Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt. Devam

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Praetorian said:

Somon said:

Gfs ecmwf ve moddeler 7 gecesi kar gösteriyor istanbulda son ecmwf modelidetamam bu iş dedi up olsun başlayalım sezona

%100 kar var pazar günü ama bu kar yağışının 5-6 gün sürme olasılığı var sürer mi salıya kadar kar bırakır gider mi yarın akşam kesinleşicek

Bak burdada yanarlı dönerli fotolar koyup 100% kar yağcak demişin yağmadı hatırlatırım.

Doğru diyorsun, yani benim yazdıklarım %100 doğru degil hatta benim yaptığım şey tamamen verileri alıp yorumlayarak götümden sallamak, aslında bu bütün meteorologların yaptığı şey ama havayı 1 saat kala bile tahmin etmek zor radara girmediği sürece
Sosyal ağlarda paylaş

İzmirde kar olacağını sanmıyorum, izmir bulunduğu bölge sebebi ile; Ege Bölgesi genellikle yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı olan Akdeniz ikliminin etkisi altındadır.

Kaynak: http://www.msxlabs.org/forum/ege-bolgesi/266460-ege-bolgesi-iklim-ozellikleri.html#ixzz2n0ErrpJz

Yağış olur ancak örtü bırakacagını sanmıyorum, ama şahsi görüşüm aralık ayının bu şekilde sert geçtiği yıllarda bütün kış hep sert geçmiştir, inanıyorum ki 2014 yılındaki ocak-şubat-mart aylarındaki sistemlerde izmir birden fazla kes kar örtüsü alacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tuvalete kalktım ne ara uyandınız ya yatıyorum ben hava 1-2 derece daha soğusun akşam namazında yağacak kar dedim ya yağacak dediysem yağacak yarın işe gidemeyeceksiniz hadi yatıyom ben geri

su aralar sulu kar yağmur başlaması lazım 13.00'a kadar fln sebebi havadaki nem birazdan yıldıza dönücek iyice rüzgan nem fln kalmıcak kkyden bşalar lapa kara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...