Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Tori said: Rerore said: Akito said: eheheh, teşekkürler. şunun devamı olarak yazmıştım https://pbs.twimg.com/media/BvEl7luCQAAKxvv.jpg Cons said: Akito said: sonra 3. bir çocuk geldi benim suskunluğumu ayak sesleriyle bastırarak ve diğer çocuklara "ülkenizin kurucusu ve özgürlüğünüzün savunucusu ölmüş olmasına rağmen topla oynadınız, topla gezdiniz ve şimdi sadece bi spor kulübünün eski başkanı öldüğü için topla oynamayı bıraktınız, gerçekten de bu duygularınızda samimi misiniz ? 9 ve 11 yaşında olmanıza rağmen yaptığınız şeyin saçmalığını anlayamıyor musunuz ?" dedi oturduğum yerden doğruldum ve çocuğa baktım. konuşmama fırsat vermeden "amca sen de kafandan hikayeler kurup duygu sömürüsü yapmayı bırak futbol futbol diye diye ülkeyi sömürdünüz" dedi. senin baban kim bakayım diye sordum çocuğa hayranlıkla. "atatürk olmasa babanız kimdi bilmezdiniz şerefsizler" diye haykırdı üçümüze birden. 9 ve 11 yaşındaki çocuk grubunu tamamlayarak adeta 10 yaşında bir çocuğa döndermişti beni bu argümanıyla. dilim hareket edemedi, sustum. "çetin taş" diyerek bitirdi. sorduğum soruyu hatırlamakta güçlük çekmeme rağmen bunun babasının adı olduğunu anlayabildim. yere yığıldım. çetin taş bir defa daha kazanmıştı. nefes almakta güçlük çekiyorum dsfasdfasdfsdfasdfsadfas ABİ AGIHSDAAHGJDSFDGHDDJKGDKLJHL olmbu neymiş lan hahaaahhaaahahahaaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 AhahahagahagAgahahHahaHbahah abi en iyi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 axedice said: Diablo bölümü wizard topiğinde exploittir bottur world firsttür konuşulurken sinirler bir anda gerilir, akabinde... Ragefreakyo said: post atmadan önce tuvalete gidip taharet mi getirdin nedir elinden klavyeye bok dökülüyor. http://forum.paticik.com/read.php?85,7577129,7799586,page=17#msg-7799480 kaçıranlar aramaya inanıp şunların topiclerini de bulsun bilmemkim DOWN & DIE ALAR MOUNT TÜRKLERİN ELİNE GEÇTİ DİYE HAYKIRIYOR SÖRVIR paticikdeki vörld först goygoyunu, random egoları 4chan görse şapka çıkarır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 üşüyoruz akito reyiz. niye geri gelmiyo ki aynı anda ban yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 siz götünüzü avuç avuç elle yıkadığınızda ne yaparsanız yapın elinize bok geçiyor. hatta bi çoğunuz işedikten sonra yaptığı gibi elini şöyle bi ıslatıp geçiyor. haliyle kancalı tenya yumurtalarınızla el sıkışıyoruz. aptal çomar anadolu insanı gibi avrupalı götünde bokla geziyor argümanı yapmayın. adamlar sizin gibi eli boklu gezeceğine götü boklu geziyor. sonra sağda solda abdest aldığı için lavaboyu yeri ıslak bırakan müslümanı eleştiriyorsunuz. yeminle farkınız yok. aslında sizin gibilerin gtünü hazır gresle yağlanmışken bir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Biyik said: üşüyoruz akito reyiz. niye geri gelmiyo ki aynı anda ban yedik. yoksa siz... dın dın dın dınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 goldbären said: siz götünüzü avuç avuç elle yıkadığınızda ne yaparsanız yapın elinize bok geçiyor. hatta bi çoğunuz işedikten sonra yaptığı gibi elini şöyle bi ıslatıp geçiyor. haliyle kancalı tenya yumurtalarınızla el sıkışıyoruz. aptal çomar anadolu insanı gibi avrupalı götünde bokla geziyor argümanı yapmayın. adamlar sizin gibi eli boklu gezeceğine götü boklu geziyor. sonra sağda solda abdest aldığı için lavaboyu yeri ıslak bırakan müslümanı eleştiriyorsunuz. yeminle farkınız yok. aslında sizin gibilerin gtünü hazır gresle yağlanmışken bir güzel en basitinden onun oturduğu koltuğa oturacan yakınınsaysa kokar sonra tuvalaet kağıdını kullanırken o hiç mi temas etmiyecek adamlar değnekle mi işiyor çomar beynini yıka sne önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 goldbären said: siz götünüzü avuç avuç elle yıkadığınızda ne yaparsanız yapın elinize bok geçiyor. hatta bi çoğunuz işedikten sonra yaptığı gibi elini şöyle bi ıslatıp geçiyor. haliyle kancalı tenya yumurtalarınızla el sıkışıyoruz. aptal çomar anadolu insanı gibi avrupalı götünde bokla geziyor argümanı yapmayın. adamlar sizin gibi eli boklu gezeceğine götü boklu geziyor. sonra sağda solda abdest aldığı için lavaboyu yeri ıslak bırakan müslümanı eleştiriyorsunuz. yeminle farkınız yok. aslında sizin gibilerin gtünü hazır gresle yağlanmışken bir güzel Kusura bakma ama inanılmaz salakça bir argüman ortaya atıyorsun. Avrupalı adam sıçtıktan sonra götünü silmiyor falan zannediyorsun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sıcak havada toplu taşımaya binince leş gibi terlemiş boklu göt kokuyor ortalık goldbarenler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ulan o argümanı ben atmıyorum. anadolu çomarları atıyor. avrupalı çok mu meraklı gtünde kuru bokla gezmeye. elbet temizliyor o da. en okumuşunuz bile gt yıkamakla övünüyor. sanıyor bi kendi temiz. onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Yahu madem bütün dünya götündeki boku siliyor nasıl SİZİN GİBİ ELİ BOKLU OLACAĞINA GÖTLERİ BOKLU diyebiliyorsun? Daha güçlü sabun teknolojisine mi sahipler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 avrupalıların gtlerine tke tek açıp baktım. bir de senin akşam yediğin lahmacunun salatasını doğrayan kekeninkine baktım. avrupanın daha temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Bravo. Bir an için tuvalet eğitimini esprili birinden aldığını düşündürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 adam hamburger pizza yiyor tabi onun sıçmasıyla bizimki bir değil sdfds. ben elle çap çap yapma gereği bile duymuyorum. zaten keçi boku gibi 2 parça bişi atıyoruz. tazyikli taharet + kokulu tuvalet kağıdı yetiyor. ayrıca göt bu. en temizi ne kadar temiz olabilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Ne boktan bi konu oldu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Red ne güzel anlatmış. Göt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 iğrençsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 goldbären said: siz götünüzü avuç avuç elle yıkadığınızda ne yaparsanız yapın elinize bok geçiyor. hatta bi çoğunuz işedikten sonra yaptığı gibi elini şöyle bi ıslatıp geçiyor. haliyle kancalı tenya yumurtalarınızla el sıkışıyoruz. aptal çomar anadolu insanı gibi avrupalı götünde bokla geziyor argümanı yapmayın. adamlar sizin gibi eli boklu gezeceğine götü boklu geziyor. sonra sağda solda abdest aldığı için lavaboyu yeri ıslak bırakan müslümanı eleştiriyorsunuz. yeminle farkınız yok. aslında sizin gibilerin gtünü hazır gresle yağlanmışken bir güzel saçmalama lan asjkdlasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gold çok iyi demiş ancak ikisini de aşan bir yöntem var (muhtemelen çoğu kişinin de bildiği). taharet musluğunun tazyiğini biraz artırıp anüsünüzü iyice yıkayın daha sonra da tuvalet kağıdıyla temizleyin, ne götünüz boklu kalıyor ne de elinize bok bulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 onun için taharetin açısı çok önemli. yeni nesil tuvaletlerde sadece çük ucu kadar sabit bir kafa koyuyolar, maks tazyikte bile en fazla tşk torbasına çarpıyor. gte değimiyor ve illa el istiyor. tasarımcılar bile gayet nasılsa herkes elliyor kafasında. bidet'lerin fışkırması zeminden olduğu için çok mantıklı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 el sürmeye gerek yok abi tahareti çok iyi ayarlarım tuvalet kağıdı tertemiz feedback yapana kadar yıkarım. ha evet olmaz bazı yerde taharet musluğu o zaman da tuvalet kağıdını ıslatır öyle silerim yine ellemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 taharet musluğu olmazsa götün boklu şekilde lavaboya mı kalkıyorsun tuvalet kağıdını ıslatmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 önce bi kabayı alır öyle kalkarsın arkadaş nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar