Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Editor said:

darkwingduck said:

Persembe aksama dogru ucagim var. Eger gidemezsem yakarim ataturk havalimanini.

Sansa bak ya. Tobe yarabbim.

GG...

“Değerli yolcularımız, 30-31 Aralık 2015 tarihlerinde, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı meteorolojik beklenti sebebiyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz”

Perşembe sabah benim de uçuş var ama neyseki iptal olmamış (en azından şimdilik).
Sebebini anlamış değilim teori üzerinden uçuş iptal etmenin. Yılbaşına koydukları ek seferlerden dolu olmayanları mı ayıklıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

darkwingduck said:

Persembe aksama dogru ucagim var. Eger gidemezsem yakarim ataturk havalimanini.

Sansa bak ya. Tobe yarabbim.

GG...

“Değerli yolcularımız, 30-31 Aralık 2015 tarihlerinde, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı meteorolojik beklenti sebebiyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz”

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

benimki iptal olmamış.

iptal olunca noluyo bu arada, hiç iptal durumu ile karşılaşmadım.

böyle toplu iptalde özel olarak ulaşıyorlar mı bilmiyorum ama sms ile "uçuşunuz iptal, çağrı merkezini arayın" diyorlar. parayı iade ediyorlar veya açığa alıyorlar bileti duruma göre. ama sıkıntı son anda elin kolun bağlanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

eğer uçuşun iptal olduysa en kısa zamanda alternatif uçuş bulup thy'yi ara, o alternatife bilet iste.

amerikada aynı gruptaki firmalar kendileri arasında sürekli yolcu paslaşıyor, muhtemelen yapılabilir birşey. yurtdışıysa thy dışında başka bir firmadan biletlesinler. biraz ısrar etmen gerekebilir.
yurtiçiyse gogoesenler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...