Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 KuddusiMavra said: Saat 23.22. Bahçeşehir e geldik. kaçta nereden çıktınız :) hemen uyudun mu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Yarin ofis kapali. Evden calisin dediler hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bakırköyde tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Maslak bildigin sibiryayaedondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 evden çalışmayan şirketin aklına şaşarım ya bildiğin göz gözü görmüyor sarıyer tarafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bakırköy bitti ahah, gitmeyim ben de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 evden çıkamadım daha kürekle kapının önünü temizliyoruz daha ışığı göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 millet caddes kapalı. Vatan caddesi donmuş. sabah sarıyer, tarabya, yeniköy tıkanmak üzereydi. Büyükdere caddesi de öyle. Çıkmayın evden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Etiler koç köprüsü donmuş millet çıkamıyor, yürüyerek gelmeseydim evden çıkmazdım :D Sakın çıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 vapur metrobüs motor falan yok karşıya geçmeyi düşünmeyin. dikkat edin gebermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 mecidiyeköy'de kar değil başka bişey yağıyor bu ne lan asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 goztepe tarafı bembeyaz zaten gok yarılıyo sandım once oyle sesler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ümraniyede gök gürledi şişek çaktı sdf sabah servisin whattsapp grubunda önce "servis gelmiyor kendi imkanlarımızla işe gideceğiz" sonra beraber servise bindiğim kişi aradı "babacum koş servis ışıklardan kalkacak" dedi tam da tost yapıyordum kendime kahvaltı edip çıakrım diyotdum ahahasdf neyse koştur koştur bindik servise tem ap-açıktı 15 dakkada işe gelerek yeni bir rekor kırdık akşam 4te çıkarız inşallah hatta 3.. olsun da 2 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 dumanı tüten kahvemi camdan manzarayı izlerken yudumluyorum, bir yandan operasyon yönetiyorum, yaşasın e-business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 öm olacadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben geldim işe de gelmez olmaydım görüş mesafesi 2 metre asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bizim pinti şirket 30 dk değilde 1 saat erken çıkın der belki ahah. Para hırsı uğruna milleti sömürenler çok yaşamasın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 akşam pendik-yalova yapmam lazım, ido'da iptal yok. bakalım pendik'e gidecek taksi bulabilecek miyim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Abi bilgisayar üzerinde yapılabilecek işler için ofise çağırmak şirket için daha çok verim ve saat kaybı bence. Fakat yalnızca prensip ve disiplin uğruna çağırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Hrdan maip geldi 14de cikiyoz ggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 py'den mail geldi evden çalışıyoruz BAYA DA EVDEYKEN ÇALIŞIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ya amk benim işim hep bilgisayardan... evden çalışsam ölür şirket çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 mokoko said: py'den mail geldi evden çalışıyoruz BAYA DA EVDEYKEN ÇALIŞIRIM lan benim PY'den ses yok! telefonu da açmıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 levo boşver abi otur dağ evinde sen. ordan çıkıp dağ başındaki şirkete gidilir mi? kimsede yokmuş ofiste zaten. gelemiyorum araba çalışmıyo soğuktan falan de en kötü. telefonunu açmıyosa hatta daha bile iyi. mail at gelemiyorum ben ama evde online'ım falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 cayır cayır evdeyim dostum ya, homeoffice her şekil. yola çıksam arabayla girerim biyere kesin. geçen hafta tem yanyolda kaydıktan sonra hayatta yani. otobüs falan desen 1.5km falan mesafe var durağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar