Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v2

roket adam

Öne çıkan mesajlar

balon said:

Erzurum'da Müslüman Türk katliamının Ermeniler tarafından yapıldığını düşünüyor musun? Onun cevabını ver bakalım.

yahu Ermenilerin yaptığı katliamdan niye ben sorumlu olayım

konu değiştirmede mühendislikte olduğun kadar başarılı değilsin.

şu olay ne kadar saçma bir şeye evrildi ya, üzülüyorum yani. havaalanına gidene kadar oyalanayım diye girdiğim forumdan kanser olarak çıkacağım. sabah daha akıllı insanlar uyanınca bir el ayar çekerler herhalde insanların annelerine ailelerine falan küfretmene.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

balon said:

Erzurum'da Müslüman Türk katliamının Ermeniler tarafından yapıldığını düşünüyor musun? Onun cevabını ver bakalım.

yahu Ermenilerin yaptığı katliamdan niye ben sorumlu olayım

sana ermeni diyor işte

tipik sünni muslim kafası
muslim değilse türk değil ermeni döludur D:D:D:
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

bliksem said:
adam beni allahsızlığı yayma kürsüsü başkanı zannediyor.

Zannetmiyorum ki, müslüman değilim zaten demişsin önceki postlarında. Öylesin, elinden geldiğince buna çalışıyorsun. İşte ona kılıf uyduruyorsun yalaka bunlar, bilmem ne bunlar falan filan. Allah fırsat vermesin sizin gibilere.

Sizin gibilerin eline firsat geçince noluyo görüyoruz iste Taliban isid falan, oldurmekten zarar vermekten başka ne boka yariyosunuz 1000 senedir

allahin tekstil mühendisi gelmis burada laf yaristiriyo milletle ya, gidip sökük falan diksene sen
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

balon said:
Annen ama baya başarısızmış.

balon said:
Annenin resmi olsaydı keşke, neler çizerdim.

balon said:
O göbeğin altından sarkanı kullanabilir misin, sana ve sülalene yeter.

balon said:
Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse.

balon said:
Beyni sadece öyle alttan vurmaya çalışıyor ama köpek gibi o kadar saldırabildi o.

Ahahahaha iyi toparlamış bliksem. Yöneticilerin bi bakması lazım bu hormonlu akp sever arkadaşa artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Hepinizi mahkemelerde süründürücem.

http://i.imgur.com/MxwXxDQ.png

Hiç şüphem kalmadı adam kesinlikle ve sinem'deki akpli tombalak arkadaşa ilham olmuş.

Balon cihan kılıç'ı tanıyor musun lan? Gerçi sen bu kafadaysan ne dergi ne kitap okuyorsundur sdfşg

V yaka giyme bi de, giysen de oradaki kılları elinle yolma.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

balon said:
Annen ama baya başarısızmış.

balon said:
Annenin resmi olsaydı keşke, neler çizerdim.

balon said:
O göbeğin altından sarkanı kullanabilir misin, sana ve sülalene yeter.

balon said:
Ayrıca kişisel olarak da suç duyurusunda da bulunucam bu engellenmezse.

balon said:
Beyni sadece öyle alttan vurmaya çalışıyor ama köpek gibi o kadar saldırabildi o.

akp'li zekasının müthiş bir örneği ya
Sosyal ağlarda paylaş

Selam ibneler! Hepinizi dava edeceğim.

Önce küfürden ve public bilgilerimi paylaşmaktan dava açarım diyordum ama bunların bayrak sallayanını kendim yaptığımı fark ettim. Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Erzurum'da çetelerinizin yaptığı katliamlar hiç komik değildi, ben söylim. Şu yazdıkların da senin için pek komik olmayacak.

Millete Ermeni diye küfür et sonra "sayın başbakanımız sevginiz ve erdeminiz" diye başlayan cümleler kur.

Bir ülkenin arch enemysinin Ermeniler olması için kendisinin de nasıl düşük bir tier olması gerekiyordur belli değil. Sonra büyük Türkiye, dünya fatihi Erdoğan. İçinizde sevgi erdem falan yok sizin, bildiğin evilsınız. Keşke D&D evreninde olsak da kötüler gerçekten kötü dese kendilerine, hiç böyle iyilik güzellik diye kastırmasalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

balon said:

Erzurum'da çetelerinizin yaptığı katliamlar hiç komik değildi, ben söylim. Şu yazdıkların da senin için pek komik olmayacak.

Millete Ermeni diye küfür et sonra "sayın başbakanımız sevginiz ve erdeminiz" diye başlayan cümleler kur.

Bir ülkenin arch enemysinin Ermeniler olması için kendisinin de nasıl düşük bir tier olması gerekiyordur belli değil. Sonra büyük Türkiye, dünya fatihi Erdoğan. İçinizde sevgi erdem falan yok sizin, bildiğin evilsınız. Keşke D&D evreninde olsak da kötüler gerçekten kötü dese kendilerine, hiç böyle iyilik güzellik diye kastırmasalar.

Ermeni nasil küfür oluyor ya sikintili misiniz arkasaslar?
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Selam ibneler! Hepinizi dava edeceğim.

Önce küfürden ve public bilgilerimi paylaşmaktan dava açarım diyordum ama bunların bayrak sallayanını kendim yaptığımı fark ettim. Bu nedenle ülkenin hayalimdeki gibi şeriat diktatörlüğü olacağı umuduyla sizi "islam'a laf ettiniz" diyerek tehdit etmeye karar verdim. Hep iddia ettiğim barış ve kardeşlik dinini insanları tehdit etmek için kullanmaktan doğal ne olabilir ki?

muhteşem
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...