progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.joblo.com/newsimages1/after-earth-logo.jpg said: One thousand years after cataclysmic events forced humanity’s escape from Earth, Nova Prime has become mankind’s new home. Legendary General Cypher Raige (Will Smith) returns from an extended tour of duty to his estranged family, ready to be a father to his 13-year-old son, Kitai (Jaden Smith). When an asteroid storm damages Cypher and Kitai’s craft, they crash-land on a now unfamiliar and dangerous Earth. As his father lies dying in the cockpit, Kitai must trek across the hostile terrain to recover their rescue beacon. His whole life, Kitai has wanted nothing more than to be a soldier like his father. Today, he gets his chance. Will Smith'in oğlu Jaden ile çektiği yeni film. Fragmanı ilginç duruyor. Gerçi filmde Will'den çok oğlunu göreceğiz sanırım. Filmin en kötü tarafı yönetmeninin M.Night Shamalayan olması. Last Airbender'dan sonra bu adamın hala film çekmesine izin vermeleri de ayrı bir olay. Kevin Smith diyordu "in Hollywood you fail upwards." asdfaf http://www.youtube.com/watch?v=06KT2nzNSSw HD trailer bulamadım youtube da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 shamalayan kötü de smith reis tırto filmlerde oynamıyor pek sdfs gerçi mib3 kötüydü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 wild wild west mi iyi, i am legend mi iyi. hepsi dandini dandini filmler. bir tane seven pounds var o da senin gibi popcornfagleri ağlatmıştır diye iyi. ha bir de pursuit of happyness var o da kalburüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 fresh prince'e laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 wild wild west için Will Smith kendisi zaten hataydı dedi. Hatta onu çekmek için Neo olmayı reddetmişti. Onada en büyük kariyer hatası dediydi. Eğer kabul etseydi Matrix'in de bir rap theme i olabilirdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 işte gemileri düşcek wil konuşcak konuşcak cocuk savaşcak fln kurtulcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 neoyu will smith mi oynayacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Will ölür bence sonunda. Çocuk iki ağlayıp sonra adam olup yoluna devam eder. edit: Neo ilk Will Smith'e teklif etmişler onun yerine Wild Wild West seçmiş. Hatta Morpheus'da ilk Sean Connery'ye teklif etmişler de oda anlamadım senaryoyu diye kabul etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şalamalalamalayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 keanu neo olmak için yaratılmış ya.başkasını hele zenci düşünemedim sdfs gold nubu adamın filmlerinin bi standartı var bence.kafadana 7-.7.5 luk film yapıyor hep sdfs wawa westi geç tabi onu saymıyoum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DfR26bcr_ys HD trailer. ilk sahne çok başarılı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Red said: keanu neo olmak için yaratılmış ya.başkasını hele zenci düşünemedim sdfs gold nubu adamın filmlerinin bi standartı var bence.kafadana 7-.7.5 luk film yapıyor hep sdfs wawa westi geç tabi onu saymıyoum sdfs hancock, hitch, bad boys, independence day bunlar hep 7.5luk filmler ama leon dandik öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 gözlükler ve müzik iyi ama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 goldbären said: wild wild west mi iyi, i am legend mi iyi. hepsi dandini dandini filmler. wild wild west dandik filmler arasında geçer zaten de, i am legend gayet kaliteli ve güzel filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mortis said: neoyu will smith mi oynayacaktı? zenci computer nerd hacker? lol no. süt beyazı günyüzü görmemiş keanu tam bicilmiş kaftan, tam bir nerd potansiyelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 iyi bir film degil dvd olarak izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 rotten tomatoes'daki audience reviewları okumadan izlemeyin bu filmi. spoiler mpoiler demeden okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Olmamış. Gösterilen her karede neler olacağını tahmin edebiliyorsunuz, mantık hataları,klişeler, saçmalıklar vs cabası. Sürekli oksijen tüplerini sorunca ilk dediğim bu mal kesin kırar yada düşürür bunları ki yanılmadım :p Kuşun çocuğu kurtardığı sahneyi ben daha yuvaya saldıran kaplanvari yaratıkları def ederken bu kuş kesin buna yardım eder demiştim. O kadar efsane teknoloji var feromonun dışa taşmasını engelleyememişler hadi geçtim bunu ursa feromona odaklı tespit ediyor avını yani kör hatta sağır ama gel görki kurbanlarını ağaçlara gerebiliyor korkutup yerini bulmak için?! Bunu da geçtim kilometrelerce öteden bu kokuyu iz sürebilen bir varlık 3 sn salgılanmadı diye aynı yerde duran elemanı göremiyor yada en son bıraktığı yere uğramıyor ki velet orda 5-10 dk sabit kaldı. Şu kadar şeyi yazmak bile gereksiz bu film için öyle söyliyeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 film kötü bile değil. will smith'in kariyerinin sonu bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oha bugün akşam gideyim diyordum 4.9 puan almış imdb den. şok oldum, bu kadar kötü bir film olabileceğini tahmin etmiyordum. allah korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 adiniza sevindim Imamizer sama; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Verilmiş sadakan varmış imamizer kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 gidilebilir izlenebilir çok kötü değil ama vasatın çeyrek puan üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ad3m said: Olmamış. Gösterilen her karede neler olacağını tahmin edebiliyorsunuz, mantık hataları,klişeler, saçmalıklar vs cabası. tahmin edebiliyosun diyosan bi de stephen king carrie filminin trailerini izle 2 dakkada konuyu ve sonu çözüyosun :) edit: eski trailerı ama şimdiki sağlam geliyo sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar