Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İzmire yağdı mı bilmiyorum ama cumartesi günü İzmirden Soma'ya giderken baya baya kar yağdı heryer bembeyaz oldu sonra 10 dakkada eridi gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Praetorian said: Somon said: Gfs ecmwf ve moddeler 7 gecesi kar gösteriyor istanbulda son ecmwf modelidetamam bu iş dedi up olsun başlayalım sezona %100 kar var pazar günü ama bu kar yağışının 5-6 gün sürme olasılığı var sürer mi salıya kadar kar bırakır gider mi yarın akşam kesinleşicek Bak burdada yanarlı dönerli fotolar koyup 100% kar yağcak demişin yağmadı hatırlatırım. Doğru diyorsun, yani benim yazdıklarım %100 doğru degil hatta benim yaptığım şey tamamen verileri alıp yorumlayarak götümden sallamak, aslında bu bütün meteorologların yaptığı şey ama havayı 1 saat kala bile tahmin etmek zor radara girmediği sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İzmirde kar olacağını sanmıyorum, izmir bulunduğu bölge sebebi ile; Ege Bölgesi genellikle yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı olan Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Kaynak: http://www.msxlabs.org/forum/ege-bolgesi/266460-ege-bolgesi-iklim-ozellikleri.html#ixzz2n0ErrpJz Yağış olur ancak örtü bırakacagını sanmıyorum, ama şahsi görüşüm aralık ayının bu şekilde sert geçtiği yıllarda bütün kış hep sert geçmiştir, inanıyorum ki 2014 yılındaki ocak-şubat-mart aylarındaki sistemlerde izmir birden fazla kes kar örtüsü alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 nerde lan kar...hani? işe geldik sabah sabah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bildiğin yağmur lan bu, Somon'dan açıklama bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sabah sulu sepken vardı içerenköyde saat 6 gibi. ya zamanında orclord bu topiki açtığında takip ettiğimmiz bi hava takip sites var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya millet kar yağacak diyor ortada kar yok Pazar yağacaktı oldu salı hala kar yok Eğleniyorlarmı bizimle bunlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ankara'da yerler kar hep. Yağıyor ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gel kar gel. kar yağsın soğuklar kırılsın lafını duymaktan bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 istanbul/maslak kar falan yok. Yağmur var, rüzgar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu gece geliyor kar poseidon genelde tutturuyor burası gerçi pek duracak gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Soyleyin ona tutmayacaksa hic yagmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Kartal Soğanlık'ta bi binanın 31. katındayım, 2-3 dakikada bi 3-5 kar tanesi uçarak geçiyo pencerenin önünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kartal'da ne işin var abi? eğer bir kulede esir tutuluyorsan söyle yardım gönderelim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ofis var ya, şirketin Davutpaşa'da da bi ofisi var da dedike çalışabilmek için evime yakın olan bu ofise gelmeyi tercih ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yok kar mar ya. moralim bozuldu. moral bozukluğundan izin mi alsam. üşüyorum da. hasta oldum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bende evde şort tshirt oturuyorum işte müziğimi de açtım, kedilerde yanımda sıcaktan mayışmış. dışarıyı izliyorum bir yandan parmağımı uzatıp kıs kıs gülüyorum ıslananlara dsaadsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 an itibari ile Kartal da sulu kar başladı Darısı lapa lapa karın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 lan ha yağdı ha yağacak diye diye pazardan beri ŞU KAR MI LAN? diye bekliyoruz pencere önünde, hala bi bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yagiyor eskisehirde iş yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 istanbula yağmıyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi tuvalete kalktım ne ara uyandınız ya yatıyorum ben hava 1-2 derece daha soğusun akşam namazında yağacak kar dedim ya yağacak dediysem yağacak yarın işe gidemeyeceksiniz hadi yatıyom ben geri su aralar sulu kar yağmur başlaması lazım 13.00'a kadar fln sebebi havadaki nem birazdan yıldıza dönücek iyice rüzgan nem fln kalmıcak kkyden bşalar lapa kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Somon bi de eskisehir dolaylarına baksana 2-3 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 jacabo said: sizin yokustan negzel kayilir lan onu bekliyom bende işte bi yağsa yokuştan aşağı poşetle fyiiii kaycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Katibim said: an itibari ile Kartal da sulu kar başladı Darısı lapa lapa karın başına adliyenin ora çok soğuk mu çıkıyorum ofisten gelcem şimdi :(( bir de 7. icra müdürlüğü orda değil mi yanlış bişi yapmıyorum inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar