Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simsek cakti ardindan hayvani gok gurlemeleri ve cilgin bi ruzgar dolu gibi basladi sonra kara cevirdi film seti gibi yandan makineyle ufluyolardi sanki 10dk surdu bu sonra gunes acti simdi gene kapatti baskentin uzerinde bi ergen havasi var ama anlayamadim
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
84-87-2004-2008-2011 iyi kis yaptigi donemler bunlar diye hatirliyorum

istanbul icin bu. diger yerlerde kis olup olmamasi ile ilgilenmiyoruz acikcasi.
ankara allahin koyu mesela.. kimsenin umrunda degil
Mesaj tarihi:
kisi gormek icin gidecek 1000lerce yer var..

bir insan neden ankara'ya gitsin ki?

secenegi olan herhangi birisinin ankara'ya gidecegini ya da orada kalmak isteyecegini sanmiyorum.

ankara, o buzdolabindaki kahvalti tabaginda kurumus, sertlesmis kasar peyniri gibi iste. sadece digerleri kalmazsa ona dadaniyorsun. yediginde de, o tatsiz katirtiyi gevis getirircesine cigneyip, sindirilebilecek parcalara ayirmaya ugrasirken "keske yemeseydim ya" diye pisman oluyorsun.

ankara pismanliktir.
Mesaj tarihi:
sevmedigim seyler icin hep bu kalibi kullaniyorum.

is cikisi trafigine girmek, o buzdolabindaki kahvalti tabaginda kurumus, sertlesmis kasar peyniri gibi iste. sadece digerleri kalmazsa ona dadaniyorsun. yediginde de, o tatsiz katirtiyi gevis getirircesine cigneyip, sindirilebilecek parcalara ayirmaya ugrasirken "keske yemeseydim ya" diye pisman oluyorsun.

is cikisi trafigine girmek pismanliktir.

gibi..
Mesaj tarihi:
Kimse merak edip sormamış daşacığım çok da mükemmel bir benzetme değil yani niye Açıkladın ki =D zira kim gidip o kuru kaşarı yer alla sen, en fazla tost yaparsın belki, onun dışında onun yeri çöptür sdfs
  • Yeni Oluştur...