bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Erzurum'da Müslüman Türk katliamının Ermeniler tarafından yapıldığını düşünüyor musun? Onun cevabını ver bakalım. yahu Ermenilerin yaptığı katliamdan niye ben sorumlu olayım konu değiştirmede mühendislikte olduğun kadar başarılı değilsin. şu olay ne kadar saçma bir şeye evrildi ya, üzülüyorum yani. havaalanına gidene kadar oyalanayım diye girdiğim forumdan kanser olarak çıkacağım. sabah daha akıllı insanlar uyanınca bir el ayar çekerler herhalde insanların annelerine ailelerine falan küfretmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://images.habervitrini.com/haber/300x180/melih_gokcek_balon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bence bırakın kimse ayar falan çekmesin, o mesajları da aynen olduğu gibi kalsın ki, balonla tartışma giren insanlara buranın linkini verip, balonun ne kadar iğrenç bir adam olduğunu gösterebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: balon said: Erzurum'da Müslüman Türk katliamının Ermeniler tarafından yapıldığını düşünüyor musun? Onun cevabını ver bakalım. yahu Ermenilerin yaptığı katliamdan niye ben sorumlu olayım sana ermeni diyor işte tipik sünni muslim kafası muslim değilse türk değil ermeni döludur D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Balon şu direk ya http://i.imgur.com/3vaHpd8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: bliksem said: adam beni allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı zannediyor. Zannetmiyorum ki, müslüman değilim zaten demişsin önceki postlarında. Öylesin, elinden geldiğince buna çalışıyorsun. İşte ona kılıf uyduruyorsun yalaka bunlar, bilmem ne bunlar falan filan. Allah fırsat vermesin sizin gibilere. Sizin gibilerin eline firsat geçince noluyo görüyoruz iste Taliban isid falan, oldurmekten zarar vermekten başka ne boka yariyosunuz 1000 senedir allahin tekstil mühendisi gelmis burada laf yaristiriyo milletle ya, gidip sökük falan diksene sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Adam ogun samasta benziyo, kizdirmayin Turk bayragi ile foto cektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: balon said: Annen ama baya başarısızmış. balon said: Annenin resmi olsaydı keşke, neler çizerdim. balon said: O göbeğin altından sarkanı kullanabilir misin, sana ve sülalene yeter. balon said: Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. balon said: Beyni sadece öyle alttan vurmaya çalışıyor ama köpek gibi o kadar saldırabildi o. Ahahahaha iyi toparlamış bliksem. Yöneticilerin bi bakması lazım bu hormonlu akp sever arkadaşa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Asteroth said: Hepinizi mahkemelerde süründürücem. http://i.imgur.com/MxwXxDQ.png Hiç şüphem kalmadı adam kesinlikle ve sinem'deki akpli tombalak arkadaşa ilham olmuş. Balon cihan kılıç'ı tanıyor musun lan? Gerçi sen bu kafadaysan ne dergi ne kitap okuyorsundur sdfşg V yaka giyme bi de, giysen de oradaki kılları elinle yolma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 http://www.merveceyiz.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Balonun banlanmasini rica ediyorum. Bir ara nicki karıştırdıklarından ben kötü durumda kalıyordum bu adamın yazdıkları yüzünden. Copyright ihlali de değil ama böyle yakın nick alan kameralar gibi. Banlayin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 neutrino said: Asteroth said: Hepinizi mahkemelerde süründürücem. http://i.imgur.com/MxwXxDQ.png Hiç şüphem kalmadı adam kesinlikle ve sinem'deki akpli tombalak arkadaşa ilham olmuş. AHAHAHAHA lan diyorum kime benziyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bliksem said: balon said: Annen ama baya başarısızmış. balon said: Annenin resmi olsaydı keşke, neler çizerdim. balon said: O göbeğin altından sarkanı kullanabilir misin, sana ve sülalene yeter. balon said: Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse. balon said: Beyni sadece öyle alttan vurmaya çalışıyor ama köpek gibi o kadar saldırabildi o. akp'li zekasının müthiş bir örneği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Asteroth said: Hepinizi mahkemelerde süründürücem. http://i.imgur.com/MxwXxDQ.png ffdsdaasdfa hacit dava acsan mutaladan kazanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Olm yazık lan, vurmayın, adam zaten tayyeapboy'un sözleri tarafından beyni yıkanarak en büyük cezayı almış, üstüne siz cezalandırmayın. Yoksa hepimizi sarı şahiniyle evimizden aldırıp yorgan iğneleriyle çin işkencesine maruz bırakabilir. zzuhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 vay anam serhat neler dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Selam ibneler! Hepinizi dava edeceğim. Önce küfürden ve public bilgilerimi paylaşmaktan dava açarım diyordum ama bunların bayrak sallayanını kendim yaptığımı fark ettim. Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 balon said: Erzurum'da çetelerinizin yaptığı katliamlar hiç komik değildi, ben söylim. Şu yazdıkların da senin için pek komik olmayacak. Millete Ermeni diye küfür et sonra "sayın başbakanımız sevginiz ve erdeminiz" diye başlayan cümleler kur. Bir ülkenin arch enemysinin Ermeniler olması için kendisinin de nasıl düşük bir tier olması gerekiyordur belli değil. Sonra büyük Türkiye, dünya fatihi Erdoğan. İçinizde sevgi erdem falan yok sizin, bildiğin evilsınız. Keşke D&D evreninde olsak da kötüler gerçekten kötü dese kendilerine, hiç böyle iyilik güzellik diye kastırmasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Ermeni lafını küfür olarak algılamadım Ermeni olduğumu söylemesinin de bir suçlama olduğunu o yüzden anlayamadım adamın değişik bir kafada ama. üç dört yıl önce Güller Erdoğanlar Sarkisyan'larla birlikte maç izlerken o zaman kim bilir nasıl dalkavukluk yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Nigger_of_the_sand said: balon said: Erzurum'da çetelerinizin yaptığı katliamlar hiç komik değildi, ben söylim. Şu yazdıkların da senin için pek komik olmayacak. Millete Ermeni diye küfür et sonra "sayın başbakanımız sevginiz ve erdeminiz" diye başlayan cümleler kur. Bir ülkenin arch enemysinin Ermeniler olması için kendisinin de nasıl düşük bir tier olması gerekiyordur belli değil. Sonra büyük Türkiye, dünya fatihi Erdoğan. İçinizde sevgi erdem falan yok sizin, bildiğin evilsınız. Keşke D&D evreninde olsak da kötüler gerçekten kötü dese kendilerine, hiç böyle iyilik güzellik diye kastırmasalar. Ermeni nasil küfür oluyor ya sikintili misiniz arkasaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Redeagle said: Selam ibneler! Hepinizi dava edeceğim. Önce küfürden ve public bilgilerimi paylaşmaktan dava açarım diyordum ama bunların bayrak sallayanını kendim yaptığımı fark ettim. Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki? muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Lan adama göre küfür işte, Erzurum'da çeteleriniz Müslümanları katletti demiş adama. Gezi Olayları'nda vatandaşa "Ermeni Piçleri" diyen polisle aynı kafada, dolaylı bi anlatım yapmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 "Annen" denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 keşke sadece o denseydi, o zaman "low" diyip geçerdik muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar