eğer uçuşun iptal olduysa en kısa zamanda alternatif uçuş bulup thy'yi ara, o alternatife bilet iste. amerikada aynı gruptaki firmalar kendileri arasında sürekli yolcu paslaşıyor, muhtemelen yapılabilir birşey. yurtdışıysa thy dışında başka bir firmadan biletlesinler. biraz ısrar etmen gerekebilir. yurtiçiyse gogoesenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar